Ma, tebi, tebi...Mislila sam da i ti radiš u Genesisu! Pa, dobro a koliko je prošlo vremena da ti zkažu vto u Betaniji nakon što si prošla I komisiju?
Izvini sad moram ići, ali javim se večeras!
Cmokić!

Izvini sad moram ići, ali javim se večeras!
Cmokić!

Uvek su mi rezultati bili ok, a sad mi je lh povišen. U folikularnoj fazi mi je 16,5. Ipak se nadam da neće, baš sam šokirana!!
 Uvek su mi rezultati bili ok, a sad mi je lh povišen. U folikularnoj fazi mi je 16,5. Ipak se nadam da neće, baš sam šokirana!! 

jer inace ne znam sta da mislim!Ustvari znam....necu nista da mislim,samo cu da se nadam da ce biti sve ok (iako mi je E2 toliki)  i da znaju sta rade!!!
 jer inace ne znam sta da mislim!Ustvari znam....necu nista da mislim,samo cu da se nadam da ce biti sve ok (iako mi je E2 toliki)  i da znaju sta rade!!!

i zahvalim se na informacijama.
 i zahvalim se na informacijama. pozdrav svima i cestitke novim trudnicama.imam jedno pitanje imolim za odgovor unapred
pozdrav svima i cestitke novim trudnicama.imam jedno pitanje imolim za odgovor unapred  .posle neuspele prve vto povecao se fsh   trenutno je 70, amh mi je 0,2 mali je znam,antralni folikuli  ima ih 8 od 1,5-5,2 4 dan ciklusa one manje dr nije brojala volela bih da iskoristim moje j.c dok ih jos imam trenutno sam u nedoumici gde kod kog dr. i kakve su mi sanse sa ovim rezultatima
.posle neuspele prve vto povecao se fsh   trenutno je 70, amh mi je 0,2 mali je znam,antralni folikuli  ima ih 8 od 1,5-5,2 4 dan ciklusa one manje dr nije brojala volela bih da iskoristim moje j.c dok ih jos imam trenutno sam u nedoumici gde kod kog dr. i kakve su mi sanse sa ovim rezultatima  .
.