ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
Srecan put Sukice!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala na savetima. svega se nesto plasim cak sam nocas i povracala dal je od depherelina ili ne ne znam. Izvinite ako vam postavljm glupa pitanja i pozdrav za sve
Mali pariz, ima li neko objašnjenje zašto nisu uspele vto? Kakav imate problem? Kakvi su njihovi komentari bili?
Jednoroga materica nije materica sa pregradom.
Ovakva materica je potpuno sposobna za obavljanje svoje funkcije,znaci da se trudnoca i porodjaj odvijaju normalno.
Moja majka je rodila mene i brata prirodno,bez lecenja.
Sukice, javi seeeeee!
evo me ženee
vratila se od Dr Bensedina ahahahahah. E pa stvarno svaka mu čast. Koji je on kuler
koliko sam bila nervozna posle Edite, toliko me on smirio. Pregledao mi je svu moju papirologiju,genetika, trombofilija, IR, brisevi i slična čuda... pričala sam mu o mojoj golgoti sa IR, kaže on, pa što se vi toliko uzbuđujete oko toga???????? Kaže da metformin i IR ne utiče bitno na samu procedudu IVF, da velika istraživanja ne pokazuju statistički značajne razlike u stopi trudnoće između žena koje piju i koje ne piju metformin. Jedino što će možda biti pozitivno, je što se od metformina poboljšava metabolizam jajnika, pa ću možda bolje reagovati ma stimulaciju...ali ja pošto sam ja i do sad dobro reagovala, nikom ništa. Kaže pijte vi samo lepo met, neće da vam škodi i nez nerviranja.
Dogovorili smo se da od sledećeg ciklusa ipak pijem kontracepciju, pa naredni ciklus krećemo u postupak ako ne bude cisti.![]()
Sukice sretno draga,a o ulozi meta u toku postupka ne znam puno ali znam puno zena koje su samo uz pomoc tog leka zatrudnele sasvim prirodno posle dugo godina cekanja,to je sve prica za sebe.Moja kuma ceka blizance koje je napravila u kucnoj radinostiposle par godina a terapija joj je bio upravo taj lek tako da ne znam kako je ta navodno statistika toliko losa jer dosta je zena samo uz pomoc njega zatrudnelo.Inace ja sam bila na uz i sve je za sad ok,i dalje sam na terapiji utrogestanima od kojih imam uzasne mucnine ali nekako izdrzavam,druga bebica kaze zaostaje za prvom 4 dana u razvoju ali doktor kaze da je to sve ok za sad,sve vas ljubim i pozdravljam,sledece nedelje idem na dabl test i nadam se da ce on biti ok
![]()
Jednoroga materica nije materica sa pregradom.
Ovakva materica je potpuno sposobna za obavljanje svoje funkcije,znaci da se trudnoca i porodjaj odvijaju normalno.
Moja majka je rodila mene i brata prirodno,bez lecenja.
Majo koji problem je imala tvoja mama
Da li odbijaju na komisiji ukoliko hormoni nisu ok?![]()
Jednorogu matericu.Rodila nas bez problema,al je zato imala uzasno bolne menstruacije.Od kojih sam ja imala maltene traumu od stresa koliko je njoj bilo lose nekoliko dana mesecno.Spasio je doktor koji se na zalost ubio pre desetak godina,u pitanju je vrlo poznat dr iz Berograda...
A i u mojoj knjizi iz ginekologije i akuserstva pise da se bez problema moze izneti trudnoca sa takvom matericom.
Nakon što si prošla komisiju u Betaniji, kad su te pozvali u Genesis na razgovor? I još kad su ti zakazali vto? I još smao 1000 pitanja...![]()