zdravo moje najdraze,mi malo navratile da vas cmoknemo,a i uzgred da vam se malo izjadamo

..........elem bili smo kod nase drage dr endokri. stitna nam je u groznom stanju,i pored toga teta nam je dala aparat da merimo secer,pa smo otkrili da ni sa njim ne stojimo najsjajnije

.......pa smo onda bili kod ginekologa,koji nam je saopstio jos lepse vesti,da sto posto idemo na CR,guza na je u porodjajnom kanalu,a glava ispod maminog desnog rebra.............po njegovom merenju prilicno so sicusni

,ali sao ne razumem kako uspeva da je izmeri kada samo glavu moze da joj vidi dobro na UZ,a i malo je nelogicno da sa povisenim secerom i stitnom zlezdom ,beba bude sitna...........ali nije zacudo;ja sam jelte sva nelogicna
isli smo kod dr ,navodno "jako strucnog" koji bi odradio okrecanje bebe spolja ,medjutim i ako sam znala sve sta ce mi reci,kada je sve izaslo sa njegovih usana,tipa -pri okrecanju bebe moze doci do raslojavanja placente,obmatavanje pupcane vrpce oko bebinog vrata ,gde moze doci do slabljena otkucaja bebinog srca i gde se naravno radi hitan carski rez................i naravno da sam odustala.........onda smo isli na razne vezbe,medjutim,nece pa nece da se okrene,sad sam se vec pomirila sa cinjenicom da idem na CR,a i da je ona tvrdoglavija od mene

i pored svega ovoga,fasovali smo virus u pm,imala sam T ,ali nije presla 38 ,hvala dragom bogu-barem to

..........ali zato kasljem,i svaki put islim da mi je pukao vodenjak

,i ubi me upala grla i krajnika..........CR ce najverovatnije ili 9.02 ili 15.02 ,ja sam za ovu drugu varijantu,ali njega strah da kontrakcije ne krenu ranije ,pa je pre za 9.02................imam utisak da se sve okrenulo protiv mene

,toliko sam nervozna za popi.dit,samo se nadam da kada dodje moja ljubav ,da ce sve ovo da prodje................ljubimo vas sve........ali bas sve