Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hello Sofke z:lol:
Nahvatala sam je danas na jedvite jade na odeljenju :zstidljivko:
i kaže ne treba da popijem lek tokom ogtt, nego posle kad se sve završi....

nije mi baš jasno, kako će onda da vidi da li doza koju je dala radi kod mene, ali ajd. Valjda zna žena šta radi!!!

u svakom slučaju hvala ti za odgovor, videćemo šta će reći Editka 29. nakon što joj odnesem nove rezultate. kiss kiss

Naravno da zna : ) Meni je moj dr koji vodi trudnocu rekao da se ne razume u to, ali da na osnovu iskustva obavezno samo slusam Editu i ne brinem ( kada sam mu rekla da metformine pijem do 6. meseca).

Ne znam zasto te ponovo salje na ogtt osim da proveri da li su rezultati zaista takvi kakvi su. Ja sam joj prosli put dosla na kontrolu sa dva nalaza, na jednom je insulin nakon 2 h bio 8, a na drugom 80... Mozes zamisliti soka. Uradila sam i u trecoj laboratoriji, i tamo je 25. Pa sad kome verovati...

Ljubac draga!

Drage moje drugarice, prve saznajete beta je 388,20. Uh, ne mogu da dodjem sebi, plakala sam od laboratorije do kuce! Ljubim vas i hvala na podrsci!

auuuuu, nema me par dana, a ovde pravo slavlje!
Ikice, bravo draga, placi slobodno.............docekala si svoju srecu!
Daj boze da sve zaplacemo iz istog razloga, da sa ovog foruma potekne reka suza radosnica, da se isti ugasi a da se druzimo na nekom od bebecih foruma. Eto, to je moja zelja za 2011!!!!!!!

Poslednja izmena:
auuuuu, nema me par dana, a ovde pravo slavlje!
Ikice, bravo draga, placi slobodno.............docekala si svoju srecu!
Daj boze da sve zaplacemo iz istog razloga, da sa ovog foruma potekne reka suza radosnica, da se isti ugasi a da se druzimo na nekom od bebecih foruma. Eto, to je moja zelja za 2011!!!!!!!

Zvezdice srce hvala na cestitkama, i ja zelim da se ovaj forum pretvori u Forum najsrecnijih mama i bebica, a tako ce i biti jednog dana! Ja ti zelim istu ovu srecu koju ja sada osecam! Ljubim te!

Cao drage moje, ja ponovila betu i danas 15-tog dana od ET iznosi 1092! Sad sam konacno opustena i idem svima da javim! CMOK

suuuupeeer..... zeno sad samo opusteno :zskace: kupi nesto sebi obavezno,ja sam sebi kupila neke bele kozne papuce za setnju ali mi je i dan danas smesno zato sto sam ja i samu sebe ubedila da treba da bude nesto belo a neznam zasto hahaha .
sad javi svima a ja cu za svaki slucaj da pratim dnevnik mozda nesto jave:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
z:poz:z:gs:

Drage evo i mene da vam se javim sa vestima.U nedelju uvece sam prokrvarila i u ponedeljak sam bila na ultrazvuku ubedjena da vise nema nade.Celu noc sam se isplakala a onda mi je doktor rekao da su uspele sve tri mrvice a da uzrok krvarenja ne vidi na ultrazvuku.Sad kao terapiju uz lekove imam i strogo mirovanje.Ikice draga ja sam imala sve simtome ciklusa i nisam ni pomislila da bi moglo uspeti bas zbog tih bolova kao ono sve tri mrvice su tu sto i tebi zelim od sveg srcaz:poz:z:poz:z:poz:

vauuuuuuuuuuuuu pa ovo je bolje nego fantasticno:zskace::zskace::zskace:,,,,,,,,,,cestitke i tebi od srca,maleni borci ce uspeti-videces,ljubim te i uzivaj

suuuupeeer..... zeno sad samo opusteno :zskace: kupi nesto sebi obavezno,ja sam sebi kupila neke bele kozne papuce za setnju ali mi je i dan danas smesno zato sto sam ja i samu sebe ubedila da treba da bude nesto belo a neznam zasto hahaha .
sad javi svima a ja cu za svaki slucaj da pratim dnevnik mozda nesto jave:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
z:poz:z:gs:
Hahaha, luda si skroz! Belo, zato sto su bebe tako nezne i bele! Ljubi mi malene vragolane 10000000 puta! Pretpostavljam da je kod vas sada interesantno- pokloni, jelka.... A deda Mraz jel jos uvek aktuelan?

jaoooooooooooooooj draga cestitke od srca,u svim ovim problemima ,zaista si me obradovala,ljubim te milion puta i cestitam jos jednom,kako lepa vest..............ti si dobila najlepsi poklon za novu godinu:zsmrcka::veseljaci:z:kiss:z:kiss:

Cao medene moje, pa gde ste vi? Hvala puno na cestitkama! Bas sam cekala da se javis, znala sam da ces se obradovati Jeste, stvarno sam dobila najlepsi poklon i od ove Nove Godine cu veroveti u deda Mraza, obecavam! Kako ste mi vi lepotice?

Drage moje!
Za sve vas koje danas slavite Bozic:
Neka vam dragi Bog podari puno zdravlja,srece,ljubavi,mira u dusi,razumijevanja za druge,pune trpeze i naravno za mnoge od vas,koje to jos nisu dobile-bar jednog,malog clana porodice do sledeceg Bozica. I jos jednom neka vam je sa srecom.:konfete:

Cao medene moje, pa gde ste vi? Hvala puno na cestitkama! Bas sam cekala da se javis, znala sam da ces se obradovati Jeste, stvarno sam dobila najlepsi poklon i od ove Nove Godine cu veroveti u deda Mraza, obecavam! Kako ste mi vi lepotice?

uh draga naravno da sam se obradovala :zskace::zskace:,znala sam da u sredu vadis betu,i ceo dan sam preko mob pratila sta se radi na forumu,medjutim zaova se poradjala i dve starije koze su bile sa mnom...........jaoj kako su ljubomorne,prvo im je pitanje hocu li da ih volim jos uvek kada dobijem svoju bebu???ne moram ti reci kakav im je izraz lica bio kada su ugledale bebu.................znas sta je najveca fora,stojimo u hodniku i cekamo da udjemo,i ja procitam da ti je beta pozitivna,okrecem se muzu i kazem,ikica mi je trudna,a melanija nosi trojke,a on meni cestita hahahahaz:lol:(melaniju poznajem licno,upoznale smo se u jevremovoj)i kaze ljubim onog ljubica u one naocare -svaka mu cast...............a ova zaovina devojcica ce ti namrgodjeno-staaaaaa????stize jos beba i onda ocima:zroll:

a kod nas je bas lepa atmosfera,pada sneg non-stop,ovde se to ne pamti jos od 1950 god,i danas je bozic i bas je lepo...........ja ne slavim bozic,ali nama je godisnjica braka upravo 24.12,pa ispada kao da slavimz:mrgreen:

inace sada smo u 32 nedelji,dobro se osecam,osim sto mi se raspolozenje menja iz sata u sat,lupaju me hormoni pravo:zcool:...........a ova moja plinceza je prava vesticaz:lol:,po dva -tri dana ne prestaje da lupa ni nocu ni danju,a onda po ceo dan se ne mrda,i onda ja pocnem da panicim-zasto se ne pomera itd

mila ljubavi kako si ti???kako je nas drugar???........jeli jos uvek pijes folnu??

paralijan -sunce moje,gledala sam slike na fb,vauuu prelepa si mi,a tek andjelcici -uh...........veliki poljubac od nas dve,i srecan im rodjendan

Bila sam napisala svasta nesto pa mi nestade negde evo sad cu ponovo.z;)

Svima koji slave Bozic neka je srecan i neka im se ispune sve zelje.:zjelka2:

Bubice dobro dosla i naravn cekamo zajedno sa tobom i nadam se da ce beta biti velika i pozitivna i da ce ti Nova godina doneti najvecu radost.:zpozdrav:

danas su materice,zelim vam svima da sledece godine slavite taj dan z:)
moram da vam ispricam kako su mene deca iznenadila jutros....morala sam da ih ostavim na kratko same(sto inace ne radi ) i otisla do prodavnice,rekla sam im da NIKOM ne otvaraju vrata,a da nam je lozinka za otvaranje vrata "pica za veceru"hahaha vratila sam se za 20 min i zvonim a oni kroz vrata traze lozinku onako svi cetvoro u glas :zskace: mnogo su bili smesni....e a tek iznenadjenje, oprali su sudove od dorucka i sve sredili, pa kazu "jel vidis kako je lepo sto imas cetvoro dece" i onda su uzeli neku traku i zavezali mi noge i glas svi "srecne ti materice"(imaju u skoli veronauku pa znaju) mnogo sam se obradovala!!!
jelku smo okitili zacas oni kad se rastrce oko nje pa ko ce pre....za 10.min zela jelka gotova hahahaha a u deda mraza neveruju vec nekoliko godina z:(
ove moje smizle obozavaju da gledaju "vreme je za bebe" evo ih sad gledaju i ne trepcu.....znale su iz moje price za carski rez ali su sad saznale i za drugi nacin z:shock:z:shock:
ljubim vas sve i izvinite ako sam vas malo udavila hahaah al da vidite kako je meni :zstidljivko:
z:poz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back