Bravo Melania!Zelim ti uspesnu oplodnju i inplataciju i naravno visoku Betu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Milice pomozi posto si radila kod istog doktora da li je to tebi receno da znam

jer sam svakako znala da ga nece biti makar 15 dana . Meni u tom trenutku nije bilo naznake da ce se javiti hiperstimulacija a sedmog dana je krenula i trajala sigurno do10-11 nedelje . 

Ikice,hvala dobro smo i sve je po starom.... Radimo,idemo u vrtic i tako svaki dan.... Ja sad imam malo vise obaveza,ali neka,samo nek smo zivi i zdravi i sve ce biti dobro..... Kako si prosla juce? Velika pusa od nas!!!!!!!Hej cao draga moja drugarice! Evo, pripremam se polako, u ponedeljak idem u Jevremovu, trebalo je da idem u sredu, ali javili mi danas da idem u ponedeljak, pa sam se malo unervozila. Kako si mi ti, sta ima novo, pisi?! Ljubim te
Osam jajnih celija smo danas dobili a transver je u sredu,sve vas ljubim![]()
Ikice,hvala dobro smo i sve je po starom.... Radimo,idemo u vrtic i tako svaki dan.... Ja sad imam malo vise obaveza,ali neka,samo nek smo zivi i zdravi i sve ce biti dobro..... Kako si prosla juce? Velika pusa od nas!!!!!!!
pozdrav za sve!!!necu nikog imenovati jer mogu nekog izostaviti a to nezelim...sve ste hrabre...sa vama sam se i smejala i plakala,davale ste mi snagu iako nisam bila uclanjena ali vas stalno pratim.ja sam imala jednu vantelesnu bila trdudna 3 meseca i nazalos neslavno se zavrsilaali idemo dalje ..moramo tako..nadam se da cemo i dalje jedna drugoj biti uteha i potpora do uspeha i samo tako nikako drugacije!!!!mogu reci samo svaka vam cast!!!!
![]()
Odnos pre transfera je koristan za pripremu i opuštanje materice.Drage moje! Odnos pre transfera? Prvi put čujem. Zar nije da se miruje posle aspiracije.
Još uvek mi nije jasno šta je probni transfer. Zna li ko?

Odnos pre transfera je koristan za pripremu i opuštanje materice.
Probni transfer je kad ti odrade ceo ET bez embriona,tj. legneš,a onda ti stavlja kateter,prateći na UZ,da bi te dotakla i ti uočila o kakvom je "bolu" reč,da ne bi bilo grčenja na samom ET-u![]()
Dobro dosla draga, bas mi je zao sto se tako zavrsilo, ali drugo nista ne mozes nego da sakupis dovoljno snage i ponovo krenes napred, a mi cemo biti tu da pruzimo podrsku kad god ti bude trebala!
Mali pariz moram ti reci da me svaki put iznova odusevis svojim znanjem, u sve se zivo razumes, svaka cast! CMOK
Zsuki...hahahha...sorry

no frx!

Dobro je bilo draga, sve je u redu u sredu krecem sa stimulacijom, sa 75 ij Gonala dnevno. Sve je bilo dobro do sada pa se nadam da ce tako biti i tokom cele stimulacije. Malo mi je opao imunitet, nervirala sam se zbog nekih privatnih stvari, pa sad pokusavam da ga vratim u normalu raznim vitamincicima i vockicama. Uzivaj draga i poljubi malu srecicu! Suki mi je pre neki dan napisala-Ikice, jos malo pa si trudnica! Kad god se setim te recenice, vrati mi se osmeh na lice!