Imam jedno pitanje ako neko moze da pomogne: Radila sam privatno IVF u Jevremovoj, sada sam htela da pokusam preko fonda. juce odem kod ginekologa u Domu Zdravlja da dobijem neki uput i da vidim kako ide cela procedura, i naravno kazem da se vec lecim, i da sam radila privatno, i kad je on krenuo, zasto ste vi to radili privatno, pa to ne ide tako, pa ovo pa ono....i na kraju donesite spermogram, pa cemo da vidimo....Ja otisla sva zbunjena....Inace, vratili smo se skoro iz inostranstva, i nisam znala kako funkcionise ceo proces, a plus nisam ni imala nekog svog stalnog ginekologa, nego naletela na budalu....Koji mrzi Ljubica i jevremovu. A kada sam rekla da cu izabrati njih, on krenuo, pa ne moeze vi da narucujete, i slicno. Mislim da cu da ga prijavim ombudsmanu. A i prof Ljubicu
Dakle, moje pitanje, sta savetujete, kako da se izborim sa administrativnim delom procedure? Naravno, imam sve rezultate koji su radjeni pre godinu dana, tako da me zanima da li cu morati sve da radim ponovo pre te Komisije?
Hvalaaa. Pozzz svima

Dakle, moje pitanje, sta savetujete, kako da se izborim sa administrativnim delom procedure? Naravno, imam sve rezultate koji su radjeni pre godinu dana, tako da me zanima da li cu morati sve da radim ponovo pre te Komisije?
Hvalaaa. Pozzz svima
:
Gde si radila IVF, jel ti je to prva vantelesna.
navijam za veliku betu
((