padarlajnd
Primećen član
- Poruka
- 613
Nemoj da me zezas Zsuki?Stvarnomozemo 2 puta o trosku drzave.Pa to nije lose ako je istinito!LJubim te zenska,tebi vise nece trebati!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomerena je granica starosti, mogu zene do 40god
evo i mene , prodjose nekako 3 ned.
Drugi ultrazvuk 17.07
Radi se o gestacijskoj starosti 8 nedelja i 5 dana
U mesku se nalazi embrion 19,8 mm.
SRCANA RADNJA ploda VIDLJIVA oko 170 u minuti
Nazalost tu je i drugi mesak ali slabo i dalje napreduje i verovatno ce se vremenom absorbovati ali ko zna zasta to dobro
u svakom slucaju JAKO SAM SRECNA![]()
inače ni u Segedinu ne zakeraju mnogo, ako brisevi nisu potpuno dobri... ženama pre punkcije daju neke "smrt za sve bakterije, viruse, i ostale gadosti" vaginolete...za svaki slučaj.
a za pozitivnu spermokulturu dragog je rekao, da je prihvatljivo da ima mali broj nekik bakt, kaže gde bi nam bio kraj da stalno moramo da kljukamo muškarce antibioticima.... i ovako nema dovoljno beba))
jaoj mila ljubavi kako mi je drago.......nadam se da cu ja u cetvrtak biti isto ovako srecna kao ti
............inace sada su mi pocele i nesvestice
,juce sam bila u prodavnici i samo sam gledala dali cu pasti u paradajz ili u sireve
..............javljaj se malo cesce ljubavi,
eh da ,kada je tebi bio poslednji ciklus 15. ili 18 . maja???jeli i dalje primas progesteron ???kako je milica???jeli tinesto preporucila da jedes itd???
Da li je to i zvanicno negde objavljeno da je pomerena starosna granica?
U trenutku kada je bio odobren drugi postupak, ja sam mesec dana pre toga napunila 38, pa nisu hteli ni da cuju na komisiji.
Sad cu uskoro i 39, ali ako je zaista pomerena granica, to je sjajno!
Jeste, jeste zvezdice draga idi na sajt RZZO i pogledaj! Kako si nam ti, šta radiš?
Tacno, stoji i na sajtu RZZO, super!
A ja kako sam.................UZASNO!!!!
Krenula sa mycroginonom 03.jula po shemi koja mi je stigla iz Maribora, kad u petak me zove iz Slovenije izvesna dr Vilma da mi saopsti da su oni ipak odlucili /nakon svog onkoloskog konzilijuma/ da mi ne rade IVF.
Naime, po njima dobar nalaz sa eksplorativne kiretaze nije dovoljan, vec bi trebalo da uradim sledece:
1. histeroskopija sa biopsijom
2. terapija nekim lekovima 6 meseci
3. histeroskopija sa biopsijom
4. terapija lekovima 3 meseca
5. histeroskopija sa biopsijom, pa tek ako je to sve u redu
6. IVF
Sta reci na sve ovo? A ovde su mi na konzilijumu rekli IVF HITNO, da ne gubim vreme da se ne bi vratili polipi.
I sad lepo ne znam sta da radim
Slovenija definitivno otpada, jedino da ovde pokusam kad su vec dali drugi pokusaj.
Ne znam, nisam pametna...........................cak sam pomislila da dignem ruke od svega...........al opet mi nekako zao![]()
Zvezdice71 ja sad placem zbog tebe,toliko me tvoja prica rastuzila,ne volim da se ljudima desavaju lose stvari!Molim te ne odustaj,volela bih da i ti ispunis svoje zelje,svi mi imamo pravo na to!Budi hrabra i jaka.Odluka je tvoja.Probaj zvezdice please!
ljubavi navijamoi ja i moja bebica
.........samo nam ti odmaraj
![]()
Jeste, jeste zvezdice draga idi na sajt RZZO i pogledaj! Kako si nam ti, šta radiš?
Skandia cestitamo sincicu treci rodjendan!
Suzukice mazi mrve tvoje male i samo im pevaj i ljuljuskaj ih!
Crna ovcice, ja bih odustala od tog samozivog Dr koji te prvo pita cime se bave tvoji, tj da vidim koliko mogu da vas izmuzem za lovu. Mozes se raspitati direktno u Jevremovoj o besplatnom postupku kad vec ides tamo.
Zvezdice bas mi je zao zbog zpontanog, ali vidim da si napunila baterije na odmoru, pa si orna da krenes u nove pobede.