zvezdica71
Obećava
- Poruka
- 84
jaoj kako ja ovo nisam videla?????bas mi je zao ljubavi,ali zadnji nalaz je bas ohrabrujuci
,iskreno se nadam da ce sve biti u redu,i znam da iako to u ovom trenutku zvuci cudno,ali najvaznije je tvoje zdravlje,znam da zenama na ovim stranicama najbitnije su bebice,ali ako je nase zdravlje ugrozeno onda nema ni zdravih embriona a ni onda bebica...............ljubim te i obevestavaj nas molim te
![]()
Evo prosla sam konzilijum u petak.
Odluka konzilijuma je da se upucujem na pripremu za VTO. Kazu, ostavljamo ti matericu jer je nalaz cist i jer nemas decu, pa kad uspe IVF i kad rodis, onda moze da se odstrani.
Medjutim, moja mama je, smrtno uplasena, odnela moju dokumentaciju na onkologiju, gde su joj rekli: Ma kakva vantelesna oplodnja, nemojte se zanoiti, cim je dijagnostikovan karcinom, bez obzira sto je samo u polipu, ko zna gde je on mogao da se zavuce u materici. Po njihovom misljenju, sve se vadi napolje

Tako da tek sada ne znam sta cu

bas mi je zao ljubavi,ali zadnji nalaz je bas ohrabrujuci
,iskreno se nadam da ce sve biti u redu,i znam da iako to u ovom trenutku zvuci cudno,ali najvaznije je tvoje zdravlje,znam da zenama na ovim stranicama najbitnije su bebice,ali ako je nase zdravlje ugrozeno onda nema ni zdravih embriona a ni onda bebica...............ljubim te i obevestavaj nas molim te

.znam samo to da su izvadili 25 onih malih kruzica i da se stvorilo 16 embriona koje su zamrzli.,izvinite.A da 84 je moje godiste,nisam bas tako mlada da ne znam mnogo o tome,ali se nisam bavila mnogo sa tim.