ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
Padarlajnd ne mogu ti pomoći savetom, ali ti šaljem sve moguće pozitivne prolećne vibracije i od srca navijam za tebe! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i navijam za tebe od 

I,ja sam prije nekoliko godina radila hormonski status,s tm sto mi je doktor napomenuo da moram biti budna najmanje(3-4) sata. A posto sam imala termin u 8h,morala sam ustati u 4h i imala previsok prolaktin(napominjem da skoro uopste nisam spavala).....U medjuvremenu stigao i nalaz mm(azoospermia) i dr. mi objasni da mi svakako moramo na vto i da ce mi tamo ujedno dati i terapiju za povisen prolaktin. Na VTO smo otisli tek nakon nekoliko godina.....Otisli na prvi razgovor i ujedno nam izvadili i krv.. Mi sljedeci put otisli na jos jedan razgovor,moj hormonski status vise nego odlican. Upitam doktora kako je to moguce i s,tim da sam jednom radila prolaktin i bio visok.... Najvjerovatnije bio stres u pitanju(lose spavanje). I ovdje mi niko nije napomenuo da moram biti budna najmanje 3-4 sata.. Eto,kako je to razlicito od laboratorije do laboratorije.... I,nemoj da brines,taj prolaktin se da srediti lijekovima,kao i uostalom sve drugo.... Samo nemoj puno da razmisljas o tome,stres i te kako utice na sve.... Eto,vidis na mom primjeru s prolaktinom,drugi put kad sam ga radila(nisam uopste znala da ce mi taj dan raditi i hormonski status),sve bilo u redu... U ovu kliniku smo otisli prvi put na razgovor u oktombru 2006,u novembru mm radio biopsiju a decembru test na trudnocu pozitivan....Ja uopste nisam racunala na pozitivan ishod sto zbog godina sto zbog stresa(citavu terapiju sam radila) a mozda me to sve i odrzalo i dovelo uspjehu,jer uopste nisam imala vremena da razmisljam o tome..... Izvini na dugackom postu...... Zelim ti od srca sve najbolje i da ti se sto prije ostvari zelja......Samo molim te,ako je ikako moguce ne razmislaj puno o tome(moze ti samo pomoci).....mali pariz,znas kako ,sve ja veoma dobro znam,kao i sve zene koje su u ovom problemu,ali potrebno mi je da pisem i ono sto znam,rasterecujem se i oslobadjam pritiska na ovaj nacin.Niko privatno niti razume o cemu pricam,niti ja treba da smaram ljude sa detaljisanjem.Zato postoje ove strane i molim vas pisite sto vise da imam sta da citam i odgovaram,ovo je kao psihoterapija.Pisite jer sve sto napisite nece i ne moze biti upotrebljeno protiv vas.![]()

Cao devojke,
evo me posle nekoliko dana, sledeće nedelje bih trebala da idem na prvu kontrolu posle VT, pa ću u dogovoru sa mojom doktorkom da odlučim šta i gde dalje jer još uvek razmišljam koju kliniku da odaberem za sledeću VT. Inače, rešila sam da leto provedem bez stresova, opušteno i da na nekoj lepoj plaži napunim baterije za dalje!
Mijaki, pružam punu podršku tvom optimizmu!!! Vidim da sutra krećeš sa terapijom, izvini ako sam propustila, za koju kliniku si se odlučila?