Drage moje, ja kao da sam cula da me dozivate
Ja sam prvih dana bila kao nenormalna, ugasila sam mob na 5 dana, bila je opsta potraga za mnom! Htela sam i psihicki da se odmorim, zato se nisam ni javljala da ne prenosim negativnu energiju, samo sam leskala i bojila svoju bojanku
Kako smiruje zivcem pa to nema nigde
Nije ni cudo sto decu tako smiruju, ajde crtaj da se smiris
Sada sam vec mnogo bolje, cekam ponedeljak da vadim krv, i neka bude volja Bozija!
Inace od 9 jajnih celija koliko sam imala, dve su bile perfektne i te su u tomaku maminom
Nista me nije bolelo na ET, posle veoma malo ''osecala'' jajnike. Neko je smomenuo okolinu!
Ja ne mogu da verujem kako su ljudi tako glupavi i kakva pitanja postavljaju! Cuj, KAKO SI? Pa kako sam?! Trudna sam, nisam bolesna
Mada nikome nisam detaljno objasnjavala, znaju da se kuva nesto jer ne radim, a i da im objasnjavam opet me ne bi razumeli. Ikice draga, zelim ti isto sto i sebi! Hvala svima na podrsci

Ja sam prvih dana bila kao nenormalna, ugasila sam mob na 5 dana, bila je opsta potraga za mnom! Htela sam i psihicki da se odmorim, zato se nisam ni javljala da ne prenosim negativnu energiju, samo sam leskala i bojila svoju bojanku

Inace od 9 jajnih celija koliko sam imala, dve su bile perfektne i te su u tomaku maminom