Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage moje, ja kao da sam cula da me dozivate:heart:
Ja sam prvih dana bila kao nenormalna, ugasila sam mob na 5 dana, bila je opsta potraga za mnom! Htela sam i psihicki da se odmorim, zato se nisam ni javljala da ne prenosim negativnu energiju, samo sam leskala i bojila svoju bojanku:hahaha: Kako smiruje zivcem pa to nema nigde:hahaha: Nije ni cudo sto decu tako smiruju, ajde crtaj da se smiris:hahaha: Sada sam vec mnogo bolje, cekam ponedeljak da vadim krv, i neka bude volja Bozija!
Inace od 9 jajnih celija koliko sam imala, dve su bile perfektne i te su u tomaku maminom:heart: Nista me nije bolelo na ET, posle veoma malo ''osecala'' jajnike. Neko je smomenuo okolinu!:besna: Ja ne mogu da verujem kako su ljudi tako glupavi i kakva pitanja postavljaju! Cuj, KAKO SI? Pa kako sam?! Trudna sam, nisam bolesna:mrgreen: Mada nikome nisam detaljno objasnjavala, znaju da se kuva nesto jer ne radim, a i da im objasnjavam opet me ne bi razumeli. Ikice draga, zelim ti isto sto i sebi! Hvala svima na podrsci:zag::zag:

Ah, sad mi je laknulo, ja rekoh -ugasio se forum! Ma ja budala svima rekla da sam radila VTO pa me sad urnišu sa pitanjima. Pomislim nekad - Alo bre ljudi edukujte se malo, pa 21 vek je ipak! Malo sam NEUROZNA izgleda, pa mi je kratak fitilj, haha. Bojana, ja prva u petak uskačem u vozić, pa mi se posle ti pridružuješ, jel važi? Znači ti imaš 2 mrvice, baš lepo. Moja mrvica je malo usamljena al ja joj pevam svaki dan, pa je vesela!
Skandia draga,evo mene, nego ne znam šta da napišem, juče sam otkucala oooogromnu poruku, al nisam je mogla poslati , pa sam se iznervirala i isključila komp.
Jel ti Bojana imaš bilo kakve simptome, ja bukvalno ništa sve mi je nekako suviše obično?!
Svima hvala na podršci :cmok:

Pazarka, gde si ti sada sa terapijom, mislim u kojoj Klinici?

helouuuuuuuuuuuuuuu svima:cmok2::zag:

mila za tebe jedan ogroman:cmok2:.............ja sam opet u jevremovoj,ne znam zbog cega ,ali zelim da odradim jos jedan postupak kod njih,zavrsila sam sa kontraceptivima jos 15.04 ali menge jos uvek nema:besna:,a i brinem se,mislila sam da sledece subote otputujem za bgd,medjutim nema letova do daljnjeg:whistling:,pa veceg baksuza nema od mene:dash:

dr.majra sapargaljeva proizvod altajski mumio tel.011/2448399 Mlatišumina 19 Beograd.Mora se otići na pregled koji košta oko 3000din.Zato što ti kaže i bolesti nasledne i kako mumiu da koristiš.Zeza me komp.pa me neće biti neko vreme.Žena je dr.zapadne i alter.med.školovana i radila još u SSSR-u.Malo je smešna,ali je nije loše čuti.Moja prijateljica je pila mumio i ona ima trenutno 6jć.što joj je Zadori potvrdio i on je kod nje bio u čudu.

rekla sam mami da se raspita,pa ako sada ne uspe onda cu poceti posto je prepostavljam sada kasno:roll:

jaoooooooooooj kozo:cmok2:,kada si mi napisala za jonuzove cevape,sutra sam isla 70 km od kuce (u jednom pravcu),da bih kupila neke zaledjenje cevape,u prodavnici koju drze ljudi sa nasih prostora........ali piiiih zgadili su mi se za sva vremena,bljak

Drage moje, ja kao da sam cula da me dozivate:heart:
Ja sam prvih dana bila kao nenormalna, ugasila sam mob na 5 dana, bila je opsta potraga za mnom! Htela sam i psihicki da se odmorim, zato se nisam ni javljala da ne prenosim negativnu energiju, samo sam leskala i bojila svoju bojanku:hahaha: Kako smiruje zivcem pa to nema nigde:hahaha: Nije ni cudo sto decu tako smiruju, ajde crtaj da se smiris:hahaha: Sada sam vec mnogo bolje, cekam ponedeljak da vadim krv, i neka bude volja Bozija!
Inace od 9 jajnih celija koliko sam imala, dve su bile perfektne i te su u tomaku maminom:heart: Nista me nije bolelo na ET, posle veoma malo ''osecala'' jajnike. Neko je smomenuo okolinu!:besna: Ja ne mogu da verujem kako su ljudi tako glupavi i kakva pitanja postavljaju! Cuj, KAKO SI? Pa kako sam?! Trudna sam, nisam bolesna:mrgreen: Mada nikome nisam detaljno objasnjavala, znaju da se kuva nesto jer ne radim, a i da im objasnjavam opet me ne bi razumeli. Ikice draga, zelim ti isto sto i sebi! Hvala svima na podrsci:zag::zag:

jaooooooooooj cmooooooook i za tebe i za perfektne mrvice:cmok2:....pretpostavljam da uzivate i da se mazite,ako ako....samo uzivajte:zag:

Ah, sad mi je laknulo, ja rekoh -ugasio se forum! Ma ja budala svima rekla da sam radila VTO pa me sad urnišu sa pitanjima. Pomislim nekad - Alo bre ljudi edukujte se malo, pa 21 vek je ipak! Malo sam NEUROZNA izgleda, pa mi je kratak fitilj, haha. Bojana, ja prva u petak uskačem u vozić, pa mi se posle ti pridružuješ, jel važi? Znači ti imaš 2 mrvice, baš lepo. Moja mrvica je malo usamljena al ja joj pevam svaki dan, pa je vesela!
Skandia draga,evo mene, nego ne znam šta da napišem, juče sam otkucala oooogromnu poruku, al nisam je mogla poslati , pa sam se iznervirala i isključila komp.
Jel ti Bojana imaš bilo kakve simptome, ja bukvalno ništa sve mi je nekako suviše obično?!
Svima hvala na podršci :cmok:

nema sikiriki ljubavi,samo uzivaj i jedna mrvica nije usamljena ,ti si joj najbolje drustvo...poljubac za tebe a za mrvicu sto i jedan:cmok2:

jaoj ja moram da vam ispricam ovo

pre neko vece sam sanjala nasu lidiju,tj paralijan.....dosla kod mene sela i sminka se,ja je gledam pa se okrenem a na mom krevetu (u mojoj spavacoj sobi,okrugli krevet) cetiri bebe,........ja trcim oko njih i strahujem da ne padnu i skliznu sa kreveta,a za to vreme lidija se i dalje sminka,i ja joj se obratim da mi pomogne,da joj deca ne padnu sa kreveta.......a ona se okrene i kaze,"zar ti mislis dacu ja da cuvam tvoju decu????zar nije dosta sto sam ti ih donela":eek:......pogleda me jos jednom,kaze "toliko si ih cekala i zelela,sada uzivajte:heart::heart:.....................ja sam ostala skamenjena i u cudu ,a ona ode sva srecna

moram da napomenem da su bili dva decaka i dve devojcice,medjutim dva para blizanaca ,blizanci su bili stariji od bliznakinja
ceo dansam bila pod utiskom i analizirala san,i zakljucila da je sasvim moguce,da prvo budu dva decaka,a znate koliko ja volim devojcice,i sledeci put bi bile bliznakinje........to bi zaista bilo divno ispunjenje mojih snova:heart::heart::heart:

lidija obozavam teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ti si moj andjeo,a sto kaze moj muz ako bi se san san ostvario nasli bi te na kraj sveta,da ti se zahvalimo do neba............zar nije cudno da pored svih ljudi na ovom svetu koje znam ti budes moj andjeo u snu
obozavam te lidija:cmok2::zag:

pre neko vece sam sanjala nasu lidiju,tj paralijan.....dosla kod mene sela i sminka se,ja je gledam pa se okrenem a na mom krevetu (u mojoj spavacoj sobi,okrugli krevet) cetiri bebe,........ja trcim oko njih i strahujem da ne padnu i skliznu sa kreveta,a za to vreme lidija se i dalje sminka,i ja joj se obratim da mi pomogne,da joj deca ne padnu sa kreveta.......a ona se okrene i kaze,"zar ti mislis dacu ja da cuvam tvoju decu????zar nije dosta sto sam ti ih donela":eek:......pogleda me jos jednom,kaze "toliko si ih cekala i zelela,sada uzivajte:heart::heart:.....................ja sam ostala skamenjena i u cudu ,a ona ode sva srecna

moram da napomenem da su bili dva decaka i dve devojcice,medjutim dva para blizanaca ,blizanci su bili stariji od bliznakinja
ceo dansam bila pod utiskom i analizirala san,i zakljucila da je sasvim moguce,da prvo budu dva decaka,a znate koliko ja volim devojcice,i sledeci put bi bile bliznakinje........to bi zaista bilo divno ispunjenje mojih snova:heart::heart::heart:

lidija obozavam teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ti si moj andjeo,a sto kaze moj muz ako bi se san san ostvario nasli bi te na kraj sveta,da ti se zahvalimo do neba............zar nije cudno da pored svih ljudi na ovom svetu koje znam ti budes moj andjeo u snu

Idi bre Pazarka, rasplaka me na brzinu...:cmok: zelim ti da ti se ostvari san:bye:

Ja sam ovde nova...da li neko moze da me uputi malo vise u temu vantelesne oplodnje i odrzavanja te trudnoce?Zanima me koje se injekcije primaju za odrzavanje te trudnoce, i ako je neko alergican na njih, sta treba da radi? Je l postoji alternativa za te injekcije? Hvala unapred:bye:

ajooooj,zeno rasplaka meeee.....ljubim te puno...i naj naj zelim da se san ostvari!!!:heart: samo da znas da danima mislim na tebe i nikako da te "nadjem" ni ovde i na fb :eek: i sad citam ovo i nemogu da verujem :hahaha: pre dva dana sam bila kod one moje drugarice dr. sto je "ljubicev djak "i pricala joj o tebi :heart: i bas sam htela da te pitam kad ces kod njega pa da te pitam jel hoces da ga ona pozove???san je fenomenalan i daj Boze da se ostvari :worth: a sad me podseti moze da bude "ti cuvaj bebe a ja se sminkam"kao "selo gori a baba se ceslja":hahaha::hahaha:
ja sam samaaaa....moji "andjelcici"otisli na rekreativnu nastavu na divcibare u petak...nemogu da verujem da sam izdrzala da ih nevidim ovoliko :rumenko: mnogo mi nedostaju ali moram da izdrzim do petka...mnogo mi je muka...*** rasplaka se....cujemo se svaki cas i onda mi je lakse ali....:telefon: zove me sin i pita jel moze da kupi frulicu :hahaha: pa onda cerka da kupi pescani sat...:hahaha: mnogo su smesni!!!
pozz svima a tebi pazarka :heart: bas bi volela da me nadjete na "kraju sveta"pa da se sminkamo i cuvamo bebe!!!

Pazarkice i Paralijan, drage moje, bez vas bi ovaj forum stvarno propao!
Ja sam danas baš nešto u nervnom rastrojstvu, noćas sam sanjala da sam prokrvarila, pa sam čim sam ustala jurnula u kupatilo da vidim jel sve ok. Valjda sam pod utiskom tog sna bila jako razdražljiva, pa me je oko podne jako zaboleo stomak i to kao da ću svakog trenutka da dobijem menstruaciju. Oduzela sam se od straha, naravno, pozvala mamu i plakala, pa me je dobro izribala što se nerviram, a stvarno je žena u pravu, baš sam ovih dana prava plačip.....
Joj sad vas sve razumem, kao se bliži taj dan ja sam kao na iglama. Čas optimizam, pa opet potonem i sto puta tako i samo trčkam u WC i geldam ,počeo je već i suprug da mi se smeje-kaže, pitali su na poslu šta radiš a ja sam im rekao da gledaš u gaće!
Ma sigurna sam Pazarkice da taj tvoj san ima neko značenje, bićete ti i Paralijan uskoro u časopisu Mama, ti sa malim i ona sa velikim četvorkama!:cmok:

Ja sam ovde nova...da li neko moze da me uputi malo vise u temu vantelesne oplodnje i odrzavanja te trudnoce?Zanima me koje se injekcije primaju za odrzavanje te trudnoce, i ako je neko alergican na njih, sta treba da radi? Je l postoji alternativa za te injekcije? Hvala unapred:bye:

Dobro dosla.Ne znamo u kom si ti stadijumu da bi te malo podrobnije uputili u celu pricu.A sto se tice inekcija i odrzavanja,sestro slatka daj da mi prvo zatrudnimo,lako cemo odrzavati,ako treba dubicemo na glavi devet meseci:zcepanje:
Pazarkice,samo napred,pozitivom do snova:super:
Ikice jedno je sigurno od nerviranja nema vajde,samo opusteno:cool:
Pozdrav za sve,pratim vas u korak,nista ne propustam:zag:

ikice :heart: gledaj slobodno u gace :hahaha: to je sastavni deo vantel.op.:hahaha: i ja sam gledala i sanjala sve i svasta...dok sam ja cekala betu mm mi kaze "ako nije uspelo idemo dalje sve dok ne uspe ali da mu obecam da ako rodim jedno dete obavezno idemoo ponovo da dete ne bude"jedince" kao on :hahaha::hahaha:i tako mi ne dobismo "jedince"!!!
ako sam zapamtila ti radis betu u petak???:worth: drzimo svi palceve :super: ne sekiraj se bice sve ok mooooraaaaaa :cmok::cmok2:
ja sam vec bila na naslovnoj strani MAME i proglasena sam za mamu godine te 2004 :rumenko: a pazarkica ce da se slika za 2010-2011!!!! zasenice i mene :besna:
ljubim te i opusti se jos malo do bete pa ce mo da slavimo :heart:

Draga Ikice,glavu gore i nedaj se.Bas kao sto rece Paralijan gledanje u gace je sastavni dio vto i da dodam sve dok gledas u svoje gace sve je ok a ako pocnes da viris u tudje to onda vise nema nista zajednicko sa vto.Sala-mala.Samo da te malo nasmijem.Zelim ti sve naj,naj....cuvaj tu mrvicu i mazi je pa nam se javi.
Draga Bet;ZAO MI JE.A sta da ti ja kazem?(7 puta corka).Znam samo jedno i to- nikad netreba odustati.
Drage:Skandia,Paralijan,Milica,Nada(izvinjavam se ako sam nekog zaboravila) hvala vam na javljanju,podrsci i lijepim rijecima koje moze da pruzi samo zena koja je kroz ovo sve bar jednom prosla.
Bojaanaa i tebi sve naj,naj i da javis.......znas vec sta.
Pazarka tebi ovaj put svu srecu ovoga svijeta pa da to bude to.Ja cu malo pricekati pa kad ti javis pozitivu i ja se bacam u akciju.
Suzuki,javi se!!! Nedostajes nam.
Za sve vas drage moje velika pusa i laku noc.Mislim jako cesto na vas.:bye:

pridruzujem vam se i sve vas pozdravljam. novi clan, nadam se da me primate...
posle neuspesne IVF u 2007 i jos jedne neuspesne u 2008, ponovo se spremam da krenem. jedno duze vreme mi je bilo lakse da zaboravim na sve.... sada krecem ponovo i nadam se da ce barem malo vase snage i hrabrosti preci na mene.
prva dva puta sam radila u jevremovoj i ne bih im se vratila, spremila sam standardne nalaze (ovoga puta, na zalost, iskusno) pa se spremam zakazati kod Ivanovica, ima li neko ''recent info'' o njima...ono sto sam cula jeste da ne rade po grupama - vec individualno, sto mi je bitna stvar, ne mogu da cekam u redu za aspiraciju ni za ET kao za pelcovanje...
thanks na pomoci i sve vas jos jednom pozdravljam

Pozdrav svim trudilicama i trudnicama:ok:, evo i nas , sada smo 11 nedelja i rastemo, srce kuca kao kod reli vozaca...:D, i samo pletemo i rukicama i nogicama....:D,...da brige ne prestaju , ne prestaju....naime nas ginekolog je odmah rekao da treba da radimo aminocentezu i preporucio njegovog prof, kod koga je cena 300 evrica..:think:..cak i pre nego sto smo radili duble test(koji treba da radimo sledece nedelje).....ne budem lenj, zovnem prijatelja u Bg, koji radi kao ginekolog i covek mi lepo objasni da ako se dobro odradi duble test u kombinaciji sa UZ on daje 95% tacnosti da dete nema neke hromozomske anomalije....i na osnovu tih rezultata daje se predlog da li raditi aminocentezu....koja je invazivna metoda i mora da se miruje 3 dana (pre bilo kakvog putovanja)+ jos 2 nedelje....
Supruga mi je sada pod stresom i kaze ja cu da ga rodim i tacka.....razumem je u potpunosti...jer kroz sta smo svi mi prosli ovde i prolazimo....
Tako da cemo za Bg krajem sledece nedelje na UZ i duble test....a ako ne daj boze budemo trebali raditi aminoccentezu...prijatelj ce nam odraditi za NULA Dinara...:rumenko:
Pozdrav za Bojanu i Ikicu ...kojima drzimo rucnonozne fige....sve najbolje i da sto pre uz Boziju pomoc stignete do Vaseg cilja:ok::ok:

pozdrav svima!:D

tata Karlose:D baš se radujem da lepo napredujete!:super:

samo da ti kažem da se uooopšte ne sekiraš oko amnioc. i tih testova, veelike se polemike i ubeđivanja vode i na drugim forumima, i stresovi... možeš da vidiš i na ovom kutku za trudnice, a ovih dana i Panda prolazi kroz te nametnute nam stresove, pa će ti se i ona javiti verovatno!

Neki lekari sada odmah posle vto ( u NSu svima redom!) preporučuju i očekuju da radiš amniocentezu, da ne pomisliš da ste vi nešto sumnjivi!
Ali se ipak pre toga rade dabl i tripl testovi (markeri iz krvi), pa tek ako oni pokažu neku veliku verovatnoću da postoje anomalije (oni su ti čista statistika, ne daju pouzdane rezultate, ali ko što reče tvoj prijatelj, u kombinaciji sa uz, ipak daju neki rezultat) ide se na vađenje plodove vode, gde je rizik od spontanog 1:100:eek:
I ja nisam htela da čujem za amnioc, ok su mi bili nalazi na dablu i triplu, i mirna Bačka! više ne razmišljam o tome... mada me sad svi lekari kad čuju da je bila vto pitaju za rezultate amnioc...:roll:
Mi smo rekli isto, kako smo ga začeli, ne pada nam na pamet da čačkamo i rodićemo ga takvog kakav je!:D

Pazarka, nikad da skontam, je l tvoj muž ima azoospemiju? baš je jedan drug mm sad sa tom dijagnozom bio na vto, i posle hormonske stimulacije našlo se par stotina spermića, imaju betu 300:D Jeste probali nekad tu stimulaciju?

pozdrav i srećno svima!:zag:

Pozdrav svim trudilicama i trudnicama:ok:, evo i nas , sada smo 11 nedelja i rastemo, srce kuca kao kod reli vozaca...:D, i samo pletemo i rukicama i nogicama....:D,...da brige ne prestaju , ne prestaju....naime nas ginekolog je odmah rekao da treba da radimo aminocentezu i preporucio njegovog prof, kod koga je cena 300 evrica..:think:..cak i pre nego sto smo radili duble test(koji treba da radimo sledece nedelje).....ne budem lenj, zovnem prijatelja u Bg, koji radi kao ginekolog i covek mi lepo objasni da ako se dobro odradi duble test u kombinaciji sa UZ on daje 95% tacnosti da dete nema neke hromozomske anomalije....i na osnovu tih rezultata daje se predlog da li raditi aminocentezu....koja je invazivna metoda i mora da se miruje 3 dana (pre bilo kakvog putovanja)+ jos 2 nedelje....
Supruga mi je sada pod stresom i kaze ja cu da ga rodim i tacka.....razumem je u potpunosti...jer kroz sta smo svi mi prosli ovde i prolazimo....
Tako da cemo za Bg krajem sledece nedelje na UZ i duble test....a ako ne daj boze budemo trebali raditi aminoccentezu...prijatelj ce nam odraditi za NULA Dinara...:rumenko:
Pozdrav za Bojanu i Ikicu ...kojima drzimo rucnonozne fige....sve najbolje i da sto pre uz Boziju pomoc stignete do Vaseg cilja:ok::ok:

Pozdrav Karlose, kao što ti je napisala Sneža i ja prolazim kroz istu priču, ovi današnji lekari kada vide vto odmah šalju na aminocentezu. Ja sam radila dabl test i ekspertski UZ, UZ je savršen a što se tiče dabl testa jedan parametar odstupa od referentne vrednosti i naravno da sam se uplašila toliko da sam od stresa u toku noći malo prokrvarila. Na sreću krvarenje je odmah ujutru stalo, odjurila na UZ i beba je dobro. Dr mi je rekla da se ne nerviram odradićemo tripl test i UZ kod dr koji je stručan za ekspertski UZ pa će on proceniti ima li osnova raditi amino. Uglavnom i moj stav je ne aminocenteza jer je veći rizik da dođe do pobačaja nakon aminocenteze nego da se rodi dete sa daunovim sindromom, pogotovu što su dabl i tripl test čista statistika i kod vto trudnoća i krvarenja u trudnoći ti testovi pokažu da postoji rizik, a u stvari sa bebom bude sve ok. Ni meni nije jasno zašto nas posle sve muke kroz koje smo prošli da bi dobili bebu, maltretiraju i šalju na te po meni nepotrebne testove kad se na UZ jasno vidi da je sve ok, ali valjda je to zbog toga jer neko treba da primi platu!
Samo opušteno biće to sve ok, a neizvesnost postoji do samog porođaja, čekanje rezultata beta hcg nije ništa što se tiče stresa i neizvesnosti u poređenju sa čekanjem rezultata za dabl i tripl! Ja sam rešila da se ne nerviram i da odbijem aminocentezu ukoliko mi je ponude!
Ako imaš još pitanja pređi na kutak za trudnice tamo ima puno žena koje vam mogu dati odgovore!
Pozdrav svima!
Navijamo za pozitivne bete i nove drugare!:bye:

Poslednja izmena:
Cao! Moj odgovor je da se opustis i uzivas, ako si usla u program in vitro. Ja sam prvi put to uradila u Mariboru tacnije krajem marta mjeseca sam ostala kod njih na nekih 12'tak dana. Imala sam 11 jajnih stanica, transfer se radio na 5-ti dan ( a postoji i mogucnost i 3-ci dan) da se radi ali necu te zamarati dodatnim informacijama. Injekcije za stimulaciju sam odlicno podnjela, nikakvih nus pojava nisam imala izuzev malo sto mi je nakon svega na kraju stomak bio malo nadut ali to je sve. Na zalost, betu nisam docekala, dobila sam 3 dana pred m. Nisam odustala, idem dalje... Kazu mi ONO STO TE NE UBIJE-OJACA TE! Maribor je izrstan medicinski centar kao i kompletno osoblje... Sve je bilo kod mene vise nego odlicno, ali moja beba se jednotavno nije uhvatila. Planiram otici ponovo jer imamo jos smrzntuih embrija, nasih buducih bebica, sto nas cekaju. Samo hrabro i glavu gore, sve se da podnjeti za ono sto nas ceka lijepo. Pozdrav!

Jao ženske, strašne ste, baš me hrabrite sa ovim "gledanjem u gaće":hahaha:! Paralijan, pa tvoji andjelčići su se već osamostalili, mogu samo da ih zamislim kako se oni tamo snalaze bez tebe! Očekujemo nove slikice kad se vrate! Znam da si bila u časopisu Mama, a sada će ti se neka od nas koja bude te sreće kao ti pridružiti!
Vodolijice, videćeš ti kad ja prolupam od hormona, pa shvatim da u mojim gaćama nema ništa interesantno:rotf: Danas sam malo smirenija, samo još jedan dan da prodje i znaću pravu istinu!
Mjaujork i Mijaki dobro nam došle!
:cmok:

Drage devojke, ja sam jako srecna :hahaha:! Bila sam juce u Segedinu kod Zadoria, dobila terapiju stimulacije i krećem krajem meseca sa injekcijama! Šta sam htela najbitnije da vam kažem, a to je da je Zadori najbolji! Ja se više od pet godina borim sa lekarima u Novom Sadu, koji nisu znali da mi izleče upalu koja se samo širila i ugrožavala moje zdravlje, Zadori je to rešio za nepunih mesec dana i pripremio moj ogranizam i reproduktivne organe za vantelesnu najbolje što je mogao :super:!
Divan je, a ja sam oduševljena:klap:! Ostaje samo da čekam kako će teći sve do samog kraja i da pozitivnim vibracijama i opušteno:whistling: dođemo do našeg cilja!
Sve vas puno pozdravljam i želim sve najbolje :super:!!!

Pazarkice,kako bi to lijepo bilo..... Tebi ti tvoji snovi zele nesto poruciti,sigurna sam u to..... I,sama sam imala tako jedan tako cudan san,pisala sam vec o tome......Sanjala jednog malog djecacica,a moj se san pretvorio u stvarnost..... :heart: :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back