ANCI85
Početnik
- Poruka
- 31
ZSUKICE pridruzujem se ovolikim pozdravima,samo ti je dovoljna ovolika armija pozitivne energije i optimizma pa da uspe

,a kamo li to sto je tvoj macan umesao tu svoje prste ......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zsuki samo napred i uz tvoj optimizam bice to taman kako treba. Pa te bebe su nastale iz velike ljubavi
Cekamo et
Zvezdice te tvoje vesti su najnovije. Sta si sve sabrala za postupak, aspiraciju, transfer, zamrzavanje i gajenje do blast.?
Lepo su ljudi poslali cenovnik..stavka po stavka.............od pripreme dokumentacije, preko folikulometrije, pregleda anesteziloga, troskova opste anestezije, aspiracije, transfera........i da, racunala sam do blastociste, jer to u pismu preporucuju.
Znaci, obrni,okreni..................3.000eur bez terapije
Samo je trosak laboratorije preko 1.200 eur
Stvarno nisam ocekivala toliko...................procitah u nekom postu da je kompletan postupak u Segedinu oko 1.200 eur.........
Hvala Miličice draga, ljubi medenog! Sukica se javila, puno vas sve pozdravlja, sve je ok i sutra će pisati! A mislim da će se mnogo obradovati kad vidi koliko smo navijali za nju!
Sukice,bas lijepo sto si nam se javila!!!!!! Samo ti cuvaj i uzvaj u svojim mrvicama i naredjuj do mile volje,ma iskoristi to sada maksimalnopa baš ste DIVNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evo ja uživam, čitam, gledam tv, naručujem ručak od svekrve i naređujem dragom ahahahahah!
Nado i Ikice hvala na izveštajima
Moram da pijem jaaako puno vode, zbog nabrakilh folikula, to me ubija, ali jako sam dogar đak, sve radim kako mi je doca naredio. Mogu vam reći da mi nedostaje, navikla sam da se družim sa njim!!
Verovatno ću 7. aprila da vadim krv, a bar dotle da uživam u mojim mrvicama!
Nado baš je bilo super sresti se sa vama!!!! Devojke, Nada je jaaako lepa. Da znate. A tek Đole!!!!!! srculenece malo! I macan je rekao da je prelepa beba!
pozdrav svima!
Bet????? Kao mi ti stojiš?