Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PAZARKICE u pravu si za Nebojsu,pravi zajebant:per::per:........nase konsiltacije se najvise svode na zezanje nego na ono sto treba.Kada sam otisla prvi put na razgovor i on kao ajde da me pogleda na ultra zvuk i ispostavi se da mi je folikul bio idealan za oplodnju,on meni kaze,a sad muza za ruke,pa da ga vezes za radijator i ne pustas tri dana i tri noci dok se ne pokaze:zcepanje::zcepanje:.Prvo mi malo bilo cudno jer nisam navikla da neki doktor se tako ponasa,a inace sam veliki zajebant i volim sale,a sad sam se navikla:klap::klap:.A sto se tice debljine,pa tu je negde,nije smrsaoooookao kao da je peti mesec trudnoceeeeee:hahaha::hahaha::.........Ja i ti sad kuliramo,posto smo obe na kontraceptivima.............:worth:

Drage trudnice itrudilice. Zelim sve da Vas pozdravim. Evo ja uzivam u desetoj nedelji i jedva cekam dan kada cu osetiti ovo malo bice kako se rita u mom stomaku.

Mozda samm dosadna, ali mislim da je na obostranu korist s toga vam ponovo i nudim Gonal f 22 komada - meni su ostale i dala bih ih ispod cene. U beogradu je cena jedne od 2.580 do 2800. Ja bih dala buducoj trudnici po znatno nizoj ceni.

Ako je neka od buducih mama zainteresovana neka pusti poruku na forumu, jer ga ja redovno citam i radujem se svakoj novoj trudnici.

Sve vas ljubim i pozdravljam i cekam da se neko javi kome su potrebne inekcije, a verujem da ce se posreciti kao sto su i meni.

Zsuki samo napred i uz tvoj optimizam bice to taman kako treba. Pa te bebe su nastale iz velike ljubavi:hahaha:

Cekamo et

Zvezdice te tvoje vesti su najnovije. Sta si sve sabrala za postupak, aspiraciju, transfer, zamrzavanje i gajenje do blast.?

Lepo su ljudi poslali cenovnik..stavka po stavka.............od pripreme dokumentacije, preko folikulometrije, pregleda anesteziloga, troskova opste anestezije, aspiracije, transfera........i da, racunala sam do blastociste, jer to u pismu preporucuju.
Znaci, obrni,okreni..................3.000eur bez terapije
Samo je trosak laboratorije preko 1.200 eur:confused:
Stvarno nisam ocekivala toliko...................procitah u nekom postu da je kompletan postupak u Segedinu oko 1.200 eur.........

Lepo su ljudi poslali cenovnik..stavka po stavka.............od pripreme dokumentacije, preko folikulometrije, pregleda anesteziloga, troskova opste anestezije, aspiracije, transfera........i da, racunala sam do blastociste, jer to u pismu preporucuju.
Znaci, obrni,okreni..................3.000eur bez terapije
Samo je trosak laboratorije preko 1.200 eur:confused:
Stvarno nisam ocekivala toliko...................procitah u nekom postu da je kompletan postupak u Segedinu oko 1.200 eur.........

nebrini zvezdice za pare, samo neka uspe...
evo ja ću ti sutra reći koliko je bilo u Segedinu, pošto sutra kešujemo za sve...:sad2::sad2::sad2:

Da i najvažnije SUTRA MI JE ET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsuki..srecno sutra!!!! pa nek macan udaci najbolje embrioncice a ako hoces da budes na mom mestu :mrgreen: kazi mu slobodno nek ubaci sve sto ima :hahaha::hahaha:
srecno ti sutra bilooooo :worth: molimo Boga da sve bude ok.:super: i samo da znas i ja sam u martu radila ivf tako da :rotf::rotf: mozda se tad pave cetvorke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrav svima!!
Zsuki nam je ili na putu ili je vec stigla kuci. Sve je dobro proslo, 2 dana ne mrda iz kreveta a kasnije se mozda javi. E, sad ja vama ovo pisem jer smo se tamo videle i upoznale i zamolila me je da vas obavestim. Dve mrvice sada nasa Zsuki cuva, a mi cemo da joj drzimo fige da se obe ugnezde tamo, pa nek` se pati sa blizancima!! :super:
Moram definitivno da pohvalim i nju a i njenog muza sto nam je priskocio u pomoc jer je prevodio nasim prijateljima konsultacije. Jos jedno veliko :ok:*H*V*A*L*A*:ok:!!
Ako ima neka zena sa ovog foruma da se nije odlucila - pravac Segedin kod dr Zadorija, (kaze da je poceo da uci srpski).
Veliki pozdrav!!!

Ikice, pratimo i moj muz i ja sta se ovde desava, povremeno i znaj da smo vam svima podrska - bar iz daleka. Djole nam je stvarno vec veliki, pa cu staviti jednu da vidite to, a drugu da vidite kako srecna porodica Milankovic reklamira Kaali! Salim se, znam samo da smo bas hteli da se vidi gde su reseni nasi najveci problemi i gde zapocinje novi i mnogo lepsi zivot - porodicni zivot. Zato, curke - U AKCIJU, pa pravac Kaali!!:super::super::super:

Prilozi

• Djole 154.jpg
    Djole 154.jpg
    38,1 KB · Pregleda: 41
  • Djole 172.jpg
    Djole 172.jpg
    52,9 KB · Pregleda: 51
Hej Milice, pa ti si nam ovde najvrednija. To znači da je medeni Sergej baš dobra beba! Kaži mi molim te koliko si dana primala stimulaciju, tj. posle koliko dana rade aspiraciju i koliko puta za to vreme rade ultrazvuk? Ja u ponedeljak idem u NS, nadam se da ću odmah startovati pošto sam istrebila sve bakterije. Stavi neku novu sličicu da malo uživamo. :cmok2:tebi i medenku!

Cao djevojcice! Vodolijica je opet tu.Bila sam 10-ak dana odsutna.Kod mene nista novo.Suzuki,sreco,puno,punoooooooooooo srece i javi nam se a za sve ostale djevojcice isto tako puno srece i velika pusa.A sad idem u krevet,jer sam jako umorna.

Pozdrav svim trudilicama, trudnicama i ponosnim mamama! :heart:
Evo da vam prijavim sta i kod mene ima novo. Bila sam u petak na UZ Dr je zadovoljna mojim jajnicima, posto vec dve nedelje primam ( bockam se) suprefactom, rekla mi je da i dalje nastavim. Sad cekam ciklus i prvog dana pocinjem sa bockanjem Gonalom- i 6-og dana idem na UZ , kada i vadim nalaze iz krvi - E2. Htela sam da vas pitam da li je neko imao iskustva sa Gonalom, da li ste imale neke simptome, cemu da se nadam ?:lol:
Da li znate u kom periodu se nakon toga ''vade'' jajne celije? Onda kad bi trebali da su mi plodni dani? Jako sam zbunjena, i svaki put kad odem saznam nesto novo, a taman mislim da sve znam...:roll::rumenko:
Da li istovremeno ''vade'' i spermatozoide pa spajaju odmah?
Sukice, mnogo srece ti zelim i da se to sto zelis ostvari sto pre!
Pozdrav za sve, hvala:zag::zag::zag:

Ikice Sergej i nije tako los!
Meni se pogodilo da sam krenula sa stimulacijom od prvog dana ciklusa, 13 dc je radjena aspiracija a 15 dc Et. Dotle sam imala, znaci u toku same stimulacije, prvi Uz cim sam krenula sa bockanjem, pa na tri dana, jedno 4 dana pred aspiraciju sam imala Uz svaki drugi dan stim sto svaki put kad sam radila Uz vadila sam i E2.
Bojana ja sam primala Gonal, ok sam se osecala samo sto par dana pred aspiraciju su me mnogo boleli jajnici, imala sma hiperstimulaciju (na kraju mi je Dr smanjio dozu zadnjih nekoliko dana sam primala samo po 1 gonal) oko 13-15 dana ce ti vaditi jajne celije. A tog dana i tvoj muz daje spermu koja se precisti i spaja sa jajnim celijama.

Drage moje devojke i ja nesto da napisem, nova sam na forumu :p! Hocu da se pohvalim sa mojim prijateljima iz Subotice, Nado i Damirom koji su zasluzni sto sam prisutna i sto krecem u postupak vantelesne oplodnje u Segedinu! Nadam se najboljem i obavestavam Vas :super:!

Hvala Miličice draga, ljubi medenog! Sukica se javila, puno vas sve pozdravlja, sve je ok i sutra će pisati! A mislim da će se mnogo obradovati kad vidi koliko smo navijali za nju!

pa baš ste DIVNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

evo ja uživam, čitam, gledam tv, naručujem ručak od svekrve i naređujem dragom ahahahahah!
Nado i Ikice hvala na izveštajima :super:
Moram da pijem jaaako puno vode, zbog nabrakilh folikula, to me ubija, ali jako sam dogar đak, sve radim kako mi je doca naredio :zcepanje::zcepanje:. Mogu vam reći da mi nedostaje, navikla sam da se družim sa njim!!

Verovatno ću 7. aprila da vadim krv, a bar dotle da uživam u mojim mrvicama!

Nado baš je bilo super sresti se sa vama!!!! Devojke, Nada je jaaako lepa. Da znate. A tek Đole!!!!!! srculenece malo! I macan je rekao da je prelepa beba!

pozdrav svima!

Bet????? Kao mi ti stojiš?

pa baš ste DIVNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

evo ja uživam, čitam, gledam tv, naručujem ručak od svekrve i naređujem dragom ahahahahah!
Nado i Ikice hvala na izveštajima :super:
Moram da pijem jaaako puno vode, zbog nabrakilh folikula, to me ubija, ali jako sam dogar đak, sve radim kako mi je doca naredio :zcepanje::zcepanje:. Mogu vam reći da mi nedostaje, navikla sam da se družim sa njim!!

Verovatno ću 7. aprila da vadim krv, a bar dotle da uživam u mojim mrvicama!

Nado baš je bilo super sresti se sa vama!!!! Devojke, Nada je jaaako lepa. Da znate. A tek Đole!!!!!! srculenece malo! I macan je rekao da je prelepa beba!

pozdrav svima!

Bet????? Kao mi ti stojiš?
Sukice,bas lijepo sto si nam se javila!!!!!! Samo ti cuvaj i uzvaj u svojim mrvicama i naredjuj do mile volje,ma iskoristi to sada maksimalno :hahaha:. Ti si sada nasa trudnica i sve ti je dozvoljeno....;) . I,nemoj da brines.brzo ce taj 7.april pa ces opet do macana :). Ma, sve ti je dozvoljeno u narednih 9 mjeseci!!!!!!!!!! Ljubimo te, i sretnoooooooooooooooo!!!!!!!!!! :zag::zag: :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back