zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Sutra ujutru je aspiracija,dosad je sve ok,javljam se posle da vam kazem kako je proslo.Zsuki uzivaj,mora da uspe,macan je to sacinio da ne moze da omane![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutra ujutru je aspiracija,dosad je sve ok,javljam se posle da vam kazem kako je proslo.Zsuki uzivaj,mora da uspe,macan je to sacinio da ne moze da omane![]()
Verovatno ću 7. aprila da vadim krv, a bar dotle da uživam u mojim mrvicama!
držim ti fige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa baš ste DIVNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evo ja uživam, čitam, gledam tv, naručujem ručak od svekrve i naređujem dragom ahahahahah!
Nado i Ikice hvala na izveštajima
Moram da pijem jaaako puno vode, zbog nabrakilh folikula, to me ubija, ali jako sam dogar đak, sve radim kako mi je doca naredio. Mogu vam reći da mi nedostaje, navikla sam da se družim sa njim!!
Verovatno ću 7. aprila da vadim krv, a bar dotle da uživam u mojim mrvicama!
Nado baš je bilo super sresti se sa vama!!!! Devojke, Nada je jaaako lepa. Da znate. A tek Đole!!!!!! srculenece malo! I macan je rekao da je prelepa beba!
pozdrav svima!
Bet????? Kao mi ti stojiš?
Prosli ET su mi jedva zavrsili usled bolova koje sam imala,znam da zvuci neverovatno ali tako je.Vi znate sa kojom preciznoscu se vracaju embrioni,e,zamislite mene koja odskace od kreveta od bolova,doktorka je jedva mogla da ih vrati a kamoli da nacilja gde tacno da ih stavi.Karlose bas mi je drago sto je sve ok i sto super napredujete! Suzukice taza trudnice kako si nam? Ikice ti si sledeca... :-) Bet jer sam ja tebe dobro razumela, radice ti i Et pod totalnom anestezijom?! A sto?!
Priznaj Pandice koliko si se ugojila :-) Ja sam brzo skinula kg posle porodjaja, jedno 12kg je otislo jos u bolnici i za ova dva meseca jos nekih 3kg, ali treba tu jos da se smakne...
Prosli ET su mi jedva zavrsili usled bolova koje sam imala,znam da zvuci neverovatno ali tako je.Vi znate sa kojom preciznoscu se vracaju embrioni,e,zamislite mene koja odskace od kreveta od bolova,doktorka je jedva mogla da ih vrati a kamoli da nacilja gde tacno da ih stavi.
To je kazu jedan slucaj od milion,al eto bas ja.Danas mi javljaju kad je tacno transfer![]()
Auuuu, Zsuki, pa bas si me iznenadila ovim lepim komentarima, hvala ti
. Inace, ja sam posve sigurna da je Djole odradio svoj posao - dok je on tebe gledao tako lepo i smesio ti se sve vreme, to je sigurno znak da je on nesto znao! (da te tvoji malisanci zeljno iscekuju i da se smeste kod svoje mamice) Samo se ti nama odmaraj i bez obzira sto su ovo najduzih 14 dana u tvom zivotu, veruj da ce sve biti divno kad vidis trocifrenu betu!
Jedino, kao da sam htela s tobom da se ispricam nadugacko i nasiroko, ali nismo uspele - nema veze. Bas se radujem da smo se upoznale, a bice prilike i da se sretnemo jos, sigurna sam.
Dzeni73, hvala. Nama tek predstoji zajednicka borba. Samo ti pisi ovde kako smo imali pravo u vezi dr Macana svi koji smo bili kod njega! Neka znaju svi kako je lepo iskustvo biti njegov pacijent.
A ovde mi se jako svidja i sto pise Zsuki i Karlos0 i Ikica i Bet i Panda !! Pa to su sve predivne vesti!!!
Sve vas puno pozdravljam!!!
Skandia, Panda, Karlose, Milice, Ikice, Bet hvala svima na podršci!!!
evo ja super...jedem peršuna kilo dnevno, pozeleneće mi kosa ahahahahah. Već su mi krenule bubice, ne mogu da ležim više, a još nije prošlo ni nedelju dana, samo gledam kako da šmugnem napolje. Sreća sad u ns neko nevreme pa ću morati da se smirim. Sutra još moram da zovem doktora zbog ovih mojih folikula, a onda kaže sledeće nedelje samo da javim veliku betu ahahahhaha.
Ikica gostuje u ns, pa ću se verovatno i sa njom upoznati!)))
kissovi svima.
Skandia, Panda, Karlose, Milice, Ikice, Bet hvala svima na podršci!!!
evo ja super...jedem peršuna kilo dnevno, pozeleneće mi kosa ahahahahah. Već su mi krenule bubice, ne mogu da ležim više, a još nije prošlo ni nedelju dana, samo gledam kako da šmugnem napolje. Sreća sad u ns neko nevreme pa ću morati da se smirim. Sutra još moram da zovem doktora zbog ovih mojih folikula, a onda kaže sledeće nedelje samo da javim veliku betu ahahahhaha.
Ikica gostuje u ns, pa ću se verovatno i sa njom upoznati!)))
kissovi svima.
Persun, ne da ne pomaze, nego u vecoj kolicini ima abortivno dejstvo, dokazano.
Evo link, pa citajte.
http://www.zdravljezena.org/download/bgd/tekst_bezbedna_primena_biljnih_lekova_u_trudnoci.pdf
Aaaaaa, ne, ne Kistina, na ovom forumu ne mozes tako pisati!! Ti ocigledno ne znas kroz sta ove zene prolaze i ako imas neku korisnu informaciju - zna se nacin na koji mozes tako nesto saopstiti. Da li mozes da pretpostavis sta si napravila sad u Zsukinoj glavi? Ne znas? E pa, ne daj Boze da saznas.
Zsuki, ne osvrci se na ove budalastine. Radi licnog mira se trudi da taj persun ne jedes, ali nemoj dati da ti gluposti poljuljaju veru u uspeh. Ja sam na tvojoj strani i jedva cekam da nam javis lepe vesti!!!! Ljuuuubim te puuuuno!!!!![]()