Draga BET,zao mi je.Ako imas,odnosno,sakupi sve mrvice snage i nedaj se.Koliko boli to ti sama najbolje znas.Ja imam draga 7 neuspjeha iza sebe???????
Draga Klama dobro nam dosla a i ti Keri 72-generacijo!
Panda i Suzuki jos malo pa bravo-dogurale skoro do pocetka!
Milice,Snezo,Vilenjak,Dijana...zelim vam puno srece u nosenju velikih stomaka i lak i koliko je moguce,bezbolan porod(naravno u N 2010-oj)
Ikice,kuco stara, a sta tebi da kazem? Pa zna se SAMO NAPRIJED.
Meli,ovaj put mora da upali!
Pazarka draga,dobro je da si usmjerila misli malo na drugu stranu,tako je i kod mene,predala sam se poslu trenutno a sta ce biti dalje neka dodje samo po sebi. Ja se vrtim u zacaranom kruznom toku,ali jednom,jednom kad opet dodam gas ima da izletim na bilo koji od izlaza i stignem na cilj po cijenu bilo koje kazne.
Paralijan,svaka cast!Ti ni sama vjerovatno nisi vise svjesna svoje srece jer je to za tebe postalo sa vrememom sve razumljivo samo po sebi.Biti mama 4 puta je velika cast ali sigurno i velika odgovornost.Ja ti samo mogu reci-UZIVAJ u svakom trenutku koji ti je dat.
Ruzo,zaveja li te snijeg kad nam se nejavljas?
Drage moje oprostite ako sam koga zaboravila.Ja vam od sveg srca zelim sretnu Novu godinu i u njoj puno zdravlja,puno srece,puno ljubavi,malo vise novaca i bar jednu bebu.

grudvanje2:

A sad posto vam ovo ovako slikovito prikaza,jos jednom SVE NAJBOLJE i caos,moram da pripremim case za sampanjac,raketice itd...