Klama dobrodosla draga na nas forum i zelim ti da sto pre ugledas dve crtice.Ja sam laparaskopiju i histeroskopiju radila u privatnoj bolnici u Jovanovoj i posle dva sata sam otisla kuci,po jedan dan sam odmarala jer je zaista to bezbolno,lepo te uspavaju i nista ne osetis.Izvini sto ti ranije nisam odgovorila,nisam dva dana ustala iz kreveta zbog glavobolje.Raspitaj se da to uradis u Narodnog fronta,na njihovom sajtu imas puno informacija o tome ako zelis u drzavnom to da odradis,moja drugarica je tamo radila i skroz je bila prezadovoljna njima,imas onu jednodnevnu dijagnostiku i odmah znate na cemu ste,ukucaj na guglu Nf I sterilitet i saznaces sta te sve zanima.Moj ti je savet da nista ne radis od toga u Visegradskoj,tamo sam radila hsg i posle dugo lecila bakterije!!!!Kad se setim kako mi je tamo bilo odmah mi suze izlaze na oci od besa,sto dalje od njih.U principu nije to sve nista strasno,ne opterecuj se jer zaista nema potrebe,ti ces ionako spavati dok te oni cackaju

da mi kazes koliko si imala kilograma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ljubi nam secerlemica nase puuuuuuuuuuuuuuuuuuunoooo!!!!

Hvala puno na savetima!
Drage moje, da li neka zna od vas nešto za prof. Radunovića, koji radi u Višegradskoj?
.Sl. je punkcija.Jedino u Jevremovoj nadju spermatozoide.Jel,neko imao iskustva sa punkcijom?Pozdrav za sve
mi smo koristili pre 10.god to su gluposti med,mlec ,caj za ujutru caj za popodne ....kao sto rece mm "te zime smo prosli bez gripa "??? samo smo ojacali imunitet i nista drugo
Tata mi je u bolnici,po treci put ga operisu i ja van sebe tako pisem a ne znam sta se kod koga desava,ljubim te i izvini