hvala snezo a i svim ostalim drugaricama

meni su vratili 5 a 4 su se primila...pa smo imali rok da se odlucimo da li da smanjujemo

ili ostavimo

...

naravno da nismo mnogo razmisljali jer su nas upozorili da je rizik veliki...tada 2000god nije bas sve bilo kao sada (mislim da sada obavezno smanjuju)
a sto se tice neke emisije pa moglo bi ali ovo je zemlja srbija

ovde se svi dive i aplaudiraju a kad zatrazis nesto konkretno ,npr. posao onda krene prica...jao pa tesko,videcemo,sacekajte izbore....i tako ostado ja bez posla a mm radi privatno imamo igraonicu za decu tako ta smo malo spojili lepo i korisno

deca se igraju za "dz"!!!
necu da kukam vise moja deca moja briga volim ih naj naj na svetu oni su smisao zivota za njih smo se borili za njih zivimo i nema veceg bogatstva i srece od njih

ljubim vas sve i zelim puno puno bebirona

Paralijan = arhetip MAJKE!!!!!! pa nemam reči...fantastični ste

igraonica je super ideja, kada već nemaš drugi posao, pa barem si sa klincima po ceo dan!!! Mada moje drugarice mame kažu da bogami nekad jedva dočekaju da decu ćušno nekom da malo odmore dušu, ali šta je tu je...
Nemojte misliti da sam se uobrazila... nego imali neki svinjski virus za računare

, pa nismo platili internet...i tako nije mene bilooooo
Ali evo me!!
klama dobrodošla! Laparo/histero nije ništa strašno, naročito ako ti sve odjednom urade. Ne boli baš jaaaako, brzo se oporaviš, a lekari dobiju priliku da ti "poprave" sve što ne štima iznutra. Ja sam obe operacije radila u Betaniji u NS, i sve je bilo ok, kao kod Ikice. Srećno, pa posle navali na domaću radinost, možda bude hand made bebac!!! ahahahahaa
keri72 samo coool, bez tu nekih depresija, očajavanja

Dobrodošla u veselo društvanjce i ne napuštaj nas, videćeš kako ti ovde sapatnice podižu moral!!!

Ja sam imala jedan neuspešan IVF gratis od srbije, pa jedan neuspeli Cryo. Sada se spremam za drugi pokušaj, ići ću u Segedin.
Baš sam danas pisala Doktormacanu ahahahaha, slala mu emilom hormone, pa sad čekam da mi zakaže UZ, verovatno dogodine ahahaha. Trenutno pijem neke mađarske antibebi pilule... pa bogamu, samo mi je xxx.... domaća radinost na umu!!! sada sam prava mađarica ahahahahaaa
za praznike sam se ugojila 3 kile

sada se bacam na sobni bicikl!!
pazarka...
mislim kola za godišnjicu....gde nađe ti tog galantnog frajera????? oću i ja takvog ahahahahaaa
Pandice ti i ja beše počinjemo negde krajem januara, jel??? poljubac
svima