Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e hvala svima sa zakašnjenjem, mada sam čula da neki slave i danas treći dana slave!z:shock:

Baš je bilo lepo, toplo, sito i veseloz:lol: Osladilo mi se ovo kupinovo vino, sve ajd još jednu čašicu:zskace: A to su rekli da može još posle embriotransfera, da se smanji napetostz;). ja tad nisam, al eto sad...z:hi:

pozdrav svima, držimo fige za sve koji sad prvi startuju!z:kiss:
i nadam se da će z:dm5: u ovim hladnim noćima, pod toplim ćebencetom nekom od vas doneti embriončić iz kućne radinosti!z:dd:

Cao drage moje trudilice i trudnice,ja sam danas pocela sa terapijom i posetila doktora koji me je jos vise zbunio.Kao sto znate prilikom histeroskopije nadjena mi je ureaplazma u brisu endometrijuma koji je pokazao da je imam oko 10 000hiljada,on me savetuje da posle terapije odradim bris cerviksa i vidimo da li je tamo na sta sam mu ja rekla da se nikad nije tamo pokazala jer sam je skoro radila.Na moje pitabje kako cu znati da li sam uspela da je se resim on mi kaze pa da ce verovatno antibiotici odraditi svoj deo i da ce biti ok.To verovatno je meni totalno bezveze,ja ga priupitam pa kako da to odradim i da budem sigurna a ne verovatno on mi kaze da ne namerava da mi ponovo radi histeroskopiju zbog toga i da se smirim.Odem ja kod svog ginekologa u dz i ona mi isto kaze da sam skroz u pravu ali je bez veze da radim opet histeroskopiju zbog toga.Nista dodjem ja kuci i sta cu,kad oni ne umeju da mi objasne vec se prica zavrsi na verovatnoz:((dosta mi je te reciz:(Zakazala sam one analize po ako nekome treba nesto od informacija neka javi,sve moze na uput ako imate normalnog doktoraz:hm:Sve vas z:kiss:i budite malo aktivnje,pisite dokle ste dogurali,sta se radi.A tebi Snezo hvala na zelji na embrionima u kucnoj radinosti,bas si me oraspolozila i nasmejala.z:)z:poz:z:poz:z:poz:

Melania, mislim jeste cista glupost da te ponovo otvaraju zbog biopsije endometrijuma, ali nemas veliki broj ureaplazme, znaci skoro si je zakacila i nije se mnogo razmnozila, i mislim da ce tura antibiotika da ih sve pobije! Sreno drage moje trudilice!

melanija draga zao mi je zbog uree ali ipak bolje je otkriti moguci uzrok neuspelih transfera,i iskreno meni licno bilo bi draze da znam do cega neg da se vrtim u mestuz:((

e sad sta se tice tvog pitanja ,sve zavisi od ordinirajuceg dr ,po mom misljenju verovatno neces opet pre ovog okusaja raditi biopsiju endomerijuma,ali ako opet ne daj boze ne uspe ,verovatno ce tek tada raditi biopsiju da provere dali je bakterija unistena,nazalost ne postoji drugi nacin da se proveri

Hello devojke, evo imene, pristigla iz istočnih zaledjenih krajeva i sad sam malo:smrcka:, ali proći će. Bila sam kod svekra i svekrve na slavi, pa sam kao svaka dobra snajka pomagala i to se odmah odrazilo na moje zdravlje! Sad sam došla svojoj kućici, i odmah sam pročitala kako ste se perpustile :sneskoz::zimag: i vidim da na forumu vlada neko lepo pred praznično raspoloženje. Hej milice drugarice odakle si ti kad ti je blizu Deli Jovan?
Ah melanijice, vidim da si u problemu, rešiće se ne brini, samo se baci na antibiotike, a možda bi mogla malo da probaš i sa čajevima i nekim prirodnim preperatima. Te proklete bakterije kao da nas samo vrebaju, baš su podmukle.
Pazarkice, vidim da si lepo raspoložena i to me baš raduje, pošalji nam sličicu tvog andjelka da se i mi malo divimo!
Ružice, kako si nam, šta ima novo? :zpozdrav:
Sve vas pozdravljam, a našim slatkim debeljucama šaljem veeelikiz:kiss:z:girl::zpozdrav:

Ej Ikice sto se ranije nismo upoznale! :-) Polako pristizu, najvise sad za vikend, cekam rodbinu i prijatelje iz inostranstva, bas ih dugo nisam videla. Jos uvek nam se sneg nije otopio jer je minus, izgleda da cemo ga imati i za novu godinu. Pozdrav trudilice moje!

more2009068.jpg
:zskace::zimag::zgrudvanje:z:poz:
evo napokon sam uspela da stavim sliku na forum....ovo su moji andjeli (ponekad djavoli)!!!
svima puno pozzz i poljubaca :zpozdrav:

Poslednja izmena:
zdravo najdraze moje.............pre svega htela bih da cestitam bozic svim onim koji slave

vidim malo ste se ulenjile,mora da je od:zgrudvanje::zjelka3:,neka neka,to je bas lepo,i nadam se da ce kao sto je vec neko napisao ,ovi hladni dani doneti srecu iz kucne radinosti:zskace:

a ja se jos uvek oporavljam od sinoc........iako ne slavim bozic ,juce smo imali veliku priredbu sa decicom iz doma ,ne samo iz ovog ,vec i iz ovog gde su veca deca.............elem sve je bilo savrseno sala,ukrasi,uniforme,ma sve........priredba dostojna predsednika,cak nam je bila i princeza,e sad ja sam se rastopila ,bukvalno su me skupljali po dvorani,kada je moj andjelcic izasao i zapevao i wish you a merry christmas ,onako lepa a glasic,ma meni je srce gotovo puklo od ponosa,i moj se dragi zaljubio u tog andjela koji je direktno pao sa neba medju nas,.........jesmo sse trudili,ali je ispalo bolje nego sto smo ocekivali,cak su i gosti bili elegantni kao da su svi krenuli na prijem

nama je juce bilo 6godisnjica braka,pa sam i ja slavila i dobila bas divan poklon-auto i sat:zskace:,sa priredbe smo bili pozvani kod prijatelja,i sad mi se smuci kad pomislim na sampanjacz:dm3:,nikad vise necu ni pomirisati,uh

btw,konacno sam posle tri meseca ,dosla na red kod jednog vrhunskog urologa ,i dobio je neku terapiju -vitaminsku ,napisacu je drugi put ............ovih dana cu kontaktirati dr ljubica u vezi novog postupka ,pa vam javim nove info.............ljubim vas sve,a ove trudnica po dva putaz:kiss:

Paralijan draga klinci su ti prave secerleme,znaci preslatki su.Mislim da njima dugujes tu vitku liniju koju imas z:)Zanima me draga posto ja nisam upoznata koja je razlika izmedju njih i da li si imala problem da ih dobijes ili ne,bas bi volela da mi napises ako nije previse licno.Sve vas ljubim i zelim da u Novoj godini malo vise pisete z:poz:z:poz:z:poz:

Paralijan draga klinci su ti prave secerleme,znaci preslatki su.Mislim da njima dugujes tu vitku liniju koju imas z:)Zanima me draga posto ja nisam upoznata koja je razlika izmedju njih i da li si imala problem da ih dobijes ili ne,bas bi volela da mi napises ako nije previse licno.Sve vas ljubim i zelim da u Novoj godini malo vise pisete z:poz:z:poz:z:poz:

draga melanija...hvala ti puno, a sto se tice njih rodjeni su svi za 5min-16-55h,16-56h,16-57h,16-58h....21.11.2000:zskace: vto sam radila u bg.kod dr.milacica(nije vise ziv z:() uspelo mi je iz prvog putaz:) 6god.smo cekali na njih i najvise na svetu sam mrzela pitanje-sta ima novo??? e posle su svi videli i na tv. i u svim novinama sta ima novo:zskace:
tebi i svim ostalim trudilicama zelim da u n.god svima kazete sta ima novo i kod vas z:D
z:dd:z:kiss:z:kiss:

Jao draga pa to je tako divna prica,ne mogu da verujem da si cetiri bebe rodila odjednom,svaka ti cast!!!!!!!!!!!!Ostala sam bez teksta,pa ja ne mogu da verujem da su ove secerleme rodjene zajedno,jedva cekam da mi stigne muz i ispricam tvoju pricu koja je FENOMENALNA:zskace::zskace::zskace:

Divni ste Paralijan, ostala sam bez teksta, sto rece Melania svaka cast na liniji pored takve decice ko ne bi bio vitak! Draga Pazarkice cestitam ti godisnjicu braka, i sama znas sta ti zelim najvise u novoj 2010, da zabebis i da rodis preslatke dve curice! Pozdrav drage moje!

Paralijan, diiivni ste svi!:zskace: Ja sam mislila da su oni manji, a oni su sad već konkretni momčići i devojčice!:veseljaci:z:gs:
Devojčice mi više liče međusobno! Smejemo se mm i ja, ovaj frajerčić stidljivko što viri iza tebe na ovoj drugoj slici, isti mm!z:lol:
I ti si baš prelepa, baš ste što se ono kaže za naslovnu stranu!z:)
:zpozdrav::zpozdrav::zpozdrav::zpozdrav::zpozdrav:

Bas odmeravam sliku i ja ne vidim bas neku slicnost,malo lice ali bas malo!!!!!!!Ma nije ni bitno to,nek su oni nama zivi,zdravi i srecni.Izljubi ih sve redom od mene,evo svima po jedan z:kiss:z:kiss:z:kiss:z:kiss:z:kiss:.Treba da nam stavis sliku gde ste svi sa tatom zajedno:zpozdrav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back