Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zdravo drage moje....................ja sam danas takav blam dozivela ,da sam ostala bez teksta ,a to se retko desava:rumenko:

elem,kao sto ste vec shvatili moj gin. je direktor ovog doma za napustenu decu,i naravno posto sad idu ovi novogodisnji i bozicni praznici ,moramo da skupimo novac za poklone.......i sad u kancelariji sedimo ja,on i njegova supruga ,koja je jedna od najvecih aktivisktkinja ovog doma......ulazi gospodin kog smo cekali,,pozdravi se,gleda mene i kaze dr supruga vam je prelepa:eek::rumenko:,mozete misliti kako mi je bilo neprijatno ne samo meni vec i dr ,a iovom gospodinu,a tek dr supruzi jaooooooooooooj ,zemljo otvori se,bas sam bila crvena u faci:rumenko::dash:

a i moj ginic je bas zgodan covek,poput ovog macana dr zadorija:zper:............u pocetku mi je bilo fakat neprijatno ,ali sada ne...........a ovom dr nemam reci,mislim da ce moj sledeci postupak biti u segedinu,hahahahhaha.......jos jedna informacija -jeli visok,eto iz ciste radoznalosti:lol:

evo drage moje da vam se i ja javim sa nekoliko reci o dr zadoriju,mada sam vec pisala o tome...nije samo da je macan,lepsi je u prirodi nego na ovoj fotki,on je pre svega veliki strucnjak a najpre velicina ljudska,ljudina.kod njega nema okolisanja,tipa...sve je super,sve ce biti ekstra,ne vidim razlog neuspeha...bla,bla...kao ovi nasi!!!!!!!!!mojoj prijatteljici je npr erapiju prekinuo negde na polovini jer mu se nije svidelo kako reaguje na nju,i jednostavno nije zeleo da je bez potrebe kljuka hormonima,poto,poto i uradi postupak cisto eto da bi ga uradio i naplatio.prekinuo je,sacekao naredni ciklus,malo izmenio terapiju,i uradio,i evo je bogu hvaa i dr zadoriju,trudna 5 nedelja!!!!!!!!!!!a kao sto vtam je i zsuki rekla zaprepasti se kada vidi kolicinu hormona koju daju nasi dr...ja sam npr kod njega ni manje ni vise primila oko 40 injekcija manje nego u srbiji...nisam pogresila cifru,verujtre mi...a efekat je bio isti i postupak uspesan,HVALA MU!!!!!!!!!!!!!!!!!a cena...o tome da i ne govorim,neuporediva sa nasima...dr se zaista trudi da nas stimulise sa najmanjom mogucom dozom hormona, svaka zena je individua,nema jedne te iste seme za sve!ja sam sve ukupno sa proverom hormonskog statusa u toku terapije,to je bilo 3,4 vadjenja krvi,isto toliko uz pregleda,tj dva vise,pre i posle transfera,injekcije,vitamine,utrogestan,aspiraciju i transfer platila oko 1800eura.ishod,znate.i on je u toku postupka,iposle njega i u toku trudnoce uvek spreman i raspolozen,nesebicno odgovoriti na svako cak i najbanalnije pitanje koje mu se postavi bilo telefonski ili mailom.ja bih da mi kojim slucajem,nije uspeo postupak,svaki naredni,verujte mi,isla kod dr zadorija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i naravno ne zbog novca nego zbog njegove savesnosti,stucnosti i ljudskog,drugarskog odnosa prema pacijentu.malo vas ja udavih...izvinite.ljubim vas sve puno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a vidim ja zasto vama uspeva VTO:zper:,ma i od samog gledanja ovog macana svi ce embrioni da se zalepe:zcepanje::zcepanje:,sorry danas sam bas raspolozna ,moramo malo da se salimo,da uvedemo malo vedrinu u ove nase stranice ............cmok za tebe trudnjaco moja:cmok2:..............koliko ja vidim,imace puno prijavljenih za segedin

a vidim ja zasto vama uspeva VTO:zper:,ma i od samog gledanja ovog macana svi ce embrioni da se zalepe:zcepanje::zcepanje:,sorry danas sam bas raspolozna ,moramo malo da se salimo,da uvedemo malo vedrinu u ove nase stranice ............cmok za tebe trudnjaco moja:cmok2:..............koliko ja vidim,imace puno prijavljenih za segedin

Rekla sam ja njemu da je prilično popularan kod nas po forumima!!!! smejao se, a nije ni zano koliko se cica pali na njega ahahahahaaa
Pazarkice, nije visok.....nažalost, tako da tebi neće odgovarati :P!!! ko ti kriv kada imaš dugačke noge ahahahahahaaa, ali zato nama kratkonogima...:brus::brus:

www.kaali.hu pa potrazi na stranici kliniku u Segedinu. I da, cene su doista prave :super::super:

još nešto: dok smo čekali, jedna devojka sedi prekoputa nas, u vidnim bolovima, drži se za stomak....priđe joj sestrica samoinicijativno i pita da li želi jedan topao čaj, pošto vidi je boli, verovatno će joj prijati!!! i skuva joj ona čaj sa sve medom i limunom...

Cao drage moje,nesto me komp zeza pa nisam mogla da vam pisem.Histeroskopija je prosla odlicno,nista nije nadjeno i cekamo rezultate biopsije endometrijuma za par dana.Jako mi je drago na pozitivnom duhu koji je zavladao na ovim stranama,sve vas:cmok2:i puno pozdravljam.

Cao drage moje,nesto me komp zeza pa nisam mogla da vam pisem.Histeroskopija je prosla odlicno,nista nije nadjeno i cekamo rezultate biopsije endometrijuma za par dana.Jako mi je drago na pozitivnom duhu koji je zavladao na ovim stranama,sve vas:cmok2:i puno pozdravljam.

Bravo Melania!!!!! samo hrabro dalje!

Pazarka slažem sa milicom-micom-cicom!!! Zamišljam te kao pravu vamp ribu :butkice:
A tebi Milice ni neće trebati drugi pokušaj, doći će beba čudo sama od sebe!!

Cula sam jednu korisnu informaciju danas pa rekoh da podelim sa vama: Ako zena radi Vto o svom trosku ima pravo jednom godisnje na bespaltne lekove za stimulaciju, Gonal, Menopur, Merional i Puregon spadaju u pozitivnoj listi lekova i nalaze se u grupi B. Naime, dovoljno je da Dr kod koga radite Vto ispise vasu stimulaciju sa potpisom i pecatom, sa tim papirom odete kod vaseg gin koji ce vam napisati recepte, ili kod Dr opste prakse. Morate se prvo dogovoriti sa nekim iz drzavne apoteke, sefom ili direkotorom, jer oni te lekove obicno nemaju na lageru, pa treba vremena da se poruce. U svakom slucaju to je usteda bar od nekih skoro 1000 evrica.

Melania draga, ne brini to je normalno, ja sam krvarila nekih 7-8 dana po malo, a kad sam posle toga dobila menstruaciju katastrofa koliko je bila obilna. Možda je kod mene bilo tako jer sam imala laparoskopiju i histeroskopiju zajedno, uklanjali su mi i ciste sa jajnika i polipe iz materice, ne znači da će i kod tebe tako biti. Opusti se i odmaraj i utopljavaj se! :cmok2:

Hvala Ikice na odgovoru,ja ih zvala i oni mi rekli ukoliko ne prestane za dva dana da dodjem na kontrolu.Nadam se da ce sve biti dobro mada mi ne izgleda da ce uskoro prestati,sve vas :cmok2:
Otidji ti melania u svakom slucaju,nije na odmet.Meni je histeroskopija trajala puna tri sata,skidali su polipe,sekli su mi grlic na par mesta,a krvarila sam samo jedan dan i to minimalno.Naravno da je svako prica za sebe,i svako reaguje individualno,ali sta te kosta da proveris.Puno pozdrava za sve istrajne i pozitivne trudilice:p:p:p

Poslednja izmena:
E pa drage moje evo mene ponovo medju vama.Vidim da sam vam jako nedostajala,niste me se niti sjetile.Moram da vas kritikujem,ali dobro ovaj put vam oprastam(salim se).I jos nesto,kako mozete bez mene da gledate Zadorija i raspravljate tako o njemu.Pa red je da se za strucno misljenje prvo upitaju starije,iskusnije gospodje,kao npr:Ruza,Vodolija itd.
Nego salu na stranu govorili taj dr.mozda njemacki ili nas jezik?
Sve vas puno pozdravljm i zelim svima sve najbolje.

Evo stigli mi rezultati.Patoloskohistoloska dijagnoza je phasis proliferations endometrii.Nema mikroskopskih znakova za prelazak u sekretornu fazu.E sad meni ovo nista ne znaci jer nemam pojma jel ok dok ne zakazem kod ginekologa,veliki pozdrav i ako nesto neko zna o ovoj dijagnozi neka pise obavezno,sve vas :cmok2:Vodolijo draga ako te ne pominjemo to ne znaci da ne mislimo na tebe,ja ti saljem jedan veliki :zag:i :cmok2:

E Vodolija, pa gde si ti.....
Šta sti ti mislila, da se ne javljaš a da te spominju svaki dan naše forumske drugarice.:zcepanje:
Šalim se ja, jer smo obe u istoj poziciji tj. ispale smo iz onog vozića.....
Elem, ja redovno otvaram i čitam poruke da bih bila u toku kad budem krenula sa drugim pokušajem, pa se nadam da i ti to činiš.

Pozdrav za sve :zag::cmok2::cmok::heart::heart::heart:

E pa drage moje evo mene ponovo medju vama.Vidim da sam vam jako nedostajala,niste me se niti sjetile.Moram da vas kritikujem,ali dobro ovaj put vam oprastam(salim se).I jos nesto,kako mozete bez mene da gledate Zadorija i raspravljate tako o njemu.Pa red je da se za strucno misljenje prvo upitaju starije,iskusnije gospodje,kao npr:Ruza,Vodolija itd.
Nego salu na stranu govorili taj dr.mozda njemacki ili nas jezik?
Sve vas puno pozdravljm i zelim svima sve najbolje.

hello vodolijice!!!!!! evo kod nas pao prvi sneeeg!bas je lepo!!!!!!

znam da dr. priča engleski, srpski razume toliko da zna da rastumači naše laboratotijske nalaze, otpusne liste. Kaže učio je ruski...
možda je najbolje da nazoveš pa pitaš na engleskom koji jezik govore. čula sam da tamo radi i jedna naša devojka, kao medicinska sestra, pretpostavljam da zna srpski. Ja ja nisam srela... inače bilo je jako uno parova iz Rumunije kada sam ja bila, neznam kako su se oni sporazumevali...neki su imali prevodioce. poljubac za tebe!!!!!!!!!!!!!!
piši nam šta radiš, o čemu razmišljaš!!! :heart::heart:

Cula sam jednu korisnu informaciju danas pa rekoh da podelim sa vama: Ako zena radi Vto o svom trosku ima pravo jednom godisnje na bespaltne lekove za stimulaciju, Gonal, Menopur, Merional i Puregon spadaju u pozitivnoj listi lekova i nalaze se u grupi B. Naime, dovoljno je da Dr kod koga radite Vto ispise vasu stimulaciju sa potpisom i pecatom, sa tim papirom odete kod vaseg gin koji ce vam napisati recepte, ili kod Dr opste prakse. Morate se prvo dogovoriti sa nekim iz drzavne apoteke, sefom ili direkotorom, jer oni te lekove obicno nemaju na lageru, pa treba vremena da se poruce. U svakom slucaju to je usteda bar od nekih skoro 1000 evrica.

Draga milice,

vest je sjajna:klap:! Da li je to zvanicno negde saopsteno?

Sto je najgore Zvezdice nije, saznala sam od jedne forumasice koja je ostvarila to pravo, pa sam onda proguglala i nasla listu na sajtu Rzzo, ti lekovi se daju na doktorski nalog, ne na recept, ali prvo se treba dogovoriti sa tom odredjenom drzavnom apotekom, najbolje je da se prica sa sefom apoteke, to je nase pravo, a lista je taze, iz septembra 2009, samo superfakt i diferelin ne idu na recept odnosno nalog, ne spadaju u grupu lekova na pozitivnoj listi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back