auuuuuuuuuu,kad sam pocela da citam ovaj post ceo stomak me zaboleo

,i dren i katetar

,ali onda sam u drugom postu svatila zbog cega,a elektropunkcija nije jednostavna

,............ja sam vec rekla da zavisi od slucaja do slucaja,ali ja sam pre objasnila,ja sam radila laporoskopiju ,jer je dr milica zahtevala,medjutim nijedan doktor pre nje nije predlozio da se radi laporoskopija,jer nema nikavih naznaka da nesto nije uredu.......moj ginekolog ovde je to uradio preko svoje volje,smatrao je da je apsolutno nepotrebno ,ali ja sam neverovatno tvrdoglava,i to mi se obije od glavu

...........meni je odradjena laporoskopija ,medjutim nikakav problem nije pronadjen,tako da je u sustini jednostavno bilo odraditi takav zahvat,i zato sam opustena odmah sutra dan,ali ja sam se vratila opet zbog cestih nesvestica

,.........elem hocu da kazem,da sve zavisi,ako vec je prethodno registrovan neki problem,naravno da ce zahvat biti komplikovaniji,a samim tim i postoperativni tok duzi..............a sto se tice budjenja,ja kad sam otvorila oci pozela sam da umrem,zaista me je boleo stomak,a o gusenju i malaksalosti da ne pricam.........a kad sam rekla u WC,mislila sam na malu nuzdu,jer meni katetar nije bio prikacen,............veruj nije mi bilo svejedno kada sam se onesvestila pored wc solje.fujjjjjj