milice kolika je beta............jeli dovoljno visoka za bliznacku trudnocu???,
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadoooooooo
hvala ti na ovoj podrsci,zaista to mi sada treba da bi se opet skupila iz iz krhotina ,i podigla samu sebe ....veruj nije to lako ni izgovoriti,da ne volim decu,mislim da umrem svaki put kada to izgovorim........ali nasi su ljudi strasno primitivni za njih je VTO kao ekspidicija na mars
.........i sta mislis kroz sta bih prolazila,i kakav bi pritisak bio to za mene da na svakom koraku te pitaju,kako sta gde........mislim da bi me na kraju pitali jeli to nase dete,da ne pomesaju u labaratoriji,i da ne rodim kineza recimo
[na ovo sam morala da se nasmejem.....da nije smesno ,bilo bi tuzno].........iskreno se nadam da moja beba negde ceka mene ,a da ce biti najvoljenija beba na svetu ,to mogu da se zakunem :
Evo da se i ja javim. Vantelesnu smo odradili u Visegradskoj, ebrio transfer je bio 08.06., vracena su tri embriona, i prekosutra radimo beta HCG, samo da izdrzimo jos sutra i naravno nadamo se uspehu...![]()
Cao Bojka kako si? Drago mi je da sam srela jos nekog koji je u skorije vreme radio VTO u Visegradskoj. Ja sam radila ET 15.05. i uspelo je iz prve, sad polako guram dalje. Koji ti je dr radio, i koliko ti je embriona vraceno? Puno pozdrava za sve trudnjace i cekalice!!!