Ne znam ni sama kako je, jos uvek mi nije krenuo ciklus, iako sam trebala dobiti 19.06, sutra jod jedanput da uradim betu, pa ako je negativna (sto verovatno i jeste), onda verovatno pravac Visegradska da vide o cemu se radi. Pozdrav za sve i velili veliki poljubaccccccc
a joj bojka,pa ovo se sve poigrava sa nama.........verovatno je to reakcija na hormone koje si primila.........ja recimo kad sam u procesu VTO dobijem tacno na vreme
,ali sledeci ciklus je dugi i traje 45 dana,ali tacno toliko ,i tako 5 puta.............ipak se molim da je kod tebe beta pozitivna,i da tvoje cudo bude nama drugima motivacijaznam kako se osecas,ni ja nisam bolje
idem od frizera do kozmeticara,trudim se da se druzim sa ljudima ali opet ni to ne ide

ovo je stvarno too much,,dva puta za dva meseca.........i dalje sam u velikom bedaku,sa naporima da se izvucem
volim vas sve

Ali nemoj klonuti duhom! Moras sto bolje podneti ovaj eventualni poraz, i da uzdignute glave i sto manje opterecena ides u nove pobede! Ja sam bila relativno ubedjena da mi ICSI nije uspeo (i to zato sto sam gledala statistiku koliko IVF uspe iz prvog puta), par dana pre nego sto sam vadila betu, vec sam prikupila informacije za sledeci VTO i odlucila sam se za Jevremovu, i dodje dan da vadim betu, rekoh cisto onako, radi reda da bi mogla sto pre da se pripremim za sledeci postupak, kad ono iznenadjenje, pozitivna beta. Zato potrudi se da budes sto vise pribrana i da ne upadnes u neki veliki bedak zbog ovog. 
. Ostalo je jos malo nade........ mada tesko da je to izvodljivo........ kad bi to bilo bila bi jos malo medicinski fenomen.......... znas i sama koje su mogucnosti i verovatnice, al sutra ujutru ako ne krene kako treba , jer ovo sto se pojavilo je gotovo stalo, ustvari stalo je dali od progesterona il od neceg drugog ko zna...... ko zna sta se zbiva u mom organizmu, al izvadicu krv pa sta bude bice
..........znam da je tesko ,ali izdrzaces ti to,sve si vec izdrzala ,pa i to ces........drzi se i obavezno javi rezultat....i tebi saljem milion vibrica da sto bolje prihvatis ishod ove najblaze receno napete situacije,bezobzira kakav ce biti
na na podrsci u svakom slucaju
a sutra se javljam sa krajnjim ishodom
...Pozdrav SVIMA!