Izvinjavam se sto upadam, samo da prokomentarisem da je i za kliniku skuplje da gaje embrion do blaste jer tada ide u poseban medium. Mada ima i ta prica da je bolja sredina u materici. Ja sam isto isla na kolekciju u Ge (Libra me zna ;-) ), skupili smo 5 8celijskih embriona, ali su samo tri prezivela i vracena su. Beta je bila 0. Kada su mi dali slike embriona, nisu najbolje izgledali iako su na pocetku bili ocenjeni najvisom ocenom. Pitacu dr zasto je to tako. I mene su te blaste zakopkale, ali mislim da je sansa mala da embrio dodje do blaste u mom slucaju. Radila sam i eru i tada mi je endo bio odlican (inace nemam problema sa njim), ali pred fet je bio samo 8mm i dr je rekla da je to ok, pa me kopka da nije to razlog neuspeha. Ako sam skupila jedva embrione i tako ih bacila, dodje mi da se pojedem.
O meni - 31 god, tri neuspesne vto (jedna bez transfera), low responder, nizak amh, visok fsh, usput otkrivena blaga ir, trombogilije... Ovaj put sve pokriveno, ali opet nista. Sad idem preko fonda kod njih pa cu videti sta ce mi predloziti.