Cranberry
Primećen član
- Poruka
- 875
Sa mnom je u porodilistu bila zena koja je dobila sina iz 18. pokusaja VTO!!! Iz istog smo grada, znala sam njenu pricu od ranije, i gledala sam je tamo u bolnici kao heroja najveceg od svihUvek kad procitam takvu pricu, da je neko posle ne-znam-koliko-godina pokusavanja uspeo da ostvari svoj san i postane roditelj, veoma se obradujem i to mi vrati malo zaliha nade, koje vremenom znaju da ponestanu.![]()
I ne slazem se da su roditelji bolji u svojim dvadesetim ili tridesetim, nego u pedesetim, na primer. Jer, parovi koji mnogo godina provedu boreci se sa sterilitetom i zeleci to dete vise od bilo cega drugog na svetu - po nekoj mojoj logici, budu mozda jos bolji roditelji, bez obzira na to koliko godina imaju.
Svako dobro im zelim![]()

Sad se srecemo sa bebama u parkicu kad je lepo vreme. Ja sam pocela da radim pa je i ne vidim cesto, ona je posle porodjaja dala otkaz na poslu i sad cuva klinca

...a njenog su muza kad se ona porodila tri dana cepali po gradu (toliko je trajalo slavlje)

svako zna po neku ovakvu pricu, sa ovako lepim krajem posle svih muka, i svima nam je davala nadu da ce i nama neka roda uskoro doleteti
ja vam zelim svima po jednu rodu ubrzo