Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cickava nemoj se plasiti porodjaj je pis of kejk e ono posle je zeznuto :-D
trudilice ljubim vas sve od reda!

Hej, Mamice, kako se boris sa momcima?
A sta je posle porodjaja zeznuto? Nadam se da cemo uskoro sve okusiti parce te torte...

Mrvinice, Vesnice, Zvonce, Suki, Cicak ...ma svima.....Hvala vam puuuunooo!!!!!
..videcemo kako cu proci ovaj put :worth:

Ljubac!

Drage moje, da vas obavestim da sam i ja krenula u novi postupak i nadam se poslednji:)! Pocela sam sa bockanjem, pa sad idemo, korak po korak do ostvarenja cilja:klap:
Nadam se da cete mi biti podrska kao i prvi put...Ljubim vas puno i samo hrabro:heart:

e pa drugari i ja sam krenula ...danas treći diferelin:klap::klap::klap:

...kisss za sve....

Zelim vam slatko bockanje i diiivno raspolozenje!

Ja sam danas otisla u Front u savetovaliste za sterilitet i zakazala briseve. Izasla sam odatle raspolozena BOLJE NEGO IKAD! Nije bilo guzve, ona buca od sestre ljubazna ko da mi je tetka, ma predivno! Sve mi je to dobar znak. Cicak, bila si u pravu, cim sam uletela u akciju, bolje sam volje. I castila sam se novim puderom i ruzem, pa sad cvetam! Eto, sve je dobro, bice ovo prolece i leto bericetno kao prosle godine...
Ljubim vas sve! I saljem dobre vibracije!:heart:

Drage moje, da vas obavestim da sam i ja krenula u novi postupak i nadam se poslednji:)! Pocela sam sa bockanjem, pa sad idemo, korak po korak do ostvarenja cilja:klap:
Nadam se da cete mi biti podrska kao i prvi put...Ljubim vas puno i samo hrabro:heart:

Mali suncokret, kao i uvek, tu smo. Lepo si rekla korak po korak.... To je veruj mi najsigurniji put do usreha. Srecno bockanje.

Devojke moje, vidim ja kod vas se krenulo u akciju... ako ako... samo napred...:super::super::super:

Navijam za sve skupljačice papira, bockalice i čekalice i sve moje trudilice!!!! :zag::heart::bye:

Čim nam je došlo lepše vreme, sunce nas ogrejalo... sad će sve početi da pupi, pa i vaši stomačići, videćete... još malo i ovakve hoću da vas vidim:

Jao hrchak..jel bilo bolno? =( mene su uputili kod njega,pa me zanima kakav je? inache je otac moje drugarice,znam ga privatno i super je kao lik...ali kakav li je kao dr..

On je kao doktor dobar i ozbiljan. Nemam nekih zamerki sto se toga tice... Jedino mi je smetalo kod njega sto je vadio na zivo, i sto nemam nikakav dokument da znam koliko ih je bilo izvadjenih i koliko vracenih... Kod njega sam imala hiperstimulaciju :( Danima su me boleli jajnici :( Vec sam pisala da sam malo losije prosla sto se toga tice, e sad.. da li su tada takva vremena bila ili su oni to tako radili - ne znam. Uglavnom vidim da se sad posle 10 (i nesto) godina kasnije neke te stvari mnogo drugacije rade. I drugacije se i oni postavljaju.

Jupiiiii, razmrdala se malo ova tema na forumu :super:

Drage moje, samo napred....

Bockalice, zelim vam puuuuno folikula... Hajdete vi, pa cemo i mi ostale polako za vama ;)

@Samma, drago mi je da ti se popravilo raspolozenje :kiss: ide prolece, lepo vreme, motiv, elan... ma sve po redu ;)

... I sto neka od vas rece, da budemo debele u bikiniju :)

devojke,samo jedan valjani folikul........tako da TEK sledeci mesec mozemo nesto da radimo,bas jbga,razocarenje,ali sta cu,od pon.opet na posao pa cekam 27.4. i sve ispocetka:(

ajde sa srecom zenice i javljajte lepe vesti:bye:

PS.Radunovic vadi pod anestezijom jc,pitala sam

Poslednja izmena:
:( e bas bezbeze draga...bas mi je krivo...glavu gore!!!!!!!!!!!!
ali cekaj zar ne moze nesto da proba sa tim????
ljubim!!!!!
devojke,samo jedan valjani folikul........tako da TEK sledeci mesec mozemo nesto da radimo,bas jbga,razocarenje,ali sta cu,od pon.opet na posao pa cekam 27.4. i sve ispocetka:(

ma nece ni da probaju sa samo jednim folikulom,rizik je....a prirodnim putem ne smem zbog jajovoda-jako su krivudavi i na laparoskopiji su mi rekli da moze doci do vanmatericne,a to stvarno ne zelim da mi se desi:eek:
tako......bice valjda sledeci mesec

ma nece ni da probaju sa samo jednim folikulom,rizik je....a prirodnim putem ne smem zbog jajovoda-jako su krivudavi i na laparoskopiji su mi rekli da moze doci do vanmatericne,a to stvarno ne zelim da mi se desi:eek:

Papadaj nedaj se, bice to sledeceg meseca sigurno. Znas kako oni kazu nije svaka zena svakog meseca jednako plodna, a ni muskarac. Pa samim tim sledeceg meseca ce sigurno biti mnogo bolje. *** nije svejedno, ali posto znas da te posle ceka svetlost na kraju tunela glavu gore i idemo dalje. Poljubac!

dokle ce nas ta hrabrost drzhati =)

Sve dok ne posizimo od pelena!
Evo, npr. ja. Prvu polovinu ciklusa sam super raspolozena, dok me vec u drugoj hvata frka i tako u krug...
Danas citam u novinama kako ipak nece biti privatnika, pa cemo se nacekati... Ali, sta je tu je...

Sledeci mesec je APRIL! Divan period za pravljenje beba, sve pupi i cveta....

Samma pa kako to u kojim novinama? Ja sam u ponedeljak citala da ce dozvoliti, a u sredu je u beogradskoj hronici bio dr Zoran Jovanovic i rekao da bi ministarstvo zdravlja trebalo to da razresi za petnaestak dana i da i privatnici opet pocnu sa tim. Pa stvarno su preterali vec, samo nas cimaju vruce-hladno, to vise nema nikakvog smisla.

... Dobro je da se setio.... Da ne maltretira vise sirote zene, i ovako se i bez toga dovoljno mucimo :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back