Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:sad2::sad2::sad2: hvala vam devojke, evo raspilavih se potpuno opet! Nas dvoje se već godinama bavimo vrlo ozbiljno folkorom, ja sam pored faksa završila i neku vrstu plesne akademije folklora - folklorni pedagog, pa nama ovo nije bilo neobično, nego sasvim normalno...inače sve nošnje koje vidite na ostalim devojkama sam ja šila,nabavljala, khm khm , da se malo hvalim.
A taj "tunel" od cveća je stvarno bio prelep, to je stari paganski običaj i simboliše prelazak iz jednog stanja u drugi, bilo da je to rođenje, smrt, venčanje, pa recimo prelazak iz zime u proleće...koristi se u tim prilikama...mogu vam reći da je stvarno bilo čarobno proći kroz kapiju cveća, simbolika ima smisla, još su drugovi i pevali jednu narodnu pesmu :heart::sad2:
pa plus popa nam je stari prijatelj,naše godište, pleše sa nama u folklornoj grupi, pa je i sama ceremonija venčanja bila nekako opuštena, drugarska.
Oduvek sam sebe zamišljala u nošnji kao mladu, ali pošto je jako teška, pritiskala mi bebicu, pa sam morala da se presvučem :super: i uopšte nisam požalila, imati belu haljinu je stvarno super, mada to nikad nisam želela, super sam se osećala u njoj, istina, bilo mi žao da je skinem na kraju ahahhhahahahha

i konačno sam dobila juče svoj album!!! oficijelne slike su malo dosadne, onako pozerske ahahahhahhaha, ali tad nismo imali neke lude ideje...sad bih znala kako da se slikam, kaže dragi kad se drugi put budemo venčavali bićemo pametniji kod slikanja :evil::rotf::rotf:
zamislite ni jednom se nisam slikala sama u svojo venčanici da se lepo vidi kakva je ahahahhahahhhah, sve sam se hvatala za njega :heart::heart: kao da nismo 10 god u vezi ahahhahahha. eto. šta u ženinoj glavi prsten uradi :zcepanje:

ajoj, udavih vas opet. evo neću više. čekala sam ovo 10 god, pa mi valjda sad prija da blebećem :rumenko:.

Samma držim ti fige, biće to sve u redu, nije problem ako se beta baš ne dupla po propisu, bitno je da raste. Ja sam inače svaki put kad sam vadila betu, radila i progesteron, u to vreme je pazarka pravila frku oko nivoa prog ahahahahhahaha, pa sam onda i ja proveravala kao luda.

evo par linkova za hranu bogatu gvožđem...i hmmm nigde ne spominju cveklu i borovnicu, a znam da se ona preporučuje kod anemije....
http://www.stil-magazin.rs/clanak/broj-71-5-maj-2008/hranom-protiv-anemije
http://www.bebac.com/index.php?show=category&int_catID=226
https://sites.google.com/site/sveotrudnoci/hrana-bogata-gvozdjem

winni ja sam estofem dobijala kao pripremu za ET sa smrzlićima, i pila sam ga kad sam imala ogromne ciste na jajniku kao terapiju....za ostalo ne znam. nestala nam je Mali pariz, naša enciklopedija, da nam razjasni stvari.

Sukice, mogu samo da zamislim koliko je vencanje bilko divno kada i na ovih par fotkica mi dodje da se rasplacem od srece, bravo i za ideju i za trud :klap::klap::klap:
ja obozavam slikcice sa vencanja tako da sto se mene tice slobodno stavi jos koju. :D:D:D a kolekvka, pa ja nemam reci ja sma stalno mastala da ce mi neko pokloniti takvu kolevku i da cu imati gde da stavim stolicu za ljuljanje :lol::lol::lol: ali slaba valjda vise nego dovoljna ce mi biti i jedna bebica makar spavala u mom krevetu :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

meni su danas izvadili 9 j.c. u ponedeljak u 14 mi je zakazan et, pisacu kako je proslo :heart::heart::heart: matorka ja sam pricala sa mojim stomakom i kadajej bio sa polovnim folikulima, a mogu da zamislim kako ce biti posle et-a izgledacu kao luda nasta ponasacu se kao da sam na ekskurziji sa drugarima :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

samma nemoj vise da sekiras ni nas ni sebe nego lepo da raste ta bebica pa da stavljas njene slicice da se svi radujemo :zag::zag::zag: presrecna sam sto je sve ok

Hej, drugari!
Evo, odmaram, citam, uzivam... konacno pocinjem da se opustam...
Hvala Mari, Suncokretu, Skandiji, Ovcici, Sukiju i ostalima...

Ivka, sad se tamo negde dele i rastu tvoja decica... I ne zaboravi dugotrajan, raskalasan i relaksirajuci sex u nedelju uvece! Medicinski dokazano da pomaze prihvatanju embriona:whistling:

Wini, za takve stvari sve u detalje trazi od lekara da ti objasni! Koliko god da oni to ne vole, mora da ti razbije sve dileme. Imas pravo da znas, a ne da bezveze brines i nerviras se. Ne znam gde radis vto, al posle Mrvicinog slucaja sa Spec. bolnicom Beograd, u sve mogu da posumnjam.
Sigurno dr zna zasto hoce tako, al mora da ti objasni da ne brines. Inace cemo mu mi sa foruma doci i prebiti ga ko macku!

hi hi hvala devojke, u ponedeljak kada se pojavim tamo, samo cu reci: da vidimo sta ima za kul mamu :cool::cool::cool: :hahaha:
salim se
jedino sto od tog sexa nema nista draga moja samma jos uvek me tako bole jajnici da se jedva ispravljam, a ako kojim cudom se nesto do veceras promeni, napascu u kratkim skokovima :zper::zper::zper:
hvala i cujemo se sutra :hvala::hvala::hvala:

sama bas sam srecna sto je sve ok. ceo dan mislim na tebe. samo lezi i odmaraj, bice to sve super.

Moram malo da se prosvrckam okolo, idem po bocu u Jevrema, pa me vuce skitaranje...
Ali kako prija ovo izlezavanje po kisnom danu...diiiivno

hi hi hvala devojke, u ponedeljak kada se pojavim tamo, samo cu reci: da vidimo sta ima za kul mamu :cool::cool::cool: :hahaha:
salim se
jedino sto od tog sexa nema nista draga moja samma jos uvek me tako bole jajnici da se jedva ispravljam, a ako kojim cudom se nesto do veceras promeni, napascu u kratkim skokovima :zper::zper::zper:
hvala i cujemo se sutra :hvala::hvala::hvala:

Onda i ljubljenje ima isti efekat... Taj sex je ionako precenjen, he, he...

:think::think::think::whistling::whistling::whistling:ivka super za j. celije i da se sve oplode ,samma i ja sam mislila da je zovem sutra i pitam al se plasim da se ne nadje uvredjeno i da me otkaci a mislila sam da ja sama probam uz estradiol injekcije imesto ovih sto su mi prepisane da probam femaru inace na klomifen nisam dobro reagovala ,

Cao devojke, prvi put pisem ovde. Planiramo da se prijavimo na vto o drzavnom trosku, suprug ima jako los spermogram i to nam je jedino resenje kako bismo postali roditelji.
Procitala sam na sajtu RZZO sta je sve potrebno, ali imam neke nejasnoce, pa se nadam da ce mi neka od vas moci pomoci.
Da li se starost briseva od 3 meseca odnosi na vag.i cevr.bris, mikroplazmu, ureopl., hlamidiju, papu i kolposkopiju?
Da li je neko radio briseve u laboratoriji, nrp. Biomedici ili se mora kod ginekologa?
Da li prihvataju nalaze koji su radjeni u lab.i kod privatnog ginekologa ili moraju biti svi radjeni u drzavnim ustanovama?
Sorry na opsirnosti :D

Cao devojke, prvi put pisem ovde. Planiramo da se prijavimo na vto o drzavnom trosku, suprug ima jako los spermogram i to nam je jedino resenje kako bismo postali roditelji.
Procitala sam na sajtu RZZO sta je sve potrebno, ali imam neke nejasnoce, pa se nadam da ce mi neka od vas moci pomoci.
Da li se starost briseva od 3 meseca odnosi na vag.i cevr.bris, mikroplazmu, ureopl., hlamidiju, papu i kolposkopiju?
Da li je neko radio briseve u laboratoriji, nrp. Biomedici ili se mora kod ginekologa?
Da li prihvataju nalaze koji su radjeni u lab.i kod privatnog ginekologa ili moraju biti svi radjeni u drzavnim ustanovama?
Sorry na opsirnosti :D

Cao Marisco!
I mi smo u takvoj situaciji,los spermogram kao glavna prepreka za prirodan uspeh.
Svi brisevi koje si nabrojala,i tvoji i tvog muza vaze samo 3 meseca.Moj zakljucak je da kolposkopija vazi godinu dana,volela bi i ja da cujem od devojaka ako misle drugacije! Ne moras da ih radis u drzavnim ustanovama,sve mozes i privatno pa kad sakupis papire,nosis ih kod ginekologa u DZ da bi dobila uput za komisiju.Eto,ako te jos nesto zanima slobodno pitaj! :)

Labradorka i Marisco, ja sam upravo prosla prvu komisiju. I meni je bilo logicno da kolposkopija vazi godinu dana, ni dr nije bila sigurna pa mi je samo prepisala prosli nalaz i potpisala sa novim datumom. Sve mozes uraditi kod privatnika ali spermogram su meni trazili iskljucivo iz Betanije.

Suki, divna si, bas onakva kakvu sam te i zamisljala.CMOK!
Sama, cuvaj bekanicu i nemoj da brines jer ce dati Bog da sve bude bas kako treba i kako si zasluzila!Puno mislim na tebe.
Zvonce, sta ima, ja najverovatnije posle 01. idem kod Zadorija ali posle tvog slucaja nesto sam opet u dilemi.
Mijaki, nema te stari ratni druze!
Puno pozdrava za sve cureeee.
Ivka, bice sve lepo oplodjene i bice puno beba!

:think::think::think::whistling::whistling::whistling:ivka super za j. celije i da se sve oplode ,samma i ja sam mislila da je zovem sutra i pitam al se plasim da se ne nadje uvredjeno i da me otkaci a mislila sam da ja sama probam uz estradiol injekcije imesto ovih sto su mi prepisane da probam femaru inace na klomifen nisam dobro reagovala ,

Wini, ti si u ovome najvaznija! Sve nedoumice lepo iznesi, jer lekar radi za tebe a ne ti za njega. CAk mislim da to nisu pitanja za telefon, vec oci u oci. Nemoj da se plasis, tvoji jajnici specificno reaguju i tu ne sme da bude greske. Takodje mislim da je najgore da sama korigujes terapiju. Ja bih te najradije uzela za ruku i otisla sa tobom u kliniku, bas da vidim da li bi se neko usudio da nas otkaci! Mora sve do tancina da bude jasno u tvojoj glavi, da bi bila smirena i verovala u uspeh. Molim te, vojnicki hrabro, ti si borac!

Suki, divna si, bas onakva kakvu sam te i zamisljala.CMOK!
Sama, cuvaj bekanicu i nemoj da brines jer ce dati Bog da sve bude bas kako treba i kako si zasluzila!Puno mislim na tebe.
Zvonce, sta ima, ja najverovatnije posle 01. idem kod Zadorija ali posle tvog slucaja nesto sam opet u dilemi.
Mijaki, nema te stari ratni druze!
Puno pozdrava za sve cureeee.
Ivka, bice sve lepo oplodjene i bice puno beba!

Draga, bekanica ili bekanice (jos ne znam koliko ih je) su jako male, ali sigurno navijaju da dobiju jos drugara! Mastam o tome da ih jednom skupimo u parku i, dok se igraju mi se prisecamo kako smo se borile za njih...DAce Bog...

Slavice, Marisco, dobro dosle!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back