hvala vam devojke, evo raspilavih se potpuno opet! Nas dvoje se već godinama bavimo vrlo ozbiljno folkorom, ja sam pored faksa završila i neku vrstu plesne akademije folklora - folklorni pedagog, pa nama ovo nije bilo neobično, nego sasvim normalno...inače sve nošnje koje vidite na ostalim devojkama sam ja šila,nabavljala, khm khm , da se malo hvalim.
A taj "tunel" od cveća je stvarno bio prelep, to je stari paganski običaj i simboliše prelazak iz jednog stanja u drugi, bilo da je to rođenje, smrt, venčanje, pa recimo prelazak iz zime u proleće...koristi se u tim prilikama...mogu vam reći da je stvarno bilo čarobno proći kroz kapiju cveća, simbolika ima smisla, još su drugovi i pevali jednu narodnu pesmu

pa plus popa nam je stari prijatelj,naše godište, pleše sa nama u folklornoj grupi, pa je i sama ceremonija venčanja bila nekako opuštena, drugarska.
Oduvek sam sebe zamišljala u nošnji kao mladu, ali pošto je jako teška, pritiskala mi bebicu, pa sam morala da se presvučem

i uopšte nisam požalila, imati belu haljinu je stvarno super, mada to nikad nisam želela, super sam se osećala u njoj, istina, bilo mi žao da je skinem na kraju ahahhhahahahha
i konačno sam dobila juče svoj album!!! oficijelne slike su malo dosadne, onako pozerske ahahahhahhaha, ali tad nismo imali neke lude ideje...sad bih znala kako da se slikam, kaže dragi kad se drugi put budemo venčavali bićemo pametniji kod slikanja

zamislite ni jednom se nisam slikala sama u svojo venčanici da se lepo vidi kakva je ahahahhahahhhah, sve sam se hvatala za njega

kao da nismo 10 god u vezi ahahhahahha. eto. šta u ženinoj glavi prsten uradi
ajoj, udavih vas opet. evo neću više. čekala sam ovo 10 god, pa mi valjda sad prija da blebećem

.