taman sam se opustila kad ono ...
prvi pui mi se u nedelju (trudnoca 19+5) pojavio braon tamno iscedak posle mokrenja . bila sam do visegradske, posto je bila nedelja i pregledali su me
grlic se skratio i trenutna duzina je 1.5cm, ali je zatvoren ,
posteljica nisko usadjena i prednjaci glava .
plod se pomera i srcana ranja je normalna bez hematoma
u ponedeljak sam bila do jevremove i ponovo me je pregledala dr milica
duzina grlica se vratila u normalu 4cm.
posteljica je nisko
plod je dobro cak je i napredovao .
pretpostavljaju da se to desilo zbog duzeg sedenja i truckanja u autu i da je neki kapilar pukao posto je unutar materice sve ok.
sada mirujem i nadam se da ce sve biti ok, svakim danom je sve manje vidljivo braon , cak je i zuckasto bez .
jako sam se uplasila ....
prvi pui mi se u nedelju (trudnoca 19+5) pojavio braon tamno iscedak posle mokrenja . bila sam do visegradske, posto je bila nedelja i pregledali su me
grlic se skratio i trenutna duzina je 1.5cm, ali je zatvoren ,
posteljica nisko usadjena i prednjaci glava .
plod se pomera i srcana ranja je normalna bez hematoma
u ponedeljak sam bila do jevremove i ponovo me je pregledala dr milica
duzina grlica se vratila u normalu 4cm.
posteljica je nisko
plod je dobro cak je i napredovao .
pretpostavljaju da se to desilo zbog duzeg sedenja i truckanja u autu i da je neki kapilar pukao posto je unutar materice sve ok.
sada mirujem i nadam se da ce sve biti ok, svakim danom je sve manje vidljivo braon , cak je i zuckasto bez .
jako sam se uplasila ....
.....jedino se tesim to sto mi je stomak bas ogroman ,sto znaci da darija dobro papa...................ali sveki ne bi bila sveki kad ne bi nesto pecnula,barem moja,ali ne prodje to tako lako

...........ali najbitnije je da je beba dobro
.............jeli ti dala nesto ,utrogestan ili progesteron inekcije????

zeljela bih cuti iskustava sa doktorkom branka niklolic iz narodnog fronta.unapred zahvalna