Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vas pozdravim:)
Pokusavam da iscitam sve stranice, ali mi nesto tesko ide, bile ste bas vredne. Stici cu ja to sve vec.:D
Vidim da je dosta devojaka sa ove teme islo u Segedin kod dr Zadorija, pa me interesuje kako ste uglavnom pravile prvi kontakt. Mail-om ili telefonom?
bila sam juče kod dr Zadorija, pohvalio je moje prirodne filokule, kaže imam ih više nego kod stimulacije :roll::roll::roll: (u tajnosti sam pila peruansku macu i ulje žutog noćurka...)

Trebalo bi da dobijem krajem sledeće nedelje i onda krećemo ponovo u proces. Tj, sve zavisi kada ću dobiti jer doca krajem juna ide na neku obuku, specijalizaciju ili šta već, pa nije siguran da ću stići sve da odradim , dok je on još u zemlji, a ne bi da me daje drugom doktoru.
zsuki, koliko dugo si pila macu, i da li ste pili oboje, ja razmisljam da pocnem ovih dana?

Kada se dr Zadori vraca u Segedin, da li ti je nesto rekao?

Devojke hvala na podrsci :cmok:!
Sa Zadorijem mozete stupiti u kontakt preko mail: j.zadori@gmail.com ili putem telefona :
36/62-423623!
Ikice ja sam preko mail-a pisala Zadoriju i on mi je zakazao konsultacije, cak me je pitao kada mi odgovara. Kada smo dosli obavili smo razgovor sa njim, s tim sto komunikaciju mozete da uspostavite na madjarskom i engleskom. Nakon razgovora uradi ultrazvuk, gde je meni istog trena ustanovio problem upale jajovoda, izlecio ih za nepune dve nedelje i odmah nakon toga smo krenuli u postupak.Cela ova moja prica sa njim se desavala nepuna dva meseca. Kada ga kontaktirate kaze vam koje nalaze da donesete, a to je ono uobicajeno za jedne konsultacije. Svima puno srece :) !

Poslednja izmena:
Dzeni, hvala ti na info.
Sve cestitke za trudnocu, neka bude jedna prava mirna skolska:p
Moj engleski nije tako dobar, pa mi je lakse da nesto srocim meilom, nego telefonom;)
Pretpostavljam da nije problem naci smestaj u Segedinu:think:
Samo me sad buni koliko ce dr Zadori ostati u inostranstvu, valjda se vrati do jeseni.

Svima puno srece:bye:

Poslednja izmena:
Pozdrav! paralijan deca su ti kao andjeli samo se vi pazite i cuvajte!
Pazarka, Mijaki a gde je izvestaj sa aspiracije?
Mi smo ok, ja neku bitku vodim sa dojkama upalio mi se kanal ali sad je ok. Sve vas grlim...

ej ljubavi kako si mi ??kako ti je andjelcic????

ja sam ok,u sali pre pocetka aspiracije milica je usla i rekla mi je da ce punktirati samo najvece dok ove manje nece ni dirati jer ih je imalo strasno puno,razlog :spermogram ,secate se da je proslog puta imao samo jedan spermatozoid............medjutim kada sam se probudila ,rekla mi je da se pokajala jer ima oko 30 spermatozoida:eek:...bas prijatno iznenadjenje ,sada smo super prosli:super:,i jako sam srecna ............sto se tice ET nemam nikakve informacije,pozvaceme na vreme da mi jave kada ce biti
i BTW ima 14 js,sada mi je zao sto nisam rekla sve da povade:dash:

ljubim vas sve,ovim mojim sapatnicama zelim svu srecu,i da sve uskoro upadnemo u vozic:worth:,da da bog veliki

mila 81 jvi se,tebi je verujem vec odradjen ET................sve vas ljubim i volim
uzgred hvala vam sto postojite:cmok2:

Dženi čestitam!!!Želim ti laku i bezbrižnu trudnoću!Bravo za Zadorija!Pozdrav svima i želim vam da uspete!Daj bre Pazarka pa sad ti vojska kraće traje od trudnoće.Taman ti sad zatrudniš i pre nego što se porodiš njegova vojska uveliko gotova!Uživajte žene u ovom proleću.

ma znam ljubavi,ali srce mi se cepa,a i tesko ce mu biti ima 4. mesecnu devojcicu,i mislim da ce mu jako tesko pasti sto ce da se odvoji od nje ,a i ne znam nekako to mi jako tesko pada:sad2:

Pazarkiceeee, pa baš lepe vesti, imam tako neki lep predosećaj u vezi tebe, daj bože da se obistini! Baš si me obradovala sa ovih 30spermatozoida! Navijam za tebe svim srcem i da si mi bliže sad bih te zagrlila i poljubila kako si me obradovala! Javi obavezno kad je ET da ti pošaljemo pozitivne vibracije!
Mijaki, šta ima kod tebe?

evo izvestaja, tek sam se izbudila....;)
izvadjeno je 18jc, malko me vise boli stomak i primam injekcije longacef, i danas sam primila neku infuziju, ali ja se ok osecam...
rekli su mi da je ET u petak, sto se meni cini kao dugacak period, i otkud bas znaju da je u petak ali dobro....kako kazu tako ce da bude. prethodnih puta su mi vracali 2 dana nakon punkcije, ovo sada dodje 5 dana???:dontunderstand:
doktor mi je preporucio da sve sto ostane zamrznem, sto jeste trosak ali boze moj, sutra treba da javim koliko da se zamrzne, mm i ja mislili oko 10-ak, pa da se nadje za drugu bebu....
kakva je uspesnost smrzlica?
cmokic za sve drugare i pisemo se

DZeni73 cestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bravo damo,svaka cast,svu srecu ti zelim!!!!!!!!!!!:zag:
Pozdrav svima,pazarka super,sve najbolje,bice to sad sve dobro,ne brini.Drzim palceve!Ja nocas krecem za Maribor,a kao baksuz nesto mi laptop poludeo,zeza me i net.Sutra sam u ambulanti u 2 kod njih,a danas pocinjem sa stimulacijom,mada mi jos nisu javili koliko gonala da primim!Pozdrav!!!!!!

ej ljubavi kako si mi ??kako ti je andjelcic????

ja sam ok,u sali pre pocetka aspiracije milica je usla i rekla mi je da ce punktirati samo najvece dok ove manje nece ni dirati jer ih je imalo strasno puno,razlog :spermogram ,secate se da je proslog puta imao samo jedan spermatozoid............medjutim kada sam se probudila ,rekla mi je da se pokajala jer ima oko 30 spermatozoida:eek:...bas prijatno iznenadjenje ,sada smo super prosli:super:,i jako sam srecna ............sto se tice ET nemam nikakve informacije,pozvaceme na vreme da mi jave kada ce biti
i BTW ima 14 js,sada mi je zao sto nisam rekla sve da povade:dash:

ljubim vas sve,ovim mojim sapatnicama zelim svu srecu,i da sve uskoro upadnemo u vozic:worth:,da da bog veliki

mila 81 jvi se,tebi je verujem vec odradjen ET................sve vas ljubim i volim
uzgred hvala vam sto postojite:cmok2:
Pazarkice,lijepe vijesti..... Bas mi ja drago da je to tako lijepo zapocelo i da dragi Bog da,da se i tako zavrsi.... Sve naj,naj i da nas sto prije obradujes lijepim vijestima zelimo ti moj andjelcic i ja..... JEDNOM MORA USPIJETI.......... :heart: :zag:

evo izvestaja, tek sam se izbudila....;)
izvadjeno je 18jc, malko me vise boli stomak i primam injekcije longacef, i danas sam primila neku infuziju, ali ja se ok osecam...
rekli su mi da je ET u petak, sto se meni cini kao dugacak period, i otkud bas znaju da je u petak ali dobro....kako kazu tako ce da bude. prethodnih puta su mi vracali 2 dana nakon punkcije, ovo sada dodje 5 dana???:dontunderstand:
doktor mi je preporucio da sve sto ostane zamrznem, sto jeste trosak ali boze moj, sutra treba da javim koliko da se zamrzne, mm i ja mislili oko 10-ak, pa da se nadje za drugu bebu....
kakva je uspesnost smrzlica?
cmokic za sve drugare i pisemo se
Mijaki,18jc pa to je super...... Puno srece za ovaj put,da nas obradujes lijepim vijestima... A,poslije po smrzlice(tj.po batu ili seku)...... SA smrzlicima su isto dobre sanse,eto nasa Ivancica sa smrzlicima nosi dvojke...... :bye:

Cao drage moje,
jutros je bio ET sa smrzlicima,2 blastociste. Sada je sve u Bozjim rukama,sta da Bog dragi,a ja cu pokusati sto manje da razmisljam ,tj. sebe da opterecujem dok ovo dana ne prodje i saznam rezultat. 11 juna cu znati konacno. Zelim svakoj od nas da nam ovaj mjesec Juni donese mnogo srece i uspjeha,a i u buduce svima.

Drage moje devojke, dugo me nije bilo na forumu, posto imam lepe vesti zelim da to podelim sa vama :):):)!!!
Posle duzeg vremena, kratkog lecenja u Segedinu kod doktora, kako ga Zukica zove macana :), odnosno doktora Zadoria mi smo uspeli i ja cu postati MAMA :klap:!
Zadori je ostvario nasu najvecu zelju da konacno postanemo roditelji, posle dugog lecenja kod nasih lekara, Zadori je sve resio za dva meseca, sjajan je :cmok:!
Verujte mi da nije uspelo ovoga puta isli bi opet kod njega, neverovatno koliko covek ima pozitivne energije u sebi, a o njegovom profesionalizmu da i ne govorim.
Zelim da vam kazem da je jako vazno u celoj prici da ste okruzeni pozitivnim ljudima i pozitivnim vibracijam, moje iskustvo vam to govori.
Kroz ceo moj postupak ja sam imala velku podrsku, naravno svog muza (koji se sada ubija od kuvanja i spremanja :zcepanje:), prijatelja i svojih najblizih, a jedna od najvecih podrski su mi bili, moji prijatelji iz Suborice Nada, Damir i mali Djole koji je isto delo doktora Zadoria i za koga ja kazem da je bio moja amajlija tokom celog postupka :cmok::cmok::cmok:!!!
Svim devojka koje su u postupku ili krecu, razmisljaju se da krenu zelim mnogo srece i da ostvare svoje zelje!!!

Džeeeeeeeeeeeeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :super::super::super::super:

Ne mogu ti opisati koliko sam srećna zbog vas :super: a kao da je juče bila ona prva konsultacija...... Baš me Đula pitao za vas pre neki dan! Definitivno si mi pomogla da odlučim kada da radim sledeći pokušaj, ODMAH!!!!!! Mi smo u sredu bili kod Zadorija, i nisam mogla da se odlučim da li da radim u junu ili julu, ali evo sada ću u JUNU, tj možda već od petka počnemo sa stimulacijom....

Neko je pitao kada se vraća dr sa specijalizacije, pa koliko se sećam ostaće neke 2 nedelje, tako da će u sredinom jula već biti u Segedinu.
Milice, ja sam mu pisala na mađarskom :hahaha:!
Od nalaza se za prvu konsultaciju traži:
-hormonski profil 2. dan ciklusa
-brisevi na hlamidiju, trihomonas
-vaginalni sekret, bris cerviksa
-papa test
-spermogram i spermokultura
oba partnera:
-hiv i hepatitis bc

-svi papiri sa prethodnih pokušaja IVF, inseminacija, operacija, hsg i sl.

kasnije će vam tražiti mišljenje za opšu anesteziju, ekg, krvnu sliku i možda nešto individualno.

Ikice, konsultacije možeš zakazati bez obzira da li ćeš tamo raditi IVF. Prvo se upoznaš sa lekarom, sve ga ispitaš, i cene naravno, pa se tek posle odlučiš!! Prva konsultacija košta 13.000 ft + 8.000 ft UZ. (1 euro - 270 Ft).

Dzeni, hvala ti na info.
Sve cestitke za trudnocu, neka bude jedna prava mirna skolska:p
Moj engleski nije tako dobar, pa mi je lakse da nesto srocim meilom, nego telefonom;)
Pretpostavljam da nije problem naci smestaj u Segedinu:think:
Samo me sad buni koliko ce dr Zadori ostati u inostranstvu, valjda se vrati do jeseni.

Svima puno srece:bye:

hehe, aaaa ti si pital! eto ti odgovora jedan post iznad!!!! Ne birni neće dugo ostati! I bar će naučiti nešto novo, pa ćemo biti sigurne trudnice!!!!
Što se mejla tiče, reče on meni jednom da nekam ne stigne da ih sve pročita jer ga žene zatrpavaju mejlovima ahahahahahaha, blago njemu!!! Od pitanja šta da jedu za ručak, preko traženje reči utehe, do ozbiljnih problema! Ja ti preporučujem da ako napišeš mejl, da ga svaki drugi dan pošalješ ponovo. Ili nađi nekog ko će umesto tebe razgovarati telefonom! To je najsigurnija varijanta! Videćeš super je tip, neposredan i normalan, možeš sa njim lepo razgovarati telefonom.

Srećno!!!!! Jel i ti planiraš kod njega????

DZeni73 cestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bravo damo,svaka cast,svu srecu ti zelim!!!!!!!!!!!:zag:
Pozdrav svima,pazarka super,sve najbolje,bice to sad sve dobro,ne brini.Drzim palceve!Ja nocas krecem za Maribor,a kao baksuz nesto mi laptop poludeo,zeza me i net.Sutra sam u ambulanti u 2 kod njih,a danas pocinjem sa stimulacijom,mada mi jos nisu javili koliko gonala da primim!Pozdrav!!!!!!

Padarlajnd!!!! Samo opušteno!!! Biće to sve super videćeš!!!!! Javljaj nam se ako možeš!!!

Mijaki i Pazarka pa vi ste fabrike jajnih ćelija ahahahahahah!!!! Samo još da se sve oplode:super::super::super::super::super:! Držim vam fige!!!!!!!

Emma, bravo, pujpujpuj da se obe zalepe!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back