Da vas pozdravim
Pokusavam da iscitam sve stranice, ali mi nesto tesko ide, bile ste bas vredne. Stici cu ja to sve vec.
Vidim da je dosta devojaka sa ove teme islo u Segedin kod dr Zadorija, pa me interesuje kako ste uglavnom pravile prvi kontakt. Mail-om ili telefonom?
Kada se dr Zadori vraca u Segedin, da li ti je nesto rekao?

Pokusavam da iscitam sve stranice, ali mi nesto tesko ide, bile ste bas vredne. Stici cu ja to sve vec.

Vidim da je dosta devojaka sa ove teme islo u Segedin kod dr Zadorija, pa me interesuje kako ste uglavnom pravile prvi kontakt. Mail-om ili telefonom?
zsuki, koliko dugo si pila macu, i da li ste pili oboje, ja razmisljam da pocnem ovih dana?bila sam juče kod dr Zadorija, pohvalio je moje prirodne filokule, kaže imam ih više nego kod stimulacije(u tajnosti sam pila peruansku macu i ulje žutog noćurka...)
Trebalo bi da dobijem krajem sledeće nedelje i onda krećemo ponovo u proces. Tj, sve zavisi kada ću dobiti jer doca krajem juna ide na neku obuku, specijalizaciju ili šta već, pa nije siguran da ću stići sve da odradim , dok je on još u zemlji, a ne bi da me daje drugom doktoru.
Kada se dr Zadori vraca u Segedin, da li ti je nesto rekao?