gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
I jaja, i farbanje jaja, i suština Vaskrsa mnogo, ali zaista mnogo su stariji od hrišćanstva koje je rečene običaje preuzelo jer nije moglo da ih iskoreni. Nikakve veze sa pandama nemaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad nisi moderan.
Treba da znas da crni luk (lukovina) i kokoska (jaje) poticu zapravo od pande. Takodje, smatram da i list deteline za saranje jajeta potice od pande, ima veze, reinkarnacijom se dobija sve to.
Zato ja necu da slikam jaja. Ni trpezu, ni nista, sve potice od pande.
Sad je valjda jasno, konacno.
Oni neka pošalju fotografiju Uskrsa iz svog ugla ateiste.
Dakle, kako ateista vidi Uskrs.

bas razmisljam gde jaje potice iz pande
![]()

picolo, gde ima da se o tome malo više eduqje? stvarno mi nije baš najjasnija komparacija
U fotografskom žargonu, kad neko fotografiše nešto što je apsolutni kliše ponovljen zilion puta, ili namesti blic da tuče u glavu, ili napravi crno belu fotku sa samo jednom bojom koja štrči, ili fotka ulipanu bebu sa datumom u uglu fotke...kaže se da je umro jedan mali panda.
bez trpeze i jaja i sta onda![]()
e da sam juče mrela- ne bih ovo znala..mada mi je skroz deplase da se neki raritet od živuljki koristi za neznanje i promašaj
ok sta se jos moze uslikatiPa eto, narod kojiu ujutru dolazi u hram, pa još ako se zna kako kadrirati, uz dobro svetlo, i može ali ne mora jedno UWA staklo...
- - - - - - - - - -
gde to da nadjemZeke male i pilići!![]()

ok sta se jos moze uslikati
- - - - - - - - - -
gde to da nadjem![]()
Ti si ovde umetnica i svaka fotka ti je umetnička, nađi inspiraciju.

na pijaci![]()

trebaju mi idejepa to i pokusavam nego gde da uslikam uskrstrebaju mi ideje

pa to i pokusavam nego gde da uslikam uskrstrebaju mi ideje
pa to i pokusavam nego gde da uslikam uskrstrebaju mi ideje

Ako nemas ideju ne ucestvuj. Jel' te neko tera?
ljudi ne znam sta komplikujete
bila tema i prosle godine i niko nista nije filozofirao tad
bas ga preteraste![]()

hehe čekaj, stani, polako,...
Poenta je da što više ljudi učestvuje.![]()