!JO
Space Oddity
- Poruka
- 3.943
Krajnje neumesna insinuacija oko sovinizma i diskriminacije sto nikako nije u redu i necu dozvoliti na ovom pdf-u da se tako nesto vise dogodi..
najmanje politizacija ovog pdf-a....ono sto sam vec rekla kazem i tebi..ako ti tema ne odgovara i nije ti «legla» nemoj da ucestvujes.
Pri tom..kada se na drugim sajtovima postavi takmicarska tema Uskrs ili Bozic ..onda je to u redu..a kada je postavimo ovde onda se nalazi bezbroj zamerki i primedbi..i skacete za oci tumaceci kako kome odgovara..samo ne onako kako treba..
Pred ove Uskrsnje praznike odrzavaju se bezbrojne crkvene i drustvene manifestacije kao sto su Decije radionice gde deca farbaju jaja, prave ih
od raznih materijala i povezuju ih sa Prolecem jer Uskrs pada u Prolece..znaci sa cvecem , zivotinjama koje simbolizuju Uskrs i tako dalje..Vec tradicionalno godinama cini mi se vec 12 godina se odrzava aukcija uskrsnjih jaja u galeriji Pero a vezano za Uskrsnje praznike, gde nasi i strani umetnici rade uskrsnja jaja i daju galeriji na aukciju ... i da ne navodim dalje..Uskrs se obelezava i u svim javnim sredstvima informisanja...
Smatras li i to diskriminacijim i sovinizmom..?
Kakva politizacija ovog pdf-a? Spomenula sam verski sovinizam a ne nacionalno - politicki. Velika razlika (barem bi tako trebalo da bude
Osim toga, sta nas interesuje sta se na drugim sajtovima postavlja i kako tamo reaguju? Mi smo na Krstarici - trebali bi da pokazemo individualnost a ne da se prilagodjavamo drugim sajtovima i da uporedjujemo ...

Moje misljenje sam rekla da ova tema nije za ovaj pdf. - misljenje se moze reci bez uvrede - vredjala nisam nikoga.