Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.092
Gospodo..tema je USKRS
o Jagodama cemo kada dodju na red...
![]()
Eto vam kad ste pominajli jaja pred Blajbijem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospodo..tema je USKRS
![]()

Blajbi ja sam ljubomorna....![]()

sto slici daje i umetnicku notu.... mastanje![]()

To je nesputana umetnost..![]()

Gospodo..tema je USKRS
![]()

Ma sala, naravno.![]()

Naravno![]()
to narocito pikolo treba da obrati paznju..jos traje uskrsnji post
- - - - - - - - - -
postttt pikolo![]()
postttt pikolo![]()

A sta ce ovoga puta raditi oni koji nisu pravoslavni ili su ateisti, pa ih uskrs NE ZANIMA?
Mislim da tema nije ok.
Smatram da ne treba petljati religiju u teme za takmicenje.
Oni neka pošalju fotografiju Uskrsa iz svog ugla ateiste.
Dakle, kako ateista vidi Uskrs.
Tema je USKRS.
Istina jeste da je vezana za jedan religijski praznik, ali to je i društvena pojava..ali i prirodna! (ili natprirodna - nećemo sad o filozofiji)
Siguran sam da Nina neće odbijati ni fotografije koja simbolički ukazuju na vaskrsenje, ponovo buđenje, oživljavanje i sl.
Priroda je puna takvih stvari. Može se i sam kreirati nešto ...
Jaje je upravo simbol toga. Kao i pšenica itd.
Evo ni ja neću biti u Srbiji, pa kakve to veze ima
Tema je baš široka.
Izlazak Sunca je npr Vaskrsenje![]()
Ne znam, ja da sam ateista, ja bih iz inata pobedioA možda i jesam...mislim komplikovane su to stvari
Dakle, simbolika je u pitanju. Niko neće uslikati Hrista kako vaskrsava!
Ali hoće jaja koja predstavlju to na neki način...
I da, još nešto, u časopisu "REFOTO" postoji goišnji konkurs, a teme je "NOVI POČETAK" Dakle...to je to, tema je ista.
Eto, nemojte da odustajete![]()

ovo je malo prešlo granice ukusa, lepo piše u naslovnom postu šta je tema - a ne proleće i ptice u letu na dan Uskrsa..
kakav novi početak i njesra pominješ, to je tema za sebe i svako može da TU temu posmatra na svoj način.
znači ko ne slavi sada Uskrs - neće stavljati fotke i učestvovati nekim bzv fotkama samo da bi se parafrazirala tema![]()

doduše, da malo spamujem temilicu ( ,) ) može da se uslika "krkačina" na trpezi, jer je post završen![]()

- - - - - - - - - -
Bitno da si ti shvatila Uskrs na pravi način![]()
bitno je da ti "hrišćanin koji ima pravo da osudjuje i žigoše" to je BAŠ po pravilima svih svetih knjiga![]()

Ja nisam vernik, ali ću da učestvujem. Ni jedna religija me ne vređa. Svaku temu gledam kao priliku da naučim nešto.
to je prava vrednost !Ja nisam vernik, ali ću da učestvujem. Ni jedna religija me ne vređa. Svaku temu gledam kao priliku da naučim nešto.
Ko ti je rekao da sam ja hrišćanin?![]()
kakav li si tek kao ljud..a teq živo bitje
kada tako površno "šamaraš" slovima
Opet mi naviru bludne misli......![]()

tema je postojala i prosle godine pa ne videh da se iko bunio.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/545477-Vanredno-takmicenje-USKRS
krstarica je srpski forum i naravno da ce na njoj svoj kutak naci praznici koji se postuju u srbiji
kome se tema ne svidja moze da je zaobidje.
e da... dobio sam jos jednu zalbu na temu.
da budem iskren..da ne znam posiljaoca zalbe kao osobu koja je verski fanatik i ekstremista pomislio bih da se neko bas ono..zeza iz sve snage![]()
leleee još grdje i gore, ondaKkakav li si tek kao ljud..a teq živo bitje
kada tako površno "šamaraš" slovima
možda si bolji u namerama-ali ti ne izlaze kroz dobar raster? Moraš dučiš od Hana, i to mnooogo!![]()

Imajte na umu da će za svako klišeizirano crveno jaje sa malim nalepljenim zekom koje uslikate umreti jedan mali panda. Imajte srca i razmislite pre nego što fotografišete.
http://3.***************/-7J6Dqk4gmNs/USes7WvUCcI/AAAAAAAAA5E/WWCUSYRFLYg/s1600/cute.jpg
nisam bas razumeo...

nisam bas razumeo...
Pa kad nisi moderan.
Treba da znas da crni luk (lukovina) i kokoska (jaje) poticu zapravo od pande. Takodje, smatram da i list deteline za saranje jajeta potice od pande, ima veze, reinkarnacijom se dobija sve to.
Zato ja necu da slikam jaja. Ni trpezu, ni nista, sve potice od pande.
Sad je valjda jasno, konacno.
bas razmisljam gde jaje potice iz pande