Vanredno takmicenje - USKRS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kad nisi moderan.

Treba da znas da crni luk (lukovina) i kokoska (jaje) poticu zapravo od pande. Takodje, smatram da i list deteline za saranje jajeta potice od pande, ima veze, reinkarnacijom se dobija sve to.
Zato ja necu da slikam jaja. Ni trpezu, ni nista, sve potice od pande.
Sad je valjda jasno, konacno.

picolo, gde ima da se o tome malo više eduqje? stvarno mi nije baš najjasnija komparacija

:think: bas razmisljam gde jaje potice iz pande :rotf:

Edukuj se! :rtfm:

picolo, gde ima da se o tome malo više eduqje? stvarno mi nije baš najjasnija komparacija

Pa pitaj Serpenta Sainta, a ni ti nisi daleko. Smetaju vam jaja, smeta vam sve, pa sacekajte drugu neku temu ako zelite da ucestvujete, a ova vam se ne svidja.

Ja necu da slikam jaja nego nebo i tacka. Moze da se slika sve, i opet se nalazi mana Uskrsu.

Stvarno vas ne razumem.

U fotografskom žargonu, kad neko fotografiše nešto što je apsolutni kliše ponovljen zilion puta, ili namesti blic da tuče u glavu, ili napravi crno belu fotku sa samo jednom bojom koja štrči, ili fotka ulipanu bebu sa datumom u uglu fotke...kaže se da je umro jedan mali panda.

e da sam juče mrela- ne bih ovo znala..mada mi je skroz deplase da se neki raritet od živuljki koristi za neznanje i promašaj

bez trpeze i jaja i sta onda :aha:

Pa eto, narod kojiu ujutru dolazi u hram, pa još ako se zna kako kadrirati, uz dobro svetlo, i može ali ne mora jedno UWA staklo...

- - - - - - - - - -

e da sam juče mrela- ne bih ovo znala..mada mi je skroz deplase da se neki raritet od živuljki koristi za neznanje i promašaj

Upravo zato se i koristi, kako bi se apostrofiralo neznanje i lenjost za učenje, jer je zilion puta na svim mogućim medijima objašnjeno kako ne fotografisati. I to su krajnje jednostavna objašnjenja, ali opet ima ljudi koji stalno iste greške prave.

Pa eto, narod kojiu ujutru dolazi u hram, pa još ako se zna kako kadrirati, uz dobro svetlo, i može ali ne mora jedno UWA staklo...

- - - - - - - - - -
ok sta se jos moze uslikati

- - - - - - - - - -

Zeke male i pilići! z:D
gde to da nadjem :lol:

- - - - - - - - - -

e ja vise ne slikam hram uvek mi zaobidju svi te fotografije :aha:

Ako niste vernici, ili ako ste vernici neke druge religije, probajte da se ne udubljujete mnogo u filozofiju Vaskrsa/Uskrsa.

Prosto, zamislite da ste profi fotografi i da imate takav zadatak. Napravite fotografiju koja treba da se svidi drugima.

Znači, malo se profesionalno ponesite prema temi i izvedite to, da se tako izrazim.

:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back