komsija Sale
Zainteresovan član
- Poruka
- 248
Vidim buduci komsija da si se udubio u tematiku...Ne znam ti ime,bezimenko je bez veze,zvacu te "Komsa",daklem ono si lepo uocio da bi nam bilo bolje kad bismo se manje svadjali a vise radili i mislili zajedno...Hoces "neki" koristan savet,pa evo jedan npr. procitaj detaljno ovaj nas podforum o V-ru pa ces naci puno korisnih preporuka/saveta..PS:Ako imas jos neko konketno pitanje,pitaj probacemo da ti pomognemo...bezimenko8788:Prvo hvala na informacijama,ne bih da ti vise dosadjujem,mada imam jos par pitanja(na pr.-dve crkve?to je ono ne daj Boze da se srbi sloze ili?).Ostavicu moju adresu da ako ti ili neko drugi ima neki koristan savet i vremena i volje da pise,to moze i uciniti.Unapred hvala
Pozzzzzzzzzzzzzzzzz
KApetan od Belu LAdju

Kapetane, hvala za info o kupovini radnje ili tome slicno, kao sto rade Kinezi i ostali, ali bi te molila da uradis jedan copy/paste sa sajta na kom je to objasnjeno, jer me jako zanima ta jeftinija varijanta, a nikako ne mogu da pronadjem. Stalno nailazim na one astronomske cifre, ali to u startu otpada jer nema love. Can you do that for me, please.

Komsija Sale, opet nisi uradio trazeni copy/paste, znaci izbjegavas odgovor. Ako tako sta postoji, podjeli to sa drugima. Nitko od nas nije rekao da sve zna. Ti tvrdis za sebe da znas kako postoji caka na
Helloooooooooooooooo, komsija Saleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pa gdje si nestao, sto se ljutis, ajde vrati se, nema veze ako nisi nasao potrebnu info da uradis copy/paste. Eto ja se ne ljutim sto to nisi uradio, jer nisam ni ocekivala da ima tako nesto. Vrati se, pa cemo da pricamo o necem drugom. Nadam se da se i Klika slaze i ostali. 8-) :razz: