rele
Početnik
- Poruka
- 24
Hvala Klika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZDRAVO KOMSIJA & NOVI NA PALUBI,rele:Da li postoje neke olaksice za dobijanje vize u slucaju kupovine nekretnine,tipa stan ili kuca?

Zdravo jos jedared,Komsija,rele:Pozdrav Vojvodjanima Kliki i Saletu,ja sam u S.Mitrovici.Listajuci zvanicni sajt naisao sam na mogucnost live-in care mogucnost, inace radim na hitnoj kao tehnicar.Imate li kakvih informacija po tom pitanju?

rele:Pozdrav ladjari.
Citajuci poruke skontao sam da sa srednjom nemam sta da trazim ako hocu skill worker vizu,ali me zanima dali se u njihovoj klasifikaciji skolovanja racunaju odslusane godine na faksu.Konkretno imam odslusane 3 godine na veterinarskom faksu.Dali to znaci da mi uvazavaju vise od 12 godina skolovanja.
Row,row,row your boat
Zdravo i Tebi Batice,baticabg:Svima veliiiiikiiii pozzzzzzzzz,
nije me dugo bilo,(obaveze,problemi itd),
ali sad sam tu i nadam se da cemo se
vise druziti?
pozdrav

salim se.Jel istina da su u Vancouveru vecinu Srba cine Krajisnici?TKD Žandarmerija:Vidim ja vi se ovde poprilicno zezate![]()
salim se.Jel istina da su u Vancouveru vecinu Srba cine Krajisnici?
One nude, za neki novac naravno, brzu i suguranu imigraciju u Kanadu, 4 do 6 meseci, neke sam njihove predstavnike ovde u Srbiji kontaktirala.
i koliko to traje,kosta i sl.
Negde sam procitala da u Kanadi nedostaju farmaceuti, jel tacno, gde su smestene farmaceutske industrije, ima li neka u Vancuveru i okolini
kakve su plate...minsb016:zasto, zar nema ni jedne da je legalna i postena, platis i dobijes pomoc, daju tolike reference, kazu moze se proveriti u kanadi?
bezimenko8788:Trebam pomoc od ljudi koji zive u Vankuveru.Trenutno sam u Srbiji a dolazim u Vankuver od 15 do 30 marta.Imam kanadske papire.Trazim manji stan(samac),pozeljna lokacija;Burnaby,New Westminster...
Pozdrav buduci komsija,bezimenko8788:Trebam pomoc od ljudi koji zive u Vankuveru.Trenutno sam u Srbiji a dolazim u Vankuver od 15 do 30 marta.Imam kanadske papire.Trazim manji stan(samac),pozeljna lokacija;Burnaby,New Westminster...

komsija Sale:Pozdrav buduci komsija,
U vezi stana najnoviju informaciju mozes dobiti u lokalnim novinama npr 3CityNews,VancSun.....Ugovor moze biti mesecni ili godisnji, a za prvih par dana mozes koristi bilo koji hotel/motel onako kako ti najvise odgovara.
Veliki pozdrav iz VAnkuvera,
KApetan od Beli LAdju![]()
Ajd pozdrav jos jedared!bezimenko8788:Veliki pozdrav za Komsiju Saleta!Hvala na lepim recima,ja samo trazim
adresu nekog pristojnog hotela,za tih prvih nekoliko dana.Pozdrav za
sve ljude dobre volje!![]()

komsija Sale:Ajd pozdrav jos jedared!
Mozda bi za tebe bilo najbolje da se navratis do nase crkve pa ces tamo dobiti mali prirucnik o nasim ljudima sta i kako rade u Vankuveru i gde se nalaze, a tako ces i brzo resiti pitanje smestaja.Imamo dve crkve ,jedna je na cosku 10str i CanadaWay u Burnaby-ju a druga u Vankuveru blizu raskrsca 63 i Marina Dr.
Mozes preko interneta pogledati gde se to na mapi nalazi,a za pocetak najbolje da sednes u taksi i da te odbaci ...
PS:U Burnaby-ju je veliki centar koga zovu MetroTown,okolo su i moteli i hoteli pa biraj....
Veslamo dalje u nasoj Ladji...
Kapetan od Belu LAdju![]()