Vampiri

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Unsaie a Wandering Fairy:
Lucky you ! Jedini izvori informacija su mi iz igrica i poneke knjige....a vec godinama pokusavam da ulovim En Rajs ! Mislim, njene knjige, ne nju.
Potrazi u nekim boljim knjizarama, tek prosle godine su prevedene prve dve knige "Vampire Chronicles"-a. Prvu knjigu sam kupila na sajmu knjiga, a drugu u knjizari. Nadam se da ce uskoro prevesti i ostale knjige! :D

Zaista zanimljive teorije, moracu i ja da malo pronjuskam po net-u...
Nego, znate da mene SVAKI mesec posecuje vampir? Ona krvopija od RTS-a sisa li sisa...sreca, one ostale stanice su sve vukodlaci, kad ih cujem u ponoc kako zavijaju po nekim grand sou cirkusima, ledi mi se krv u zilama.....

Sal:
Zaista zanimljive teorije, moracu i ja da malo pronjuskam po net-u...
Nego, znate da mene SVAKI mesec posecuje vampir? Ona krvopija od RTS-a sisa li sisa...sreca, one ostale stanice su sve vukodlaci, kad ih cujem u ponoc kako zavijaju po nekim grand sou cirkusima, ledi mi se krv u zilama.....
:lol:
Mislim da cu i ja morati da upotrebim net da se malo bolje upoznam sa ovom temom jer stvarno neznam u koju teoriju da verujem onu iz knjige ili iz filma ili iz igre.

Mhmm... postoji li ikakva shansa da se osnuje i neki klub ljubitelja vampira :p ?

96829.jpg

Ehehe, pa dobro... zahvaljujem novopechenom moderatoru :)...
...Onda, ovih dana da krenem sa vrbovanjem novih chlanova, mladih vampira i vampirusha:p...
Ko je zainteresovan, nek' mi se javi na pp i tako to...
Za sada nas je troje, vjerujem, poshto sam prilichno ubijedjena da ce Vithor i Unsaie uskochiti...

Bas rekoh da vidim zasto se ova tema povampirila :-)

Zanimiljivo da u stotinak postova niko nije napisao bas nista o Bramu Stokeru koji "otac" moderne mitologije o vampirima, pre njega to je bio samo narodni folklor.

Mozda i ljubiteljima vampira treba neki kviz da se malo upute ?

Jel otvoren konkurs za vampire, kolika im je plata i jel imaju beneficirani radni staz, s obzirom da se radi nocna? Moze li bez ugriza da se ulogujem, a ako ne moze, onda neka mi to uradi mlada vampirica, samo nezno .:):)

Onda cu je da grickam mlade devojke, i poslati ih kao baba svog vempajr klancica u Sf cafe, da grickaju Sf team...:):)

Sto bi bilo dobroooooo

Jebte,CEPAJ BRUCE LEE....

ender71:
Bas rekoh da vidim zasto se ova tema povampirila :-)

Zanimiljivo da u stotinak postova niko nije napisao bas nista o Bramu Stokeru koji "otac" moderne mitologije o vampirima, pre njega to je bio samo narodni folklor.

Mozda i ljubiteljima vampira treba neki kviz da se malo upute ?
e to tju vetj preskochiti :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back