Vampiri

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Xexexe...Black Jack- the elephant man...:)

Elephant man, nemoj da vredjas, nije lepo.Mr Dan je moj drug, a ti si jedna mala napast koja je dosad bila zabavna i smesna, a sada postaje smor....oladi malo, popij jelenka i lupi sam sebi samar...

Black Jack:
dali si video nekog takvog da se sheta ulicom zato ne s r i.
Ne...a nisam video ni godzilu,ribe sa 3 sise i 2 pitzhke,likove sa krilima...i to znachi da sve to postoji,samo da se krije negde...dakle nisam ga video na ulici da sheta,znachi da postoji...nema shta...
jel si video mozhda moga drugara zoltiku da sheta ulicom?nisi?e pa onda on postoji...on znash ume da leti...
Citiracu mog kolegu jominija:
"Gluposti."

Evo ja malo...

u stvari ima nesto u toj prici o deci sa viskom organa, zakrzljalim trecim rukama i slicno...

Citao sam skoro Kingov "Dark Half" pa je tu dao detaljno objasnjenje tog medicinskog fenomena.

Desava se ne cesto, ali se desava da u slucajevima kod zaceca blizanaca, da jedan fetus inkorporira, "proguta" u sebe drugi fetus (to se desava dok su jos na mikroskopskom nivou) i u 99,9% taj preostali fetus se razvije i rodi bez ikakvih problema, no ponekad jednom u 10 miliona puta ili tako nesto, neke celije drugog fetusa nisu savrseno asimilirane i tada dodje do rasta izraslina na telu i formi recimo zakrzljale trece ruke na ledjima ili trece noge ili nesto slicno.

Takve izrasline su u stvari samo naslage tkiva, nisu funkcionalne i otklanjaju se hirurski bez problema.

Sijamski blizanci su primer gde je takvo stapanje fetusa zapoceta pa stalo.

Jeste pomalo cudno, ali je to samo vrlo retka medicinska pojava bez ikakve misterioznosti.

Ja ovako laicki, kad dodje pikax verovatno ce umeti bolje da objasni.

A Black Jack, ne znam koji su ti izvori informacija "Trece oko" ili "Zona Sumraka", ali pre nego sto nesto prihvatis da spada u domen neobjasnjivog raspitaj se prvo malo da nije slucajno nauka vec dala objasnjenje tih "misterioznih fenomena".

ender71:
A Black Jack, ne znam koji su ti izvori informacija "Trece oko" ili "Zona Sumraka", ali pre nego sto nesto prihvatis da spada u domen neobjasnjivog raspitaj se prvo malo da nije slucajno nauka vec dala objasnjenje tih "misterioznih fenomena".
Sto lupas kada je lepo pisalo u Kuriru :lol: :lol: :lol:

nisam ja nishta od toga spominjao kao misteriozni fenomen nego da se za takve ustanove slabo zna tako da bi mogla da potoji moguchnost postojanja tajnih drushtavaza koje znaju samo clanovi ili bliza rodbina clanova.a za ovu glavu koja raste na stomaku to sam lupio samo da od prilike predstavim ozbiljnost deformacija.izvori mi nisu "Trece oko" ili "Zona Sumraka" a ni kurir nego je od moje tetke,posestrice........kcer rodila takvo dete.

Zao mi je sto to cujem, ali zaista mislim da tajne ustanove ne postoje.I da postoje, ko to finansira, i kako bi uopste mogli opstati u tajnosti ? Nas narod ko narod, neko bi se dosad izlaprdao. Te ustanove ne bi opstale kao tajne, nema boga....

Kakve ustanove?
Pa deca o kojoj govorimo nisu ni retardirana ni zaostala da bi se slala u neke ustanove?
To je samo redak i uglavnom bezopasan medicinski fenomen.

Sve u svemu, izgleda da je Black Jack malo previse gledao X- Men filmove.

Ljudi da vas podsetim,tema je o vampirima,a vampiri su ona bica za koje se veruje da sisaju krv i da ustaju iz grobova.Dakle bilo bi lepo da se vratite na tu temu.
P.S Evo promenila sam avatar da se ne zalite...

Seri da se u temi radi o vampirima...a ja mislio ovo "vampiri" shto mi pishe gore je naziv programa koji koristim...
Ne vratite li se na temu obecavam vam da je vise netjete videti.

Blejd je pravi antivampir.Tamani svoje, hoda po danu i niger je.
Pravi je cmar.U NS-u je poceo onaj exit festival. Nadam se da ce doci sto vise vampira i sisati motku.
Nadam se da sam ovim postom usmerio temu u pravom pravcu..jer mi zaista o vampirima nista vise ne pada na um...:)

E meni pada.........mislim tema na um.......anyway............Slusajte ovo:

Selo Kisiljevo,nadomak Velikog Gradista prvo je mesto u kom je Evropa smestila prvog vampira sa nasim imenom i prezimenom i to jos daleke 1725. godine.Taj covek je Petar Blagojevic koji se posle smrti pojavio 10 ljudi koji su ga za zivota znali i svi su bolovali 24 sata i izjavili su da im je Petar dolazio u san.Seljani su se zatim okupili i otkopali njegov grob.Kada su otvorili sanduk zatekli su njegovo telo neraspadnuto i nisu osetili miris raspadanja iako je vec odavno bio sahranjen.Brada i nokti su mu porasli (mada se to dogadja svim mrtvacima),ali,umesto stare koze koja je postala svetlo bele,pojavila se nova,sveza koza."Lice,noge i ruke tako su ocuvani da mu nisu bili bolji ni za zivota.U njegovim ustima je primeceno sveze krvi koju je po opstem kazivanju ispio iz svojih zrtava."Tada je narod u najvecoj hitnji zaostrio jedan kolac i njime probo mrtvaca posred srca.Tada se pojavila sveza krv koja je potekla na usta,usi i nos."Posle su pri takvim slucajevima spaljivali telo i pretvarali u pepeo"To inace ne bi ostalo zapamceno da nisu sve ovo zapisali i objavili Austrijski novinari kada je rec vampir prvi put postala poznata svetu!!!Posle je bilo jos slucajeva vampira u ovom kraju.To je izgleda ona "epidemija" koju je neko ranije spomenuo, i da je cak doslo do vojne intervencije,posto je to pretilo da se prosiri.
Mislite o tome.
Inace ako mi ne verujete to je sve pisalo u Politikinom Zabavniku br.2836

PS:The 711--one tvoje prve postove o vampirima,Erzebeth i Drakuli,mislim da sam vec procitala na forumu na nasem sajtu KRCMA sa sve komentarom za Vichy i Eucerin.Da li si ih odatle uzela ili negde drugde sa neta.Posto bih volela da znam za izvor tih informacija.

Ma daaaa.........ali zamislite da smo mi to razglasili svetu i da je Bram od naseg Pere napravio legendarnog vampira..........pa mi bismo sada razvijali turizam na racun povamirenih zemljaka,i bili najpoznatija vampirska zemlja,niko ne bi ni cuo za Rumuniju i Transilvaniju u tom kontekstu........
Steta.... :?

Bas steta....Rumuni uzimaju kesh, a mi sisamo motku....Ili Rumuni sisaju motku, jer neznaju na tu temu uzeti kesh, a mi...?

Zaista mi je cudno sto to nije malo vise afirmisano...:)

AngelOnYourShoulder:
Ma daaaa.........ali zamislite da smo mi to razglasili svetu i da je Bram od naseg Pere napravio legendarnog vampira..........pa mi bismo sada razvijali turizam na racun povamirenih zemljaka,i bili najpoznatija vampirska zemlja,niko ne bi ni cuo za Rumuniju i Transilvaniju u tom kontekstu........
Steta.... :?

Pa to je slucajnost. Covek je u isto vreme citao izvestaj o Peri i neke putopise o Rumuniji i njenim zamkovima i tako spojio te dve stvari.

Ne budite smesni, da je taj Pera Blagojevic postao pop - ikona kao Drakula, verovatno bi nas optuzili cistunci sa Zapada da smo iskvarili njihovu omladinu, ili da smo mnogo zli, ili da je Pera Blagojevic bio u nekoj paravojnoj formaciji... A Japanci bi se i dalje lozili na skolske uniforme. :)

Zvao bi se Ceda Blejd, kao jedan od ovdasnjih likova koji oj' da tuce motikom and budakom pokatkad komsije. Ne, ipak bi bolje bilo nesto kao Radovan of Steel ili Razor Milojica, Radojica Slayerko, Mitar Vampiric, etc... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back