Vampiri

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D Eh,bash sam chekala kad ce se pojaviti ovakva tema,i evo je sada bash kao "welcome back" za mene! Ja ne kapiram chemu tolika,vec vekovima prisutna ljudska opsesija bicima koja navodno ozhivljavaju posle smrti i odrzhavaju se u tom (ne)zhivotu tako shto ljudima "sishu" krv?! Lichno mislim da je cela pricha josh vishe naduvana u SF knjigama i filmovima 20. veka gde ranije iskljuchivo negativni i omrazheni vampirchici predstavljaju chak i kao pozitivni. Naravno kad se sve to stavi na ekran sa extra specijalnim efektima ili na papir,pa sad sa josh nekim finim ljubavnim zapletom,naishli su na mnogo pristalica i chak i opsesivnih fanova. :) Inache moje je mishljenje da je to samo jedan od brojnih mitova koje je tokom vekova postojanja iznedrilo ljudsko chovechanstvo,a sve u zhelji da se daokazhe da smrt nije apsolutni kraj...bar ne za svakog... ;)

Nesto cu sad i ja da iskucam, kad vec neko pomenu Stokera. Svim zaludjenicima, a i onima koji to nisu, preporucujem Nathan Never - a, epizoda Wampyrus - sjajan artwork N. Mari - ja - doduse jeste podrazavanje Mignole, ali veoma dobro, prica ima i nastavak u "Djeca Noci", ali je to vec malo drugacije, hmm... Nekako mi se cini da sam vec pisao o ovome ali mozda ne ovde.... Strip je izuzetno odradjen i kombinuje Stokerov roman sa future fazonima, kroz pricu Lucy... Da, pojavljuje se i Mina Harker, kao i G. Adamson... Uostalom, vidite sami.

dali ste znali da postoje ustanove koje su zaduzene za skrb o deci koja su rodjena za velikim fizichkim nedostacima,uli vishcima udova za koje zna samo uza rodbina,a dete vidja samo jedan od roditelja na porodjaju i potpisuje da je dete mutirano i da ga se odriche tog deteta.brate nikad nebih mogao da radim na takvom mestu.sto onda nebi postojale zajednice vampira kada postoji puno drugih stvari za koje se slabo zna.

Black Jack:
dali ste znali da postoje ustanove koje su zaduzene za skrb o deci koja su rodjena za velikim fizichkim nedostacima,uli vishcima udova za koje zna samo uza rodbina,a dete vidja samo jedan od roditelja na porodjaju i potpisuje da je dete mutirano i da ga se odriche tog deteta.brate nikad nebih mogao da radim na takvom mestu.sto onda nebi postojale zajednice vampira kada postoji puno drugih stvari za koje se slabo zna.

GROHOTOM SE SMEJEM, GROHOTOM....

Black Jack:
Ono uli je verovatno greška u kucanju ali šta je, aman, vishcima?
I gde su te ustanove, 'leba ti?
Dešava se da se neko rodi sa 6 prstiju na rukama ili nogama.Dešava se, takođe, da proradi neki gen koji smo svi nasledili od životinja od kojih smo nastali a koji je kod ljudi inače neaktivan pa poneko dobije 6 bradavica na grudima ili bude preterano maljav po celom telu, to se zove atavizam i pojava je poznata medicini.Niko takve osobe ne skriva niti krije njihovo postojanje zato što su to sasvim normalne osobe a ne neko čudo.Jednostavno su malo drugačiji od nas "običnih" i to je sve.
Razlika između Jednastvar i nas ostalih je u tome što za ono što mi govorimo ima dokaza svuda oko nas, a za ono što Js priča nema dokaza nigde.
A ja se sada pitam jesam li normalan što opet odgovaram na ovakve postove... :roll:

Black Jack:
pozdrav svim vampiricama.voleo bi da se uclanim u fan klub

A jel da? Pa da postanes sisach? Volis da sisash?

@Dan
Ma, volim ja ovake pacijente, daju smisao segacenju i zezanju....
Cesto sam zamisljao kako to dvorske lude funkcionisu i kakvo im je ustrojstvo svesti da mogu tako...sad sam na dobrom tragu da saznam...:)

naravno da se ti ljudi ne skrivaju ali oni kojima raste josh jedna glava na stomaku ili imaju vishe od para ruku ili izoblichenja glave.dali si video nekog takvog da se sheta ulicom zato ne s r i.

Ja ih vidjam povremeno na forumu...evo gledam upravo jednog...pogledaj ga, eno ga tamo, post iznad ovog mog...xexexe.

Cuo sam ja za takva mesta gde imas takvih likova koliko hoces..Znam za jedno takvo mesto, nalazi se in a galaxy far, far away....:):):)

Opaaa, počelo je vređanje...
Ono što ti očito ne znaš je da glava ne može da izraste na stomaku zato što nastaje od različitih (matičnih?) ćelija (Pikax pomagaj).Mogu nastati dve glave samo deobom ćelija iz kojih nastaju organi i tkiva koji čine glavu, znači na ramenima.Bilo je, koliko se sećam, neko tele sa dve glave.
Izobličenja glave mogu nastati usled nekih bolesti i viđao sam takve osobe.Nažalost, lečenje je koliko ja znam hirurško.
A da li bi ti šetao gradom sa takvim deformacijama da te svi zagledaju i upiru prstom u tebe, kao da si neka nakaza iako to nisi?

Zaboravih da pitam, a kako bi se živ rodio bilo ko sa dve glave?Mislim, kako bi ta jadna osoba disala, jela, kretala se kada bi dva mozga upravljala svaki za sebe organima i telom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back