FATAL ERROR
Primećen član
- Poruka
- 934
Jel se pojavljivao Royal da vam objasni da su vampiri ustvari reptilni vanzemaljci sa panete X ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel se pojavljivao Royal da vam objasni da su vampiri ustvari reptilni vanzemaljci sa panete X ?
Verujte vi ili ne ali oni stvarno egzistiraju u pojedinim oblasima nase zemlje,jeste da zvuci kao prica za decu ali tako je.Uskoro zavrsavam snimanje dokumentarca o tome,da se konacno razuveri masa,ko hoce da veruje neka ga.Ima brdo dokaza za njih.A tek za duhove i druge paranormalne stvari,da ne pominjem,ja sam inace iz ivanjice pa su mi sela u blizini i svasta tu ima,nisam ni ja verovao ali ljudi ima nesto...evo i na nekom engleskom sajtu sam,sprijateljen sa njima,banuce ovamo da istraze ta ukleta mesta gde sam ja bio,svasta cuo i video,izmedju ostalog videcete.
Inace vampri se ne nalaze sigurni u gradu,ako vidite nekog black metalca/ku nije vampir ne brinite![]()

ima sve to care,samo trazi priliku kad da izadje

Ma, kakva crna srpska rec. To niko ne zna cija je to rec.
care ako meni ne verujes preporucio bi h ti da obidjes po neki manastir,Hilandar na primer,pa pitaj ciste monahe sta se njima desava i sa cim se susrecu a da se ko mala deca raspravljamo ne zelim...MaterYoda zasto ovakvi tipovi kvare teme uvek?

Da li ste imali iskustva s nekom pricom o vampirima znate onodeka, il baka vam pricali itd. a mozda ste i vi imali takvo iskustvo?? samo pricajte ozbiljno molim vas drzite se teme i ne izmisljajte p.s naravno tu je i nezaobilazni sava savanovicda li ste nekad mozda bili i u vodenici bas zato da dokazete da on ne postoji(postojao) i da posle provedene noci u vodenici ste ipak poceli verovati u vampire da li se vama il nekom u vasem okruzenju desilo nesto vezano za vampire???
![]()
) i PUSIO CIGARE
i to je sve tako bilo,dok mu nisu carapu bacili u brzake,pa je on nocu otiso po nu i udavio se 
Ja sam cuo za te vampire,kao,na nekim krivinama(ko u "selo gori a baba se ceslja") i kod vodenica se pojavljuju vampiri,kada je mlad mesec i operisu od 12 do 1-2.Cuo sam i za zobije,to je nesto slicno vampirima.Ima prica da je jedan mrtvak blizu mog sela usto iz mrtvih(ali samo telo,a dusa otisla).I tako on hodao nocu,siso krv ZENAMA() i PUSIO CIGARE
i to je sve tako bilo,dok mu nisu carapu bacili u brzake,pa je on nocu otiso po nu i udavio se
![]()

Da li ste imali iskustva s nekom pricom o vampirima znate onodeka, il baka vam pricali itd. a mozda ste i vi imali takvo iskustvo?? samo pricajte ozbiljno molim vas drzite se teme i ne izmisljajte p.s naravno tu je i nezaobilazni sava savanovicda li ste nekad mozda bili i u vodenici bas zato da dokazete da on ne postoji(postojao) i da posle provedene noci u vodenici ste ipak poceli verovati u vampire da li se vama il nekom u vasem okruzenju desilo nesto vezano za vampire???
![]()
ne ......ali bih volela da mi neko isprica ako jeste......................