VAMPIRI...???

Kaže profanka da nema naziv.
Jako,jako retka bolest,tj.poremećaj,i valjda ih ima oko 1000 u celom svetu...Dakle jaaako retko.
Baš kao i katalepsija......
Ova bolest je totalno morbidna.....
p.s.baš ću sada da tražim kao nenormalna nešto što baš nema potrebe...Dovoljno je da znam da postoji,iovako mi život ne zavisi od toga.....

1. katalepsija je puno ucestalija od toga
2. svaka bolest ima naziv i jos...stosta
3. lupas gluposti, al ne mari...bar si dijete...sta bi onda rekli npr. Pegazu koji je, satro, odraso coek :lol:

Znam da mnogi ovo već znaju,ali za one koji se primaju na bapske priče...
Godine 1600-e na svijetu je živjelo,otprilike oko 500 miliona ljudi...
Prema priči Brem Stokera,vampir MORA svake noći sisati krv čovjeka...
E,pa,ovako,pametni ljudi su uzeli olovku i papir(digitron ne treba),pa su izračunali:
pošto se ugrizeni,jlelte pretvara u novog vampira,broj žrtava se smanjuje.
Pa onda su ljudi izračunali da bi posljednji čovjek(računajući prirodni priraštaj i sve),
bio ugrizen negdje oko 1750-e...
Kome treba još objašnenja,nije za ovu temu,već za matematiku.

Ima naziv na latinskom,ali na našem nije znala kako da prevede.
Znam da je katalepsija učestalija,ali je ipak jedna od vrlo retkih bolesti.
I ja ne lupam gluposti,lepo vam govorim,nisam kriva što ne kontate.
Očigledno vam čovek ne može ništa objasniti.....:roll:
A to da sam dete,to nema ama baš nikakve veze sa ovim.Svašta....
Mada,ne vredi.....Sa vama čovek ne može ni da razgovara normalno,kad se previše pravite pametni,dok vam ja samo lepo govorim......:roll:

Јел сте чули за Саву Савановића, Петра Благојевића и оног војника на П? Интересантне приче! Вамприр су постојали, дефинитивно.:) А можда постоје и данас.:eek:

Ima naziv na latinskom,ali na našem nije znala kako da prevede.
Znam da je katalepsija učestalija,ali je ipak jedna od vrlo retkih bolesti.
I ja ne lupam gluposti,lepo vam govorim,nisam kriva što ne kontate.
Očigledno vam čovek ne može ništa objasniti.....:roll:
A to da sam dete,to nema ama baš nikakve veze sa ovim.Svašta....
Mada,ne vredi.....Sa vama čovek ne može ni da razgovara normalno,kad se previše pravite pametni,dok vam ja samo lepo govorim......:roll:

pa reci na latinskom :)

E aj otkači.Rekoh da ne znam ime,a brat nije zapamtio.
Bolest postoji,a ti ako ćeš da veruješ ako nećeš baš me briga.:roll:

aaa, neee, vjeruje se u staklene kugle, bogove i reinkarnaciju
kada je o bolesti rijec, potrebni su dokazi :)

mora da je neka opaka kada joj niko ne zna ime... a prof. ne umije da je prevede sa latinskog, niti bilo ko zapamti
ko zna, mozda je zaborav jedan od simptoma iste :mrgreen:

Dosta.
Ako na kulturne opaske ne mozete odgovoriti istim mozda je bolje da ne odgovarate nikakvim.

Takodje,ako tvrdite da nesto postoji,ne mozete se ljutiti(niti ikome reci shut up bitch :roll:) ako vam neko trazi dokaz te vase tvrdnje.

Ova diskusija je ovim zavrsena i svako dalje prepucavanje ce biti sankcionisano.
Poslacu vam kolege vampire-moderatore :mrgreen:

A da setih se jedne pricice.
Tamo u nekom selu, valjda neki covek se ubio ( Vujadin se zvao). Sahranili su ga lepo i pricalo se da ta porodica vise nikad nije imala mira u toj kuci. Da su ga vidjali kako hoda oko kuce. Ulazio je u kucu cak, ujutro su zaticali sve stvari razbacane i njega su slusali kako se dere. Preko dana su isli na njegov grob, na kom se nalazila poveca rupa!!
Buuuu!
Ps: stvarno se pricalo tako, da je bilo. Nisam izmisleo, iako ponekad volim slag...:Dhaha..

imas li devil jos neku pricicu ili link??? :D p.s ovo je tema o vampirima a ne duhovima! p.p.s iskreno ja u duhove i nesto ne verujem al u vampire i savu itekako! p.p.p.s pa ne bi otvaro temu zato da ne verujem... :D

imas li devil jos neku pricicu ili link??? :D p.s ovo je tema o vampirima a ne duhovima! p.p.s iskreno ja u duhove i nesto ne verujem al u vampire i savu itekako! p.p.p.s pa ne bi otvaro temu zato da ne verujem... :D

Cim se setim jos neke, ispricacu je:)
Doduse nije on bio duh, nego vampir:D Inace duh ne pravi rupu na grobu:D
Ajde jos neko nek' isprica nesto;). Nije fer da samo ja balavim ovde:D

A da setih se jedne pricice.
Tamo u nekom selu, valjda neki covek se ubio ( Vujadin se zvao). Sahranili su ga lepo i pricalo se da ta porodica vise nikad nije imala mira u toj kuci. Da su ga vidjali kako hoda oko kuce. Ulazio je u kucu cak, ujutro su zaticali sve stvari razbacane i njega su slusali kako se dere. Preko dana su isli na njegov grob, na kom se nalazila poveca rupa!!
Buuuu!
Ps: stvarno se pricalo tako, da je bilo. Nisam izmisleo, iako ponekad volim slag...:Dhaha..

Приче, приче...Дајте доказе!!!Хиљаду пута изговорена лаж, постаје истина...Како то да нико никада није нашао скелет или снимiо камером те вампире...?!??!:dontunderstand::thumbdown:

Моја теорија: Вампири су постојали раније као и остала "митолошка" бића, временом су изумрели. НПР: И код Египћана и код Старих Словена постоји Феникс, само што се код нас зове Жар-Птица. У скоро свим културама постоји Змај... Има још тога.

Da li ste imali iskustva s nekom pricom o vampirima znate onodeka, il baka vam pricali itd. a mozda ste i vi imali takvo iskustvo?? samo pricajte ozbiljno molim vas drzite se teme i ne izmisljajte p.s naravno tu je i nezaobilazni sava savanovic :D da li ste nekad mozda bili i u vodenici bas zato da dokazete da on ne postoji(postojao) i da posle provedene noci u vodenici ste ipak poceli verovati u vampire da li se vama il nekom u vasem okruzenju desilo nesto vezano za vampire??? :o

Jasta...okupili se jednom ortaci i ja kod nekog lika i on nam pricao... Prica ide ovako: Njegovi ortaci su isli u Nis na neku exurziju, napili se u nekog diskoteci i resili da prosetaju...setali su do groblja onako pijani i kako kazu, videli su grob koji je bio okruzen kolcima i sl...nakon toga su videli coveka koji je lebdeo oko pola m od zemlje...kazu da misle da je to bio Sava Savanovic. Nakon toga su pobegli .:p

A vidim da ti na avtaru imas Savu...:lol:

Моја теорија: Вампири су постојали раније као и остала "митолошка" бића, временом су изумрели. НПР: И код Египћана и код Старих Словена постоји Феникс, само што се код нас зове Жар-Птица. У скоро свим културама постоји Змај... Има још тога.

Ja verujem da su vile postojale...posto vise nema stanista pogodna njima za zivot, one su izumrle.:p

Ne mora da znaci da nista od toga nije istina. Mozda su samo neki ljudi dobili neku vrstu bolesti pa su se izmenili, a narod kao narod je sve to preuvelicao.:confused:

Приче, приче...Дајте доказе!!!Хиљаду пута изговорена лаж, постаје истина...Како то да нико никада није нашао скелет или снимiо камером те вампире...?!??!:dontunderstand::thumbdown:

Odakle taj nick, ako u to neverujes, Herr Drakula:D
Kakve crne dokaze, da imamo dokaze, mislis da bi tema bila "vampiri" ili bi bila " kako da ubijem ovog skota velikih zuba":D, pa bi mi mozda iz "iskustva" mogli dati neki savet:D
Ovde ces cuti samo "price", jer samo sa takvim "dokazima" raspolazemo, da imamo druge, nebrini, dali bi ti ih. Premda kazem, to nisu price za malu decu ( mislim, ko jos svome detetu peva uspavanku o vampirima), to su price koje su ipak potekle, od starijih, zrelijih ljudi, koji su mozda, kazem mozda, jer mi nismo, doziveli tako nesto.
Zar nevidis, da vecina takvih prica, potice sa sela. A ti znas kakva su sela po RS, ti ljudi doskora nisu imali ni struju, kamoli kameru za snimanje:D
I ja da sam vampir, i ja bi direkt na selo. Na selu se ljudi plase stvari. koje mi iz grada ignorisemo. Na selu imas ipak dovoljno mogucnosti da se sakrijes ( suma, livada, groblje 10km od sela...),a i vampiri su svesni, ako postoje:D da ih na selu niko nece traziti:D
Ma living la vida loca:D

lol pa kako da gi snima kad se nevide na sliku nevide se ni u ogledalo
to je opste poznato

Xaxaxaxa...:lol:

Ja znam nesto sto je bilo u novinama. Naime, nasli su coveka bez (nekoliko litara) krvi u telu, a na vratu su mu nasli samo dve rupice...sad neki pricaju kako je to uradio neki vampir, ali koliko bolesnih ljudi ima ja mislim da je to neki bolesnik uradio.:P

Back