- Poruka
- 5.887
Hehehe,sto ti je zenska solidarnost 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Casual Crew:Rekao sam ne svi,ali vecina su bili mamini i tatini sinovi,jaki iskljucivo na njihovom,roditeljskom novcu,prepotentni i ljigavi.
]Casual Crew:Dalje,ako nesto mrzim u zivotuu to su drukare,pa kad bez razloga pozove policiju sto kao mi urlamo u centru i dovodi me bez potrebe u neprijatnu situaciju pozelim da izgazim starijeg coveka-gnjidu.
Casual Crew:Posto sam dete centra to cu i ostati,ja sam u tom dvoristu bacao klikere,pikao fudbal,krao tresnje,citao ***** casopise,skidao mrak,tukao se,pio i ja u tom kraju moralno imam vise prava nego bilo kos a strane.
Casual Crew:Kao kad bi ja sad dosao u tvoj kraj sa ekipom i poceo da rusim ono o cemu ti vodis racuna…iskreno starije generacije gimnazijalaca su bile mnogo korektnije sto se svega tice.
Casual Crew:Najmanje se govorilo o skoli,sto iskreno za gimnaziju nije pravilo jer se uglavnom prica o nekom strebanju,a to me je opasno nerviralo kao klinca i one fore koje godinama slusam u kraju,kakav je on profesor sta trazi i slicno su karakteristika za gimnazijalce(opet kazem cast izuzecima)…
Casual Crew:A to o tezinama skole tek ne zelim da raspravljam.Gimnazija je skola opsteg obrazovanja i usmeravanja ka daljem skolovanju,bez strucnih predmeta i tih gluposti i onda im dodje cika Miladin Veljovic samo u mnogo blazem obliku nego sto je izigravao u polj. I svi pocnu da kukaju na njega…eto sad cujem da je i on u gim.postao **** jer ne sme da zavodi taktiku kao dole,bunili se mamini i tatini sinovi…
Casual Crew:postao **** jer ne sme da zavodi taktiku kao dole,bunili se mamini i tatini sinovi…
Casual Crew:Toliko i zavrsicu sa ovim,mislim ne bih ni pisao nista da me se ne tice direktno jer sa prozora cujem zvono,ali jedno je sigurno,jedini isfrustirani ucenici su ucenici iste te gimnazije i njima kad neko kaze nesto u negativnom kontexu za skolu to je ravno katastrofi-JEDINI,verovatno istina boli,ali sta da se radi…
Casual Crew:Propadamo odavno,ali bolje je da imaju za skuter nego da nemaju za uzinu(kupis pljuge i nema klope,osim ako ne pribegnes"Daj Malo" opciji )
Casual Crew:Ne vredi,usmeravaj svoje prijatelje i sutra decu da budu ljudi,da budu lafovi,a ne mamina i tatina deca
Kол'ко се ја сећам,ја сам у Петој добијала само буђави '' Смоки '' неког ваљевског произвођача за ужину...Mannibals:kupish leba...izvadish sredinu a hleb 2 dinara a kifla bila 7 DINdzi.......pa na krem....COME on....85 generacija...oni sy se bas krkali kremovima u Petoj,koliko Ja pamtim!
jane_va:Е, а ко ти је био разредни ? Мени Ромба :x