- Poruka
- 16.674
ja ishao da shampi iii ulazio sam bajsonom....ne znam nikog iz gym-a...aaaa.i NOTanyMoRe!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam,seka ti je vrh,vidis da nisam pogresio u proceni ;-) Nista lose nisam mislio za seku,ja sam odavno odlepio za jednim andjelomkatta:Pa, mozda si u pravui za "1985"! Moja seka je u toj generaciji, pa kako da se ne slozim sa tobom!
Хехехе...Casual Crew:Katto-kraljice jesu,veruj mi...moje procene su uvek bile realne.1982 je bila vrhunska,pa naslednice 1985 (najjace) izmedju,pre i posle mrsavo,naspram te dve generacije.
sun from fra:i bolje sto sam ucila Gimnaziju nego u nekim drugim skolama koje ne zelim da vredjam ali realno su skole u kojim ja ne bih ni pomislila da ucima...
M4j4:neverovatno koliko sam se uvek cudila,i jos se cudim,takvim izjavama slicnim tvojim,to gledanje sa visine,to potcenjivanje drugih skola,te predrasude prema drugim skolama,po fazonu svi su seljaci,geaci,samo su gimnazijalci cool!
M4j4:Gimazijalci (ne kazem ovo bas tebi,ne vredjaj se,ali me tvoj stav podsetio na slicne izjave svojevremeno) su patili od KOMPLEKSA vise vrednosti..a kompleks je kompleks,znaci,iskompleksirani ljudi,sto je po meni mnogo gore nego,recimo,biti seljak .
M4j4:Gimaznija se razlikovala u to vreme jedino po tome sto je u proseku bila skola sa najvecim % dece bogatih roditelja,direktorske dece,isl,otuda i kompleksi...