Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Прочитај пажљивије, затражио сам да се струка или "струка" позабави овим феноменом који сам рођеним очима видео и јавно објавио да сам спреман да о томе сведочим, а такође и да прихватам сваку врсту одговорности ако се испостави да ширим лажне вести, а очевидаца овог догађаја има довољно.

Ако неко верује да смо ми овде анонимни после хиљада објављених уписа, неће му тешко пасти ни "вакцинација" овим неиспитаним супстанцама.

То су људи из унутрашњости и све је било спонтано, а на нечији коментар да је гледао на нету да се неким лепи и телефон, узела са стола свој телефон који користи у фазону ајде да видимо, ставила га на руку и телефон је остао на руци да је и она била изненађена.

Написао сам овде такође да се ради о кинеском кандидату за вакцину. Њеном супругу који је исту супстанцу примио остајала је кашика на рамену после прве дозе, код ње после прве дозе није било тог ефекта, али се појавио након друге дозе.

Е сад, како било шта објаснити неком ко верује да је примио вакцину и прошао имунизацију, али разуме увођење обавезе ношења маски, најаву поновног затварања становништва и забрану сваког дружења, окупљања и посете манифестацијама мени је потпуна тајна.

.
Sve zabrane, kao i ovaj skok zaraženih je zbognevakcinisanih koji ne žele čipove i da im se telefoni lepe.

ma od cele priče do 2023-će ti si nam najtanji

@Reefer i ja smo ti od mladjih Titinih pijonira a ti se odlično sećaš Mike Špiljaka, Staneta Dolanca, Milke Planinc, Josipa Vrhoveca...

paz da ti ne odeš a da nije korona...

mada, neśto razmišljam, mog'o bi ti neki testament da overiš tipa "pri čistoj svesti und zdravoj pameti ostavijo bih jedno prase Stojku i Rifketu sa Krste"

razmisli...
Sushi il bez?

.
Grupa od 50 doktora pokrenula inicijativu za prekid vakcinisanja maloletnika protiv korona virusa

Grupa od oko 50 doktora, uključujući i dva profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu, potpisala je peticiju nazvanu „Stop diskriminaciji i prinudi oko kovid 19 vakcinacije za decu“, u kojoj se iznosi niz problematičnih stavova, uključujući i da su „statistike bolesnih od korona virusa naštimane da pokazuju veće brojeve“, ali i da je „veća šteta od koristi od ove vakcinacije, jer izuzetno je visok broj mrtvih i povređenih od eksperimentalnih vakcina“, kao i da je „smrtnost od kovida slična smrtnosti od gripa“.

.

ma od cele priče do 2023-će ti si nam najtanji

@Reefer i ja smo ti od mladjih Titinih pijonira a ti se odlično sećaš Mike Špiljaka, Staneta Dolanca, Milke Planinc, Josipa Vrhoveca...

paz da ti ne odeš a da nije korona...

mada, neśto razmišljam, mog'o bi ti neki testament da overiš tipa "pri čistoj svesti und zdravoj pameti ostavijo bih jedno prase Stojku i Rifketu sa Krste"

razmisli...
To o zdravoj pameti bi morala stručna komisija od bar desetak psiologa i psijiatara da proveri. I par fizičara da objasni štroku na rukama. :rotf:

СВЕТСКИ ЛЕКАРИ разбијају „фармацеутску инквизицију“:

За медицинске установе и произвођаче лекова човек се претворио у средство за богаћење. Таквом систему није потребан здрав већ болестан човек. Колман оштро критикује тоталну вакцинацију од КОВИД-19. Енглески лекар Вернон Колман, који неколико деценија, у својим књигама и јавним наступима, упозорава милионе људи о ризицима који настају у контакту грађана са здравственим системом и фармацеутским компанијама.
Овакви борци постоје и у другим државама. А ове године списак опозиционара званичној медицини и Биг Фарми допуњен је новим именима; нека од њих су веома позната у свету медицине.

Ендрју Кауфман

Ендрју Кауфман (Dr. Andrew Kaufman), доктор медицине и сертификовани судски психијатар из САД сматра: „Пандемија корона вируса није права медицинска пандемија, не постоје докази за пандемију. Вакцине нису ефикасне против КОВИД-19. Осим тога та болест није јасно дефинисана, нема доказа који потврђују да је КОВИД-19 узрок слабости. Смртност због ове болести није повећана, што значи – никаква вакцинација није потребна“.

Хилде Де Смет (Hilde De Smet), доктор медицине из Белгије изјављује: „Нова вакцина од КОВИД-19 није безопасна, пандемија не постоји. Људи ће бити „заморчићи“, и могу се појавити врло озбиљни нежељени ефекти“.

Доктор медицине Нил Фосе (Dr. Nils Fosse) из Норвешке каже: „Вакцина против КОВИД-19 није безбедна и нема ефекта. То је нова технологија која је коришћена на свега неколико хиљада људи. Ниво смртности у Норвешкој се не разликује од уобичајених, нормалних показатеља.“

Доктор Елизабет Еванс (Dr. Elizabeth Evans) из Велике Британије, једна је од оснивача алијансе „Слободна медицина Велике Британије“ (UK Medical Freedom): „Вакцине против КОВИД-19 нису безбедне и нису ефикасне. Технологија је недовољно позната и зато небезбедна.“ На иницијативу докторке Еванс припремљено је „Отворено писмо о питањима медицинске безбедности и етике у вези са вакцинацијом деце од КОВИД-19“. Писмо је адресовано на извршног директора MHRA (Управе за контролу лекова и робе за заштиту здравља), доктора Џун Рејн. (Dr June Raine). У писму се упозорава на погубне последице вакцинације деце и упућује позив се да се она неодложно заустави. Потписало га је више од педесет специјалиста.

Кери Мадеј (Carrie Madej), лекар из САД: „Не постоји никаква светска пандемија КОВИД-19. ПЦР тестови нису предвиђени за откривање болести. Вакцина је експериментална. Пандемија не постоји“.

Петер Рубас (Piotr Rubas) лекар из Пољске који ради као терапеут у Немачкој: „Вакцина мора да прође кроз испитивања, зашто морам да изложим себе опасности вакцинисања непознатом вакцином против болести чија смртност није већа од смртности сезонског грипа“.

На свако слично саопштење, у штампи или на Интернету појављује се десетак оповргавања, али толико примитивних и међусобно сличних, да сам посумњао како организатори/бенефицијенти вакцинационе кампање купују за грош не нарочито образовање људе, који пишу типске „деманте“. Ипак, сада сам више склон веровању да то чине роботи.

Није то цензура. Пре је – инквизиција. Критичаре вакцинације покушавају да униште морално, називајући их „лудацима“, „фалсификаторима“, „конспиролозима“. А готово сви који који се не слажу са вакцинацијом, позивају на отворен и искрен дијалог о питањима КОВИД-19 и вакцинацији. Позивају, да се СЗО и националне управе за здравство при доношењу решења о карантинима и вакцинацији, ослоне не само на мишљења чиновника, већ и на експертску заједницу. Али авај, ни СЗО, ни државна администрација на позиве не обраћају пажњу.

Герт Ванден Боше

Вакцинациона инквизиције никога не штеди. У марту је на пут светским вакцинаторима стао и такав ауторитет као што је Грет Ванден Боше (Geert Vanden Bossche). За СЗО и Биг Фарму Бошеова изјава је представљала шок: они су били уверени да је он „њихов“. Боше је немачки специјалиста у области вирусологије и вакцина, доктор наука. Бавећи се академском науком, Боше је почео да сарађује са компанијама Биг Фарме на разради и производњи вакцина (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals). Затим је прешао у управу програма Global Health Discovery Фонда Била и Мелинде Гејтс у Сијетлу (САД). Радио је и са Глобалном алијансом за вакцине и имунизацију (Global Alliance for Vaccines and Immunization, GAVI) где је био старији менаџер програма за вакцине против еболе. После GAVI Боше се запошљава у Немачком центру за истраживање инфекција (German Center for Infection Research) у Келну, као шеф оделења за проучавање вакцина.

Сада је јасно, Боше почиње да сумња у исправност курса GAVI још 2015. године. Темељно истражујући, посумњао је у безбедност вакцине против еболе, која је коришћења у испитивањима прстенасте вакцинације1 у Гвинеји. Његова критичка научна анализа и извештај са подацима, објављени су у журналу СЗО Lancet 2015. године и послати свим међународним здравственим и регулативним органима који су учествовали у програму вакцинације против еболе. Међутим, тада нису обратили пажњу на Бошеову самосталност, његове сумње нису прешле границу веома уског круга специјалиста.

И, одједном сензација! Шестог марта ове године Герт Ванден Боше објављује отворено писмо о вакцинацији против корона вируса која се шири светом. Писмо је насловљено: „Свим властима, научницима, експертима целог света, свима на које се ово односи: целом свету!“ По мишљењу научника, коришћење препарата против КОВИД-19 може постати узрок глобалног смањивања имунитета људи. Боше упозорава о могућим дугорочним последицама које ће имати вакцине против корона вируса и предлаже да се одмах, неизоставно, заустави кампања масовне вакцинације. Боше истиче да он није принципијелни противник вакцина, али масовна примена ових препарата као профилактичког средства је опасна. Уз то, савремене препарате не можемо звати вакцинама – они нису прошли неопходни циклус испитивања. То су експериментални препарати, чије коришћење претпоставља строге регуле. Коришћење ових препарата опасно је током вирусне пандемије. „Циркулишуће мутације вируса, које настају током пандемије, могу постати узрок појаве значајно опаснијих сојева вируса… Ове мутације, такође, могу имати толерантност на компоненте данашњих вакцина“, – примећује немачки вирусолог.

Ефекат губитка вирусног имунитета, тврди Боше, представља једну од главних опасности масовне вакцинације. И највећу опасност за околину, временом ће представљати, управо они који су вакцинисани: они ће бити главни извор инфекција због губитка вирусног имунитета.

Доктор Вернон Колман био је пријатно изненађен Бошеовим отвореним писмом. Испоставило се: сарадња немачког лекара са Фондом Била и Мелинде Гејтс, и низом компанија Биг Фарме, са GAVI – није га лишила способности да размишља и смело се изјашњава о професионалним питањима. „Доктор Боше је указао да вакцине које се данас користе, нису прикладне за борбу са овом вирусном инфекцијом“ – каже Колман. У свом видеу „Вакцине против КОВИД-19 представљају оружје за масовно уништење и могу уништити човечанство“ Колман понавља основне тезе немачког специјалисте.

Лук Монтање

Још једно изненађење за организаторе свеопште ванкцинације представља изјава француског вирусолога Лука Монтањea (Luc Antoine Montagnier). Тешко је наћи противника вакцинације са више титула. Доктор наука, члан Француске академије, добитник Нобелове награде за медицину. Још прошле године Лук Монтањe је изјавио да је вирус вештачког порекла. „Ово је рад молекуларних биолога – каже вирусолог. – С каквим циљем – нејасно је… Мој посао је да изнесем чињенице, никога не окривљујем, не знам ко је то урадио и зашто“.

Права бомба је био интервју који је француски вирусолог дао 18. маја, америчкој невладиној организацији RAIR Foundation USA. Одмах ћу напоменути да је интервју банован.2 Неко време могли смо се са њим упознати кроз видео-предавања Сергеја Кургињана о вакцинацији, но крајем јуна и та предавања су блокирали.

Али, зато су се на Интернету појавиле оштре изјаве и размишљања да се нобеловац више „не дружи са науком“, да је он сада „конспиролог“, да је његова изјава – „фејк“. Ипак, добро позната продукција робота – повећала је интересовање за оно што говори Монтање. Иако се „чишћење“ Монтањеа обавља много темељитије него „чишћење“ многих других противника и критичара вакцинације, успео сам да преузмем све интервјуе у целини и направим стенографске записе неких делова.

Монтање је вакцинацију против корона вируса назвао грешком која ће ући у уџбенике. Он је потврдио речи дописника RAIR Foundation USA да је по подацима СЗО, после почетка вакцинације „крива“ која показује нове инфекције, нагло отишла горе заједно са смртношћу.“ „Јасно је да се нове варијанте (вируса) стварају путем одабира, уз помоћ антитела као резултат вакцинације“, – рекао је вирусолог.

Пре неколико недеља професор Монтање је дао нови, једнаестоминутни интервју, у коме врло оштро говори о идеји свеопште вакцинације. „Свеопшта вакцинација је огромна грешка. То је научна грешка и медицинска грешка, ако се може тако рећи. Ово што се дешава је незамисливо и једном ће неко за то одговарати. Управо вакцинација подстиче стварање нових сојева вируса. Кинески вирус наилази на антитела створена вакцином и он има два пута: или да умре или да тражи начин да заобиђе вакцину. Нови сојеви представљају одговор вируса на вакцинацију. Може се пратити по земљи поклапање таласа вакцинације са таласом смртности. Посматрам случајеве људи који су се вакцинисали и поред тога разболели. Спремам се да докажем да овај вирус, својом способношћу за мутације, одолева вакцинацији“ – изјавио је Монтање.

Снимак новог интервјуа одмах су блокирали, но, он се појављује непрестано. Монтање је интервју дао на француском језику, а убрзо су се у штампи на енглеском појавили „цитати“ из интервјуа који немају ништа заједничко са оригиналом. Затим, сагласно канонима савремене инквизиције, почели да га оповргавају роботима као „апсурдан“. При томе, опоненти добитника Нобелове награде алудирају на Монтањеову часну старост – наиме, има 88 година (као, излапео је старац). Слушао сам његове говоре. И мислим да се ни један од анонимних „опонената“ неће одлучити за директну конфротацију са Монтањеом, човеком пуног менталног здравља, који поседује колосално научно знање.

.
Grupa od 50 doktora pokrenula inicijativu za prekid vakcinisanja maloletnika protiv korona virusa

Grupa od oko 50 doktora, uključujući i dva profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu, potpisala je peticiju nazvanu „Stop diskriminaciji i prinudi oko kovid 19 vakcinacije za decu“, u kojoj se iznosi niz problematičnih stavova, uključujući i da su „statistike bolesnih od korona virusa naštimane da pokazuju veće brojeve“, ali i da je „veća šteta od koristi od ove vakcinacije, jer izuzetno je visok broj mrtvih i povređenih od eksperimentalnih vakcina“, kao i da je „smrtnost od kovida slična smrtnosti od gripa“.

.
Valentina? Parazitolog koja u svojim krugovima inače važi za opičenu (čitaj ne baš izbaždarenu), koja svoje ambicije pokušava da sprovede na bilo koji način, uglavnom neuspešno.

Valentina? Parazitolog koja u svojim krugovima inače važi za opičenu (čitaj ne baš izbaždarenu), koja svoje ambicije pokušava da sprovede na bilo koji način, uglavnom neuspešno.

Neuspesno ko plan za masovno test pelcovanje?

I ti si posto opicen od kad si se oltovo.

Da odes ti ipak na neki pregled?

Kao pelcovani slično se ponašaju i ovi što su se učlanili u sns. To je manijakalna pripadnost krdu usled šizoidne histerije straha prouzrokovane nevidljivim neprijateljem.
Uvek je šema ista, crkvenjaci plaše paklom, kapitalisti komunistima, komunisti spoljnim neprijateljem i izdajnikom a vaksere koronom nevidljivim neprijateljem.
Rezultat je svuda isti.

Sve zabrane, kao i ovaj skok zaraženih je zbognevakcinisanih koji ne žele čipove i da im se telefoni lepe.

Porast, ako ga i ima uopste...(jer o njemu javljaju isti lazljivi mediji koji su tvrdili da je preminulo 7000, a onda Ministar idtrazuej kako je to ipak 14000)

Dakle ako ga i ima..., on je zbog tajnog ugovora kojim je od Srbije napravljen sanitarni koridor za Indijce...a kojeg jos niko nije priznao a svi vidjamo Indijce po Beogradu i šire...

...

Posto izgleda Valentinu poznajes licno...(šatro...)...Verovatno si bio u komisiji za njen doktorat ili sta vec... ( u prevodu lupetas...)
Znas li mozda i ovih 49 ostalih?
Kao i hiljade drugih koji su poptisali vec peticiju?

...

Srbin 20 godina živi u pećini, cijepio se čim je saznao za cjepivo: Želim sve 3 doze​

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2297136

Kako doći do ovog gospodina?

Ovo je valjda NAJJADNIJI i NAJTRAGIKOMICNIJI NWO marketinski spin ikad...
To samo NWO -U-DB-a zna tako kreirati i izmisliti likove i price za decu...

A sve i da mu je ludjacka biografija stvarna...ja bi se licno se tek sad zabrinuo da sam Provaxer i da me porede sa takvim...
Dakle bukvalno su Provaxere izjadnacili sa pecinskim covekom...

A cak i da nisu...ovo ti je isto kao kad bi uzeli npr Amiše u Americi da reklamiraju Automobile...
Dakle propagandna NWO sektaska laz je u pitanju....

...

Ovo je valjda NAJJADNIJI i NAJTRAGIKOMICNIJI NWO marketinski spin ikad...
To samo NWO -U-DB-a zna tako kreirati i izmisliti likove i price za decu...

A sve i da mu je ludjacka biografija stvarna...ja bi se licno se tek sad zabrinuo da sam Provaxer i da me porede sa takvim...
Dakle bukvalno su Provaxere izjadnacili sa pecinskim covekom...

A cak i da nisu...ovo ti je isto kao kad bi uzeli npr Amiše u Americi da reklamiraju Automobile...
Dakle propagandna NWO sektaska laz je u pitanju....

...
***** ti ne kužiš, ovaj vaš je svetac!!! Pa svetci i jesu često vrlo osebujno živili ..

Porast, ako ga i ima uopste...(jer o njemu javljaju isti lazljivi mediji koji su tvrdili da je preminulo 7000, a onda Ministar idtrazuej kako je to ipak 14000)

Dakle ako ga i ima..., on je zbog tajnog ugovora kojim je od Srbije napravljen sanitarni koridor za Indijce...a kojeg jos niko nije priznao a svi vidjamo Indijce po Beogradu i šire...

...
To se leči.

...

Malim vremeplovom se vracamo na pocetak vakcinacije (29. Januar 2021), na NWO promotivnu akciju vakcinacije dramskih umetnika...
(neki tu su vec pokojni...pominjali smo vec Feđu npr.)

Ali navescemo par citata intervjuisanih dramskih umetnika...kojim ce se upravo pokazati sva DRAMA...i totalna naivnost i neupucenost navatanih dramskih umetnika, mahom Fajzerom ili Sinofarmom vakcinisanih...:

Krenimo redom:

- 0:29 Pitaju doticnu glumicu Ljiljanu Klarić - "Zasto Fajzer" - odgovor je "Pa šta ja znam...nekako mi dobro zvuči..." - Kraj citat...:eek:
- 0:39 Pitaju Voju Brajovića - "Koju i zasto" - odgovor je - "Ne, ja sam rekao kojugod...NISAM JA TRAZIO..." - Kraj citata :eek:
- 0:42 Pitaju Bajagu - "Koju i zasto" - odgovor je - "Tako je ispalo, ono..., KAŽU da su sve dobre..." - Kraj citata...:eek:
- 1:00 Vracaju se opet na Ljubinku Klarić i pitaju - "Znaci pre nego ste se odlucili dobro ste se posavetovali?" - odgovor je - "NISAM SE UOPSTE DOBRO POSAVETOVALA...pošto ja mislim da su sve vakcine bezbedne...ali eto...me...be...:eek:ne znam...joj izvinite..."(saplice nekog) - :eek::eek::eek:

- 1:18 Nesretni pokojni Feđa... izgovara sledece reci: "Ne vidim uopšte drugi način da se suprostavimo ovoj nemani, drugi način ja ne vidim, onaj ko vidi, ovi koji su protiv vakcine, oni verovatno znaju, ja to ne znam..." - :(:eek::( - Pokoj ti duši Feđa...Tamo gore sada znas mnoge istine verovatno...

- 1:38 Opet nesretni i maksimalno promotivno zloupotrebljeni pokojni Feđa kaze - "Apsolutno se ništa ne oseća...tako da možete vi koji se bojite inekcije, evo ja vam preporucujem..." - :(:eek::(

- 1:50 Zinaida Dedakin - "Ono..., ako odem nešto ranije...zato što će nešto kao staviti...čipovana da budem...NEKA ODEM..." - :eek::eek::eek:

- 2:00 OPET, treći put, pokojni Feđa... "Pa ja sam se odlučio, prvo da štitim sve oko sebe...one koje volim...a onda pomalo da štitim i sebe...jer i sebe pomalo volim" - :(:(:(

- 2:12 Opet Ljiljana Klarić - "Generalno ja podržavam svaku vakcinu, zato što misim da je ... GH GH GH A A A I :eek::eek::eek: ... jedini način kako je ljudski rod opstao...:eek::eek::eek: vakcinaciji... kad se pojavi ..." - :eek:

- 2:46 OPET četvrti put pokojni Feđa...:( - na pitanje da li su ih upozorili da sad posle vakcine treba da se pripaze kaze: "Jedino su me upozorili da ne sme alkohol da se pije... čitav dan..."

Evo sve tu...(na šatro opozicionoj tj takodje NWO sektaskoj...Novoj TV)

Na vakcinaciju dramskih umetnika u JDP-u došao i Bajaga (Jan 29, 2021)

Ima tu neke bolesne NWO simbolike...
DRAMSKI umetnici...su bili DRAMATIČNO zloupotrebljeni...ispred DRAMSKOG Pozorista..., za korist NWO sekte...

Znaci tu imamo zloupotrebljene:
- Pokojnog Feđu...
- Krajnje konfuznu Ljubinku...
- Gotovo "samoubilacku" Zineidu...(..."NEKA ODEM"... - kraj citata)
- Bajagu ("Ba ba ba ba bam, necu nista da znam, nisi dovoljno brz ba ba bam...")

Kakva NWO DRAMA....TRAGEDIJA.... :( :eek: :(

...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back