Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Svaki radikal gleda u kugluToma Groba od Bajčetine bi rekao - I Tita je tako bolela noga...(pred odlazak u večna lovišta...)
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki radikal gleda u kugluToma Groba od Bajčetine bi rekao - I Tita je tako bolela noga...(pred odlazak u večna lovišta...)
...
Добро јутро! Не треба никаква стручност да би се примијетило превише нелогичног што упућује на сасвим интуитивни закључак да ту нешто смрди. Појма не морам имати шта, али чиста посла сигурно нису. То је довољно за опрез.Evo gledam juče onu manifestaciju proslave na krovu skupštine grada Beograda i ne mogu da verujem zar su organizatori toliki kreteni, idioti, pandemija je u toku broj zaraženih raste i oni su morali da organizuju svlavlje. Šta se tu dešava više mi ništa nije jasno! Organizuju se proslave gde niko ne nosi maske uz podršku vlasti. Ovde nešto stvarno nije u redu. Počinjem i ja da sumnjam u celu priču.Ako je takva opasnost, kakvi izbori, kakve proslave, kakve slavlja svi u kuće i držite se maksimalno mera. WHAT A **** IS ALL THIS?![]()
Svaki radikal gleda u kuglu![]()
Vučić se plaši izbora pa ne sme narodu dobrom više da se zamera i siluje ga Konovim merama. Dosta jednostavno za shvatiti. Takodje uz dovoljan broj vakcinisanih plus preležanih očekuje se da imamo blagi pritisak na zdravstveni sistem kao u Britaniji i Izraelu. Vesić je već najavio da će još više kontrirati Konu nego pre. Dakle glasačko telo su im ljudi koji igraju kolo oko Simeona. Zeznuo se samo tokom prvog talasa kada je silovao narod kineskim merama pa dobio proteste tokom jula prošle godine. Od tada smo mi u suštini u švedskom modelu i jedino su ugostitelji nešto smarani ali sada ne smeju ni njih da smaraju opet zbog izbora koji su sve bliži a gomila afera, eksplozija i požara iskače svaki mesec.Evo gledam juče onu manifestaciju proslave na krovu skupštine grada Beograda i ne mogu da verujem zar su organizatori toliki kreteni, idioti, pandemija je u toku broj zaraženih raste i oni su morali da organizuju svlavlje. Šta se tu dešava više mi ništa nije jasno! Organizuju se proslave gde niko ne nosi maske uz podršku vlasti. Ovde nešto stvarno nije u redu. Počinjem i ja da sumnjam u celu priču.Ako je takva opasnost, kakvi izbori, kakve proslave, kakve slavlja svi u kuće i držite se maksimalno mera. WHAT A **** IS ALL THIS?![]()
Vučić se plaši izbora pa ne sme narodu dobrom više da se zamera i siluje ga Konovim merama. Dosta jednostavno za shvatiti. Takodje uz dovoljan broj vakcinisanih plus preležanih očekuje se da imamo blagi pritisak na zdravstveni sistem kao u Britaniji i Izraelu. Vesić je već najavio da će još više kontrirati Konu nego pre. Dakle glasačko telo su im ljudi koji igraju kolo oko Simeona. Zeznuo se samo tokom prvog talasa kada je silovao narod kineskim merama pa dobio proteste tokom jula prošle godine. Od tada smo mi u suštini u švedskom modelu i jedino su ugostitelji nešto smarani ali sada ne smeju ni njih da smaraju opet zbog izbora koji su sve bliži a gomila afera, eksplozija i požara iskače svaki mesec.
Zeznuo se što se nije dosledno držao mera. Da jeste ljudi bi ga shvatili ozbiljno.Vučić se plaši izbora pa ne sme narodu dobrom više da se zamera i siluje ga Konovim merama. Dosta jednostavno za shvatiti. Takodje uz dovoljan broj vakcinisanih plus preležanih očekuje se da imamo blagi pritisak na zdravstveni sistem kao u Britaniji i Izraelu. Vesić je već najavio da će još više kontrirati Konu nego pre. Dakle glasačko telo su im ljudi koji igraju kolo oko Simeona. Zeznuo se samo tokom prvog talasa kada je silovao narod kineskim merama pa dobio proteste tokom jula prošle godine. Od tada smo mi u suštini u švedskom modelu i jedino su ugostitelji nešto smarani ali sada ne smeju ni njih da smaraju opet zbog izbora koji su sve bliži a gomila afera, eksplozija i požara iskače svaki mesec.
Српски лекари и професори медицине подржали су родитеље за слободу избора! Лекари за науку и етику подржали иницијативу родитеља и потписали петицију за забрану дискриминације, наводећи разлоге за заустављање експерименталне вакцинације деце против КОВИД-19. Лекари наступају јединствено, без поделе на "ваксере" и "антиваксере" свесни велике опасности по најмлађе.
Zeznuo se što se nije dosledno držao mera. Da jeste ljudi bi ga shvatili ozbiljno.
Ko se vakcinisao preživeće ko neće umreće i kraj priče.
I niko nije pustio da im se anti tela lepo razviju.Tozovac
Vlasta
Zafir
Feđa
Simjanovic
Dr Obradovic
Lazanski
...
Svi vakcinisani....
...
Umrece i vakcinisani i nevakcinisani.Zeznuo se što se nije dosledno držao mera. Da jeste ljudi bi ga shvatili ozbiljno.
Ko se vakcinisao preživeće ko neće umreće i kraj priče.
Možda ti se ne sviđaju, ali su istiniti. Znam da je to sa vakcinama i lepljenjem teška glupost, ali bih voleo da mi objasniš zašto se mobolni telefom lepi, kako ti doživljavaš tu imaginarnu pojavu, da li je do plastike ili neke aluminijumske legure? Koja vakcina bolje lepi, mRNK , vektorska ili klasična?.
Не разумем зашто не идеш на тњитер и тамо покушаш да подјебаваш.
Твоју уписи на овој теми су бесмислени, чисто губљење времена.
.
Sta je istinito u tvojoj gluposti o tome da se popilo?Možda ti se ne sviđaju, ali su istiniti. Znam da je to sa vakcinama i lepljenjem teška glupost, ali bih voleo da mi objasniš zašto se mobolni telefom lepi, kako ti doživljavaš tu imaginarnu pojavu, da li je do plastike ili neke aluminijumske legure? Koja vakcina bolje lepi, mRNK , vektorska ili klasična?
Samo pijan ili lud može da tvrdi da se plastični telefon lepi za ruku na mestu vakcinacije. Daluje mi lepše da je to izjavio pijan. Svejedno je to nemoguće, osim ako nisu toliko štrokavi aki onda bi se sve lepilo, ne samo telefoni.Sta je istinito u tvojoj gluposti o tome da se popilo?
Bio si tamo pa brojao koliko su ljudi popili?
Pusti ti to sto tebi deluje.Samo pijan ili lud može da tvrdi da se plastični telefon lepi za ruku na mestu vakcinacije. Daluje mi lepše da je to izjavio pijan. Svejedno je to nemoguće, osim ako nisu toliko štrokavi aki onda bi se sve lepilo, ne samo telefoni.
Da se podsetimo.....
Пре неки дан сам био у друштву са старијим брачним паром и наравно, после неког времена кренула и прича о "вакцини".
Дакле, ово сада изјављујем под пуном моралном, материјалном, кривичном и сваком другом одговорношћу:
Жена, око 65 година, прича како се после прве "вакцине" њеном мужу, који је ту присутан (који ми је раније ми је послао снимак овог феномена на његовој руци), на месту где је примио дозу "лепила" и остајала кашика, а њој ништа. Међутим, када је примила другу дозу ове неиспитане супстанце и код ње се појавио иисти ефекат.
Причамо даље, да сам видео на јубиту разне клипове и да немам појма о чему се ради, а из друштва неко рече да је видео да код неких и мобилни телефони остају на руци...
Пред нама живима, жена је узела телефон и ставила на место где су јој убризгали ову експерименталну супстанцу и телефон је остао на том месту као да га је закуцала ексером, рука у природно опуштеном положају.
Понављам, својим очима сам видео и спреман сам да доведем педесетак сведока и њу и њеног супруга (Бог им дао здравље) да пред било којим органом посведочимo, а постоји и снимак, па позивам и наше истраживаче да се мало одвоје од курира, информера, објектива, јутарњих и вечерњих информативних емисија и покушају да докуче и објасне о чему се јебено овде ради!
.
Možda je Al legura, one su poznate po magnetizmu. A to što je neko nešto izjavio glupost je idelano za vas vernike u laži. Nego, zašto se meni ne lepi mobilan, niti ikome koga poznajem, a znam puno vakcinisanih?Pusti ti to sto tebi deluje.
Imas izjavu svedoka.Koliko sam razumeo, odrasli su ljudi, supruznici, vakcinisani, dakle iz tvog sektora.
To koliko je telefon plasticni, dosta govori o tvom poznavanju tehnologije mobilnih telefona.
Možda je Al legura, one su poznate po magnetizmu. A to što je neko nešto izjavio glupost je idelano za vas vernike u laži. Nego, zašto se meni ne lepi mobilan, niti ikome koga poznajem, a znam puno vakcinisanih?
Uopšte ozbiljno radpravljati o toj temi je samo po sebi glupost, zato se smejem svakome ko to pokuša. Aj sad odi nabrid, pa se smejemo kasnije.
Opet vam se smejem.Opet nista nisi ukapirao.
To su ljudi iz tvog sektora.
Vernici u vakcinaciju nepoznatim i neispitanim sredstvima.
Zasto se tebi ne lepi pitaj onog ko te bocnuo.
Mozda si dobio falsh bocu, bmlg
Ko na brasnoOpet vam se smejem.
Kao neznalicama. Da budem fin.Ko na brasno
Taj je u tom intervjuu pomenuo da je kineska vaxina najgora srs
Vakcinisanim, da budemo precizniji.Kao neznalicama. Da budem fin.