Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo da iskomentarisem....
Ko ovo radi nemoj da radi sa ruskom vakcinom.....iako je prva doza samo dozica sa manje od 5 ml....dok je druga doza veca doza..
Virus koji primate kod ruske je ZIV. Samo to nije COVID virus.
Hajde sa kineskom jos i moze...
Kod fajzera i ostalih mrnk vakcina, ako su uradjene kako valja, ne bi trebalo , ovo moram da kazem da ne znam , ali po logici kod genskih terapija, da bude problema....

Ovo da iskomentarisem....
Ko ovo radi nemoj da radi sa ruskom vakcinom.....iako je prva doza samo dozica sa manje od 5 ml....dok je druga doza veca doza..
Virus koji primate kod ruske je ZIV. Samo to nije COVID virus.
Hajde sa kineskom jos i moze...
Kod fajzera i ostalih mrnk vakcina, ako su uradjene kako valja, ne bi trebalo , ovo moram da kazem da ne znam , ali po logici kod genskih terapija, da bude problema....
Opet lupaš gluposti ili svesno manipulišeš.

Izvini , eto to si ti...
Dakle, neko ozbiljniji bi izneo svoje misljenje o samoj ideji koja se ovde ispoljila, ali ne ti..

Ti svo vreme imas takve pipke pristupe, kao raspravljamo o nekoj pojavi a ustvari samo meljes svoje direktive i pljujes ostale...
Toliko puta je već sve napisano o Sptnjiku da više nema smisla ponavljati, sem potvrditi očigledno.

Toliko puta je već sve napisano o Sptnjiku da više nema smisla ponavljati, sem potvrditi očigledno.
Da, toliko je pisano , a evo ovog trenutka mogu naci totalno suprotne informacije o sputnjiku kao i o ostalim vakcinama, kao i o tome da o nijednoj vakcini nema potpuno ogoljenih podataka....
Cak se i rezultati klinickih ispitivanja u primeni razlikuju od proizvodjackih ili izmedju timova..

Jedino sto je zajednicko za sve tekstove o vakcinama je sledece

Nemojte nikad zaboraviti da je rizik da obolite ili umrete od COVID-19 neuporedivo veći nego rizik od eventualnih ozbiljnih neželjenih reakcija nakon vakcinacije.

Da, toliko je pisano , a evo ovog trenutka mogu naci totalno suprotne informacije o sputnjiku kao i o ostalim vakcinama, kao i o tome da o nijednoj vakcini nema potpuno ogoljenih podataka....
Cak se i rezultati klinickih ispitivanja u primeni razlikuju od proizvodjackih ili izmedju timova..

Nemojte nikad zaboraviti da je rizik da obolite ili umrete od COVID-19 neuporedivo veći nego rizik od eventualnih ozbiljnih neželjenih reakcija nakon vakcinacije.
http://www.izjzv.org.rs/?lng=lat&cir=0&link=3-15-2324

Е видиш, једна једина ријеч у овој истакнутој реченици ми је сасвим довољна да закључим да су је писали трговци, а не науници. Та ријеч је – неупоредиво. Наиме, трговци воле бомбастичне ријечи и спектакуларне реченице, док се научници изражавају прецизно. Оно што није упоредиво, просто није упоредиво и тачка. Ако је нешто много, па чак и много много много много веће или мање од нечег другог, то је и те како упоредиво. Нпр. 1 тона је мноооого већа од 1 грама, али то су упоредиве величине па се зато и може говорити о њиховом међусобном односу веће-мање. С друге стране, „неупоредиво веће” је глупост јер се до појмова веће или мање може доћи само поређењем. Шта је веће, 1 литар или 500 километара? Па ништа, то је неупоредиво.

186494997_4255964371100686_1819704980276187217_n.jpg

Da je danas sve moguce ako ostane nedoreceno je i sledeci slucaj..

– U mojoj mokraći pronađen je vrlo nizak nivo mesterolona. Obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dve nedelje ranije, dobila sam naučnu potvrdu da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije. Uz to, obaveštena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lek i da se ne preporučuje ženama zbog štetnih učinaka – rekla je pre pet meseci, a sada tvrdi da zna i kako je nedozvoljena supstanca došla u njeno telo.

Jastremska je uverena da je pozitivna jer joj je njen bivši partner supstancu preneo tokom seksa. Njen bivši partner tvrdi da to nije istina, a napisao je i izjavu za komisiju koja se bavi ovim slučajem.

E sad, masta moze ostatak da odradi..

Srpski pristup je jednostavan....Srbija je zenska republika, pa bi prva lopta zakljucak bio , e moj jarane, bolje potvrdi nego da ti rastu rogovi....
Sa druge strane je ruski pristup ...ne lecim se ja bre ni od cega , samo votka i to je to....
Zenska sa trece strane ima sef vaginicu , tj cuva depozit po nedelju dana i vise...

Imam ja i informaciju iz prve ruke da je direktor jednog Doma zdravlja uspešno ubedio mnoge zdravstvene radnike tokom aprila. Realno kada te direktor pita kada ćeš se vakcinisati svi se uprpaju i odu po bocu. Do tada je bilo ko hoće.
Imam i ja informacije gde negde se skoro niko od lekara se nije vakcinisao.

a i da je tako to je opet dokaz da skoro pola njih NECE da se vakcinise jer zna zasto
Pa 65% je bilo pre mesec dana, sada je verovatno oko 80%. Čim su direktori krenuli da pritiskaju većina je primila bocu. Ti mnogo idealizuješ otpor ovog naroda prema vrhovnim autoritetima. Pa da ima tog otpora ne bi Vučić tako lako i ubedljivo vladao. Iste stvari se odvijaju po fabrikama i firmama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back