The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 82.882
Eto sad TI ne znas nikog takvog pa ih NEMA?Nema. Ja ne znam nikog iz moje okoline, ali poznavao sam neke koji su umrli ili imali težak oblik ili se još oporavljaju.
Tezak oblik kompleksa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto sad TI ne znas nikog takvog pa ih NEMA?Nema. Ja ne znam nikog iz moje okoline, ali poznavao sam neke koji su umrli ili imali težak oblik ili se još oporavljaju.
Nisam ni rekao da nema, već da ih ne poznajem. Verovatno ima, ali broj je toliko zanemarljiv u odnosu na broj umrlih i obolelih teško bez vakcina. Kakav drugi podatak mi treba?Eto sad TI ne znas nikog takvog pa ih NEMA?
Tezak oblik kompleksa...
Ovo da iskomentarisem....
Opet lupaš gluposti ili svesno manipulišeš.Ovo da iskomentarisem....
Ko ovo radi nemoj da radi sa ruskom vakcinom.....iako je prva doza samo dozica sa manje od 5 ml....dok je druga doza veca doza..
Virus koji primate kod ruske je ZIV. Samo to nije COVID virus.
Hajde sa kineskom jos i moze...
Kod fajzera i ostalih mrnk vakcina, ako su uradjene kako valja, ne bi trebalo , ovo moram da kazem da ne znam , ali po logici kod genskih terapija, da bude problema....
Izvini , eto to si ti...Opet lupaš gluposti ili svesno manipulišeš.
Toliko puta je već sve napisano o Sptnjiku da više nema smisla ponavljati, sem potvrditi očigledno.Izvini , eto to si ti...
Dakle, neko ozbiljniji bi izneo svoje misljenje o samoj ideji koja se ovde ispoljila, ali ne ti..
Ti svo vreme imas takve pipke pristupe, kao raspravljamo o nekoj pojavi a ustvari samo meljes svoje direktive i pljujes ostale...
Da, toliko je pisano , a evo ovog trenutka mogu naci totalno suprotne informacije o sputnjiku kao i o ostalim vakcinama, kao i o tome da o nijednoj vakcini nema potpuno ogoljenih podataka....Toliko puta je već sve napisano o Sptnjiku da više nema smisla ponavljati, sem potvrditi očigledno.
http://www.izjzv.org.rs/?lng=lat&cir=0&link=3-15-2324Da, toliko je pisano , a evo ovog trenutka mogu naci totalno suprotne informacije o sputnjiku kao i o ostalim vakcinama, kao i o tome da o nijednoj vakcini nema potpuno ogoljenih podataka....
Cak se i rezultati klinickih ispitivanja u primeni razlikuju od proizvodjackih ili izmedju timova..
Jedino sto je zajednicko za sve tekstove o vakcinama je sledece
Nemojte nikad zaboraviti da je rizik da obolite ili umrete od COVID-19 neuporedivo veći nego rizik od eventualnih ozbiljnih neželjenih reakcija nakon vakcinacije.
Е видиш, једна једина ријеч у овој истакнутој реченици ми је сасвим довољна да закључим да су је писали трговци, а не науници. Та ријеч је – неупоредиво. Наиме, трговци воле бомбастичне ријечи и спектакуларне реченице, док се научници изражавају прецизно. Оно што није упоредиво, просто није упоредиво и тачка. Ако је нешто много, па чак и много много много много веће или мање од нечег другог, то је и те како упоредиво. Нпр. 1 тона је мноооого већа од 1 грама, али то су упоредиве величине па се зато и може говорити о њиховом међусобном односу веће-мање. С друге стране, „неупоредиво веће” је глупост јер се до појмова веће или мање може доћи само поређењем. Шта је веће, 1 литар или 500 километара? Па ништа, то је неупоредиво.Jedino sto je zajednicko za sve tekstove o vakcinama je sledece
Nemojte nikad zaboraviti da je rizik da obolite ili umrete od COVID-19 neuporedivo veći nego rizik od eventualnih ozbiljnih neželjenih reakcija nakon vakcinacije.
– U mojoj mokraći pronađen je vrlo nizak nivo mesterolona. Obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dve nedelje ranije, dobila sam naučnu potvrdu da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije. Uz to, obaveštena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lek i da se ne preporučuje ženama zbog štetnih učinaka – rekla je pre pet meseci, a sada tvrdi da zna i kako je nedozvoljena supstanca došla u njeno telo.
Jastremska je uverena da je pozitivna jer joj je njen bivši partner supstancu preneo tokom seksa. Njen bivši partner tvrdi da to nije istina, a napisao je i izjavu za komisiju koja se bavi ovim slučajem.
Ko je rekao da mene Dacic zanima, trebao bi da budes pametniji pa da cujes sta j e rekaoDacic je politicar , populista.
A Zato vecina lekara se nije vakcinisala i nece.Imam četvoro lekara u porodici i ne trebaju mi takva naklapanja da stekne mišljenje. Glup čovek veruje da su svi svetski lekari deo neke velike zavere.
Većina lekara se vakcinisala u Srbiji do sada.A Zato vecina lekara se nije vakcinisala i nece.
A naravno ima i lakera koji su potkupljeni ili satanizovani.
Nije tacno.Većina lekara se vakcinisala u Srbiji do sada.
Ti si izgleda još u januaru mesecu.
Nije tacno.
dokazi
Pa ok kada Loncar kaze to mora da je tako.Lončar za RTS: Vakcinisano preko 65 odsto zdravstvenih radnika
UTORAK, 13. APR 2021.
https://www.rts.rs/page/stories/sr/Коронавирус/story/3134/koronavirus-u-srbiji/4333107/zlatibor-loncar-ministar-zdravlja-koronavirus-srbija-vakcinacija-zdravstveni-radnici.html
Pa ja imam link a ti imaš post na forumu.Pa ok kada Loncar kaze to mora da je tako.![]()
Link da nas lazuPa ja imam link a ti imaš post na forumu.
Imam ja i informaciju iz prve ruke da je direktor jednog Doma zdravlja uspešno ubedio mnoge zdravstvene radnike tokom aprila. Realno kada te direktor pita kada ćeš se vakcinisati svi se uprpaju i odu po bocu. Do tada je bilo ko hoće.Link da nas lazu
Imam i ja informacije gde negde se skoro niko od lekara se nije vakcinisao.Imam ja i informaciju iz prve ruke da je direktor jednog Doma zdravlja uspešno ubedio mnoge zdravstvene radnike tokom aprila. Realno kada te direktor pita kada ćeš se vakcinisati svi se uprpaju i odu po bocu. Do tada je bilo ko hoće.
Pa 65% je bilo pre mesec dana, sada je verovatno oko 80%. Čim su direktori krenuli da pritiskaju većina je primila bocu. Ti mnogo idealizuješ otpor ovog naroda prema vrhovnim autoritetima. Pa da ima tog otpora ne bi Vučić tako lako i ubedljivo vladao. Iste stvari se odvijaju po fabrikama i firmama.a i da je tako to je opet dokaz da skoro pola njih NECE da se vakcinise jer zna zasto
Ali nije bitno šta je on rekao...to je kao kada bi lažovU postavljala bitna pitanjaa i čekala zanimljiv odgKo je rekao da mene Dacic zanima, trebao bi da budes pametniji pa da cujes sta j e rekao![]()
To su cinjenice sto je izneo.Ali nije bitno šta je on rekao...to je kao kada bi lažovU postavljala bitna pitanjaa i čekala zanimljiv odg![]()