Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.477
MIŠKO KOČI!!!ko bre sirotinja, daj pet komada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MIŠKO KOČI!!!ko bre sirotinja, daj pet komada
aj ne kaki kad uvaljuju po autobuskim stanicama ko oni klinci što uvaljuju flajere po deset komada samo da što pre razdelenema ništa od toga ćale
jel vidiš da se pažljivo šalju kontigenti?
te 80.000 ove te 5.000 one te 120.000 one tamo...
a znaš zašto tako?
DA BI SE SABRALO DO 2B
Otkud ti znaš ko je medju Odabranima tj gde će ga navatati?aj ne kaki kad uvaljuju po autobuskim stanicama ko oni klinci što uvaljuju flajere po deset komada samo da što pre razdele
Ne vredi, ne pušćaju više na 100% bolovanjevidi ovako..kupiš negativan, završiš poso pa kad ti zatreba pozitiva samo na minus udariš crtu ozgo i uštedeo si u startu
jasno ko dan...to je to
Bas sam se pitala zasto se o ko toliko testira zbog prehladeNe vredi, ne pušćaju više na 100% bolovanje
Ne vredi, ne pušćaju više na 100% bolovanje
Nije ni trebao test, samo odeš kod lekara i kažeš da si malakso i da imaš malo povišenu temperaturu i odma dve nedelje banja izležavanjeBas sam se pitala zasto se o ko toliko testira zbog prehlade![]()
Nije ni trebao test, samo odeš kod lekara i kažeš da si malakso i da imaš malo povišenu temperaturu i odma dve nedelje banja izležavanje
Математика ти није јача страна. Ако скупиш 70-80% цијепљених и прележаних (у које се могу убројити и они који су корону не прележали него преходали), остаће ти мање од 50% цијепљених тако да је та „шачица” већа од оне „масе одговорних”.Već je više od 32%, a ima odgovrnih ljudi mnogo više. Na kraju će da ostane šačica teorietičara zavera i to je to. Neka ostanu, ako ostvarimo oko 70-80% vakcinisanih i preležalih, ostani ne moraju da se vakcinišu. Onaj ko to čeka, slobodan je da sačeka, Jedino što je opasnost da zakači ozbiljne simprome velika, pa ko šta voli nek izvoli.
Upravo na Dnevnik RTS priccaju da je REVAKCINISANIH cak 25 odsto...Математика ти није јача страна. Ако скупиш 70-80% цијепљених и прележаних (у које се могу убројити и они који су корону не прележали него преходали), остаће ти мање од 50% цијепљених тако да је та „шачица” већа од оне „масе одговорних”.
Успут, добро би дошла нека бројка која описује ту опасност да се закаче озбиљни симптоми, изражена у промилима.
ima Teorija Zavere da dok po Americi usled ostajanja bez posla Ameri gube nekretnine i završavaju u šatorima po ulici, dotle Srbi kasiraju pare svaki čas zbog virusa i stalno su gužve ispred banaka? Traži se uloga Srba u lancu SZO - Slepi Miš - 5G- Žig Zveri - FajzerNe vredi, ne pušćaju više na 100% bolovanje
naravno, ja sam se samo vakcinisao, krajem meseca kreće revakcinacija i samim tim preciznija statistikaUpravo na Dnevnik RTS priccaju da je REVAKCINISANIH cak 25 odsto...
naravno, ja sam se samo vakcinisao, krajem meseca kreće revakcinacija i samim tim preciznija statistika
lepa ti fora
![]()
slika iz uredjene zemlje
probaj tu kod tebe, po selendrama je lakše nego po Beogradu...aj nabavi dvadeset potvrda to ti je 60 000 ili 500 evra u evrima
Ma probo ja , al kažu da je u Beograd prva ruka.probaj tu kod tebe, po selendrama je lakše nego po Beogradu
ne što smo pošteni nego što klanovi jedva čekaju da neko zasere pa da ubace svog
neću jer nisi bio ni pionir ni komunistaMa probo ja , al kažu da je u Beograd prva ruka.
idi se raspitaj, malo ću da ćastim ekstra
Kolega, ne lupetaj. Hvala.Математика ти није јача страна. Ако скупиш 70-80% цијепљених и прележаних (у које се могу убројити и они који су корону не прележали него преходали), остаће ти мање од 50% цијепљених тако да је та „шачица” већа од оне „масе одговорних”.
Успут, добро би дошла нека бројка која описује ту опасност да се закаче озбиљни симптоми, изражена у промилима.
jes ti video šta je on pisao o Drugu Titu?Daj mu Miljenko 20 potvrda na svoje ime za tih 500 evra....da vidim sta ce da uradi sa njima...
bio sam pionirneću jer nisi bio ni pionir ni komunista
drug tito je ekstra bitanga, al pusti sad to, biznis je u pitanju.jes ti video šta je on pisao o Drugu Titu?
nabedjivao da je gljivična infekcija namerno lečena rentgenom a to bila preporuka SZO na osnovu njihovih ekspertskih saznanja a UN nam poslao rentgene...
sasvim druga stvar što su se deca sa roditeljima rugala deci bez riditelha u razrušenim kolrktivnim kampusima bez adekvatne higijene ko na Sehšelima
Srbija je od prosle godine prva u svetu po biserima....jes ti video šta je on pisao o Drugu Titu?
nabedjivao da je gljivična infekcija namerno lečena rentgenom a to bila preporuka SZO na osnovu njihovih ekspertskih saznanja a UN nam poslao rentgene...
sasvim druga stvar što su se deca sa roditeljima rugala deci bez riditelha u razrušenim kolrktivnim kampusima bez adekvatne higijene ko na Sehšelima
Lažeš!bio sam pionir
ne lažem, u moje vreme je moralo oćeš nećeš..........Lažeš!![]()