A ti mozak. Šalim se...spremaj bubreg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti mozak. Šalim se...spremaj bubreg
zašto vučko nije imao masku
moj je spreman, koristi se , za razliku od tvogA ti mozak. Šalim se...
Гледао сам клип у коме докторкино адвокаче каже како су прибавили званичан документ о вакциналном статусу докторке и најавили да ће почети пљуштати пријаве против оних који о томе тртљају по нету. Ево, направио сам ти сличицу да се не мучиш па се сам пријави, можда ти то узму као олакшавајућу околност.Tek sad vidim da je po ovoj anketi 2/3 vakcinisanih čak i na Krsti.
Ko bi rekao, koliko su glasni antivaxeri reklo bi se da su u većini.
A možda ovde tupe protiv vakcina a onda odu da se ipak bocnu, ko ona njihova doktorka antivakserka.![]()
Oni imaju 3% poptuno vakcinisanih a imaju 700.000 stanovnika, sa prvom dozom 6%.Crna gora ne traži ništa
A grafikon?Oni imaju 3% poptuno vakcinisanih a imaju 700.000 stanovnika.
Зато што не живиш у земљи закона.
Помало се чудим да ти то није јасно и без оваквих питања и одговора.
Zabranjeno mi je.A grafikon?
Sad ću da zovem taba da ti to rešim. Drugarski, jedino moraš da mi uplatiš 12.000 din za kafu i bonbonjeru.Zabranjeno mi je.
Daleko bilo.čekam upravo da mi jave da mi je neko umro od korone
budite samnom
Daleko bilo.
koju epidemiju?Može se očekivati u junu/julu da imamo 65-70% kolektivnog imuniteta i da epidemiju svedemo na sporadične slučajeve.
Nekada se epidemija proglašavala kada imamo preko 100 pozitivih.koju epidemiju?
Znaš li zakonski uslov za proglašenje epidemije?
Некад се проглашавала и кад Дркон запријети оставком...Nekada se epidemija proglašavala kada imamo preko 100 pozitivih.
...na diabetes?Nekada se epidemija proglašavala kada imamo preko 100 pozitivih.
koju epidemiju?
Znaš li zakonski uslov za proglašenje epidemije?
kojliko obolelih treba da bi se proglasila pandemijAovo je - pandemijA
I pandemija se nekad proglašavala kada je 3% svestke populacije zaraženo za mesec dana.ovo je - pandemijA
kojliko obolelih treba da bi se proglasila pandemijA
..........a sad?I pandemija se nekad proglašavala kada je 3% svestke populacije zaraženo za mesec dana.
ne znazna drKon...pitaj njega
A sada je to SZO promenula...........a sad?