ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.292
Увек било тако на 7 милиона популацијеSahrane na 15 minuta.
A ti se kreveljiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Увек било тако на 7 милиона популацијеSahrane na 15 minuta.
A ti se kreveljiš.
Ја сахрањујем, наравно да сам био...Da je bio skoro na nekoj sahrani (ne kazem da treba) video bi kakvo je stanje.
Uzasno!
Ja veruje da ti nisi zao nego priprost zatucan covek.Ти ћеш безбожник о неким сектама да причаш
Verovatno i sljokas ...Ја сахрањујем, наравно да сам био...
Увек било тако на 7 милиона популације
Ја сахрањујем, наравно да сам био...
Jel si se narokao rakije ... gledaj sta radis tamo.Е ко вас незна... комуњаре
Ниси ме разумео, копам ти гроб... сахранити на српском значи сачувати...Plivaš u parama dok narod umire.
I sotona se krsti kad se vidi.
КАд им се погорша стање, чим их окаче о респиратор... здраво довиђења...Veliki broj matorih i hronično bolesnih ljudi je pomrlo jer nisu lečeni adekvatno sve bolnice,ambulante čak i neke banje su pretvorene u covid bolnice kao da su druge bolesti prestale da postoje
al zato izgleda zaprasivanje radiИзгледа да вакцине не раде.
Za dan zaraženo više od 4.500 ljudi! Korona brojke i dalje rastu, sve više pacijenata na RESPIRATORIMA
- Blic
- 09.03.2021. 15:07
- Komentara (35)
- Tweet
![]()
JS ili zilotić, u suštini se pokazalo isto. Čim je frka, pogledi vam skreću ka onom.Попаљена браћа, чим намиришу дјеву ЈС, ржу ко коњине
Ne serendaj, iz poštovanja prema ljudima koji se barem trude da nešto urade, a neretko uspevaju, za razliku od vas koji se jedino trudite da pišate po tuđem radu a da nešto od vas zavisi, momentalno bi se u grobu našlo.КАд им се погорша стање, чим их окаче о респиратор... здраво довиђења...
модерни лекари... успешне акције и операције, уз смртни исход на крају
ima li DJB resenje ili su se i oni tano vaxinisali pod nadzorom prorocice Branke ?Изгледа да вакцине не раде.
Za dan zaraženo više od 4.500 ljudi! Korona brojke i dalje rastu, sve više pacijenata na RESPIRATORIMA
- Blic
- 09.03.2021. 15:07
- Komentara (35)
- Tweet
![]()
ima li DJB resenje ili su se i oni tano vaxinisali pod nadzorom prorocice Branke ?
seerem mu se na statistiku,Gospodin naučnik objašanjava kako SNS Vlast šteluje brojeve preminulih, ukratko - kao kad bi 30 puta za redom na ruletu dobili crveno.
Mogu dodati samo da Radule nije lud.Луди Радуле каже да држава треба да набави вакцине и да свако ко жели треба да се вакцинише којом вакцином жели, а ко не жели да се вакцинише, не би ни требао да се вакцинише. А не треба затварати, правити локдауне, не дозвољвати кућним љубимцима да се испишке испод дрвета, уништавати привреду и правити полицајске часове, с тим што треба заштити угрожене категорије становништва (стари, болесни и сл.).
Ljudi i umiru zbog vakcina ,serrem im se na vakcine .Луди Радуле каже да држава треба да набави вакцине и да свако ко жели треба да се вакцинише којом вакцином жели, а ко не жели да се вакцинише, не би ни требао да се вакцинише. А не треба затварати, правити локдауне, не дозвољвати кућним љубимцима да се испишке испод дрвета, уништавати привреду и правити полицајске часове, с тим што треба заштити угрожене категорије становништва (стари, болесни и сл.).