Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolja borba je molitva, pa tek onda ostalo (oprez, odgovornost i mere). Najvaznije je ne upasti u strah i paniku, a sada sam opet na korak od toga sa ovim vakcinama i nametnutim razmilsjanjem "sta ce biti". Pa bice kako Gospod kaze, kao i uvek, prosta stvar.

Budi odgovoran i uzivaj u zivotu, smej se, putuj cim mozes i to bi bilo to.
Зато и не треба предузимати мере које превазилазе природну заштиту од болести тела... чему извештачење Богом дарованог генетског кода антитела?

Претеривање са ''механизмима одбране'' је апсурд сам по себи

Више су пали моралом, пад душе није психичко стање, већ целосно...

Нпр... кад неко нонстоп говори ''не знам, тешко ми је, не знам'', види се да је заборавио на Божију помоћ и да се ослања на људе искључиво
Nose maske protiv bakterija vise od godinu dana. Sta je da je jasno da su pukli dusevno i psihicki.

Зато и не треба предузимати мере које превазилазе природну заштиту од болести тела... чему извештачење Богом дарованог генетског кода антитела?

Bilo bi ti lepo da si dobio tuberkulozu da se prirodno izboriš s njom. 🥴

Ne bih bila tako decidna, Gospod pomaze i kroz medicinu, ali onu usvojenu i dokazanu (hirurgija, lekovi protiv ovoga ili onoga i sl.), pa i kroz vakcine, samo ne znam da li i kroz ove.
Lekari su cesto tu samo "izvodjaci radova", u smislu da, ako ima veka, ima i leka a naravno sa svojim znanjem i strucnoscu, ko je takav.
Nije sve jednolinijski i ne moze se sve trpati u isti kos, tako- ces da dovedes tim putem i same lekove pa i medicinu u pitanje, a nije za dovodjenje kao nauka.

Poverenje pak u lekare, je vec nesto drugo tj, trece i moze se i o tome pisati, samo ne na ovoj temi.

Najbolja borba je molitva, pa tek onda ostalo (oprez, odgovornost i mere). Najvaznije je ne upasti u strah i paniku, a sada sam opet na korak od toga sa ovim vakcinama i nametnutim razmilsjanjem "sta ce biti". Pa bice kako Gospod kaze, kao i uvek, prosta stvar.

Budi odgovoran i uzivaj u zivotu, smej se kad god mozes i imas prilike, putuj cim mozes jer radost zivota je glavna i to bi bilo to.
Samo se ti moli. Verovatno da vladike koje su umrle i patrijarh nisu znali da se pomole. Samo ti slušaj ludake i glupake koji veruju u teorije zavere.

Od tolikih zavera i smrti nikad više ljudi na planeti. Da su lekari sotonisti ne bi ni penicilin izmišljali.

Verovatno ne verujete ni u postojanje nevidljivih bakterija i virusa.

Pazi samo da ne prođeš ko i sve budale što su se molitvom borile.

Samo se ti moli. Verovatno da vladike koje su umrle i patrijarh nisu znali da se pomole. Samo ti slušaj ludake i glupake koji veruju u teorije zavere.

Od tolikih zavera i smrti nikad više ljudi na planeti. Da su lekari sotonisti ne bi ni penicilin izmišljali.

Verovatno ne verujete ni u postojanje nevidljivih bakterija i virusa.

Pazi samo da ne prođeš ko i sve budale što su se molitvom borile.
'Ajde mi se ti vec jednom lepo skini s postova, zar ne vidis da ti ne odgovaram?

Italijanski, britanski, srpski i ostali televizori pricaju da su bolnice prepune. Zato kazem.
Ne ja ovde čujem. Nemam druga posla nego da se informišem medijima. Te brojke su procene. Ne verujem. Međutim teško da postoji zavera miliona svetskih medicinara, političara, novinara, policije, vojske... Pa samo neko naivan veruje u to.

Zavera... 🥴

Ne bih bila tako decidna, Gospod pomaze i kroz medicinu, ali onu usvojenu i dokazanu (hirurgija, lekovi protiv ovoga ili onoga i sl.), pa i kroz vakcine, samo ne znam da li i kroz ove.
Lekari su cesto tu samo "izvodjaci radova", u smislu da, ako ima veka, ima i leka a naravno sa svojim znanjem i strucnoscu, ko jeste takav.
Nije sve jednolinijski i ne moze se sve trpati u isti kos.
Управо ти трпаш медицину и лажну генетски модификовану медицију у исти кош...

Пошто нажалост не познајеш природу секте двобожаца Сорошеваца (богумила тј. сатаниста, који све духове, чак и демоне сматрају добрима, а сву твар, чак и лековиту и спасоносну - злом и кварном), ни не знаш разлог њиховог ''апдејтовања'' онога што је Христос начинио савршеним у почетку...

Бог је направио имунитет савршеним и само га треба вратити из дебаланса постом и уздржањем... а апдејтовање Богом савршеног је кварење а не поправљање, стога се чувај од тога

Пошто нажалост не познајеш природу секте двобожаца Сорошеваца (богумила тј. сатаниста, који све духове, чак и демоне сматрају добрима, а сву твар, чак и лековиту и спасоносну - злом и кварном), ни не знаш разлог њиховог ''апдејтовања'' онога што је Христос начинио савршеним у почетку...

Бог је направио имунитет савршеним и само га треба вратити из дебаланса постом и уздржањем... а апдејтовање Богом савршеног је кварење а не поправљање, стога се чувај од тога
Ti nisi išao u osnovnu školu?

Trenutno se vidi da se prosvetari malo zaražavaju pa je to verovatno pogrešna teorija. U školama se veoma poštuju mere. Srednje škole su od ponedeljka zatvorene a smrdljive kafane rade. Kafane treba otključati tek kada počnu bašte.
U školama je haos, puno nastavnika i peviše dece je bolesno. A o tome se ćuti.

Ne trpam, zato sam se i distancirala da ne znam. A jasno je da je pseudo-nauka ili zloupotrebna nauke najgora od svega, za to nije bilo potrebno sve ovo, ni ovoliko pisanje.

Ove vakcine su napravljene kao neka "prva pomoc", "daj sta das", a koliko ce se pokazati efikasnim generalno i ubuduce na neki duzi rok, to se ne zna, niti oni sami tvrde da znaju.

Ne trpam, zato sam se i distancirala da ne znam. A jasno je da je pseudo-nauka ili zloupotrebna nauke najgora od svega, za to nije bilo potrebno sve ovo, ni ovoliko pisanje.
Можда је потребно због оних који су самоуверени или прогутали пропаганду... то што имаш хришћанску самокритику и здрав отклон од себе, не важи за свакога...

зато и размењујемо знања, не само ради нас сами, већ ради заједнице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back