Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Besmislice su za onoga ko nema mozga i ne ume da razmišlja.
Mrzi me da kuckam ponovo, evo ti:
ТО ШТО ВИ ЗОВЕТЕ МАСКОМ ЈЕ БРЊИЦА,
И семантички и реално, јер маске носе Фантом, Зоро и они из Венеције на маскенбалу.
То да ШТИТИ ОНОГА КОЈИ НОСИ јер бесмислица коју не вреди ни објашњавати...
Величина вируса је ХИЉАДУ ПУТА МАЊА од прореза на маски?
Којег прореза, питаш?
Не видиш га? Па како дишеп кроз маску? А не видиш ни вирус?
НАРАВНО ДА ГА НЕ ВИДИШ КАД ЈЕ ХИЉАДУ ПУТА МАЊИ ОД РУПИЦЕ НА МАСКИ.
И тако даље...

ТО ШТО ВИ ЗОВЕТЕ МАСКОМ ЈЕ БРЊИЦА,
И семантички и реално, јер маске носе Фантом, Зоро и они из Венеције на маскенбалу.
Којег прореза, питаш?
Не видиш га? Па како дишеп кроз маску?:( А не видиш ни вирус?
НАРАВНО ДА ГА НЕ ВИДИШ КАД ЈЕ ХИЉАДУ ПУТА МАЊИ ОД РУПИЦЕ НА МАСКИ.
И тако даље...
Opet si napisao gomilu reči bez imalo tačnosti i znanja, recimo da ih nazovemo samo gomilom gluposti. Na žalost, a nije da nemaš nas pametnije da ti opet objasnimo osnove fizike, hemije i biologije.

Pa da umeš da čitaš a ne da moraš svaki put da zoveš tetku koja je jedina išla u školu od cele familije, mogao si da pročitaš i
da maske štite od 20% do 80%, zavisno od udaljenosti i da li se onaj sa kim pričaš dere (kao ti) ili priča normalno (kao ja).

Pa šta?
Da imaš iole mozga, shvatio bi da količina virusa koju maska propušta ne zavisi samo od veličine, nego i od gustine tih rupica.

Pa da umeš da čitaš a ne da moraš svaki put da zoveš tetku koja je jedina išla u školu od cele familije, mogao si da pročitaš i
da maske štite od 20% do 80%, zavisno od udaljenosti i da li se onaj sa kim pričaš dere (kao ti) ili priča normalno (kao ja).

Pa šta?
Da imaš iole mozga, shvatio bi da količina virusa koju maska propušta ne zavisi samo od veličine, nego i od gustine tih rupica.
Шта је, фрајеру?
Кренуло АД ХОМИНЕМ кад ти измакнем тепих?
Ти да имаш живот, а не промашај, писао би на ЉиС, а не овде...
oh wait...

Meni je zao sto se mnogi opustili i ne veruju da postoji korona , niti veruju da vaxina radi svoje ...
Ono sta ostaje su i psihicke posledice , naravno svi koji su ovo preziveli ... a o tome se malo prica.

Dakle da podsetimo - sta je zajednicko za sledece javne licnosti (koje su kao svojevrsni statisticki uzorak...)

Vlasta Vlaisavljević
Predrag Tozovac
Zoran Simjanovic
Feđa Stojanović
Zafir Hadzimanov
Prof Dr. Dragana Obradović
...
Miroslav Lazanski

...

Pa šta?
Maska protiv virusa je kao gol mreza protiv komaraca.

Читам ја ову мудрост баби (она сама не може, неписмена је, никад школе није видјела), а она ће: „Зависно од удаљености? Па и без маске си потпуно сигуран, зависно од удаљености.” И шта сад ја школован да јој кажем? Страшно, ће изгинемо од неписмени’, не мож’ образовани да живу од њи’.

...

Zapamtimo i ovu sluzbenicu NWO-a (jednog dana a mozemo i vec sada...cemo joj se smejati...) :

TEST SVAKE NEDELJE? Dr Jovanović otkriva kako bi mogao da izgleda početak školske godine, a evo šta kaže o uvođenju KOVID PROPUSNICA​

https://www.blic.rs/vesti/beograd/t...vna_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info

Dr.Kon bi da diskriminiše decu...ko moze a ko ne u školu...
A ova bi svake nedelje da uzima deci i roditlejima 9000 dinara

Pamtite im sve...jer i misaona i duhovna osuda je karmicka kazna...

...

Sloboda izbija iz komentara ispod teksta
Tu možemo videti pravo raspoloženje i mišljenje naroda i roditelja o ovom poslednjem u nizu napada NWO zombija i sektaša...

...

Mnogo si zanimljiv , dovoljno da visis na ovoj temi i siris teorije zavera 🤡

Ne znam sta su teorije zevere, mozda ono sto pricaju kolege ti NWO zombiji, a ti samo prenosis poput:

1) Vakcinisati se treba da ne bi prenosili zarazu - A sada kazu da i vakcinisani sire zarazu
2) Vakcinisani nece morati nositi maske - A sada kazu i vakcinisani moraju nositi maske
3) Vakcina štiti od Delta soja - A sada kazu vakcina bas i ne stiti od Delta soja
4) Vakcina štiti od smrti (Dr.Đevrek) - A gore pobrojasmo samo jedan statisticki uzorak od javnih licnosti koje preminuse vakcinisane i revakcinisane

E sad ti meni reci ko kako i zasto je sirio te fejk informacije i prave teorije zavere poput ove 4 tacke za koje se u nastavku vidimo ispostavila istina da su sve netacne ?

...

Ne znam sta su teorije zevere, mozda ono sto pricaju kolege ti NWO zombiji, a ti samo prenosis poput:

1) Vakcinisati se treba da ne bi prenosili zarazu - A sada kazu da i vakcinisani sire zarazu
2) Vakcinisani nece morati nositi maske - A sada kazu i vakcinisani moraju nositi maske
3) Vakcina štiti od Delta soja - A sada kazu vakcina bas i ne stiti od Delta soja
4) Vakcina štiti od smrti (Dr.Đevrek) - A gore pobrojasmo samo jedan statisticki uzorak od javnih licnosti koje preminuse vakcinisane i revakcinisane

E sad ti meni reci ko kako i zasto je sirio te fejk informacije i prave teorije zavere poput ove 4 tacke za koje se u nastavku vidimo ispostavila istina da su sve netacne ?

...
Pazi obolelih od korone i dalje ima, a ti se i dalje sprdaj...
Sit gladnom ne veruje...
Kao što zdrav bolesnom....i tako.

Израелска студија закључила је да Ивермектин, јефтин антипаразитски лек који се широко користи од 1981. године, смањује и трајање и заразу Ковид-19, према Јерусалем Пост-у.
Студија, коју је спровео проф. Ели Шварц, оснивач Центра за медицину путовања и тропске болести у Медицинском центру Шеба у Тел Хашомеру, прегледала је око 89 подобних добровољаца позитивних на коронавирус старијих од 18 година који су били смештени у засебним хотелима Ковид-19. Након што су подељени у две групе, 50% је добило ивермектин, а 50% плацебо. Сваки пацијент је примао лек три дана заредом, један сат пре оброка.
83% учесника показало је симптоме током почетне студије. 13,5% пацијената имало је пратеће кардиоваскуларне болести, дијабетес, хроничне респираторне болести, хипертензију или рак. Просечна старост пацијената била је 35, док су се испитаници кретали од 20 до 71 годину.
Резултати
Третман је прекинут, а пацијенти су након тога праћени свака два дана. До 6. дана 72% пацијената који су лечени ивермектином били су вирусно негативни, за разлику од 50% пацијената који су примали плацебо. У међувремену, само 13% пацијената са ивермектином могло је заразити друге после шест дана, у поређењу са 50% оних у плацебо групи, што је скоро четири пута више.
Три пацијента у плацебо групи примљена су у болнице због респираторних симптома, док је један пацијент са Ивермектином хоспитализован због недостатка ваздуха на дан почетка студије, да би дан касније био отпуштен и „послат у хотел у добром стању“, према студији.
„Наша студија показује првенствено да ивермектин има антивирусну активност“, рекао је Шхварц, додајући: „Такође показује да постоји скоро 100% шанса да особа постане неинфективна за четири до шест дана, што би могло скратити време изолације за ови људи .. То би могло имати велики економски и друштвени утицај. "
Студија која се појавила на серверу за поновно штампање Мед Рксив још није прегледана. Шварц је приметио да су сличне студије "иако нису све спроведене према истим двоструко слепим и плацебо стандардима јер је и ова показала повољне резултате за лек".

Ивермектин је невероватно јефтин због широке употребе у свету за лечење маларије, шуге, уши и других паразитских инфекција. Према извештају, у Бангладешу, цена ивермектина је око 0,60 до 1,80 долара за петодневну терапију. У Израелу то кошта до 10 долара дневно.

Иако је Шварцова студија показала ефикасност међу онима који су већ били позитивни, она није утврдила да ли је ивермектин ефикасно профилактичко средство које може спречити инфекцију Ковид-19, нити је показала да ли смањује шансе за хоспитализацију, међутим Шварц је приметио да су и друге студије показале такве доказе.

На пример, студија објављена раније ове године у American Journal of Therapeutics напомиње: „Преглед Савеза хитне помоћи КОВИД-19 резимира налазе 27 студија о ефектима ивермектина на превенцију и лечење инфекције КОВИД-19, закључујући да Ивермектин показује снажну терапијску ефикасност против КОВИДА-19. "

Друга недавна студија показала је да је ивермектин смањио смртност за 75%", наводи се у извјештају. –Јерусалем Поста

Исти се потпуно занемарује и гура у сенку вакцина од којих се очекује енормни профит.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back