- Poruka
- 200.776
To su vakcine. Idemo dalje, samo ako može da se ne brukaš, prvo se informiši.Postoje, to su one spravice špricevi i iglice što su te njima uboli da istisnu sadržaj koji nazivaš vakcinom, u tvoje tkivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su vakcine. Idemo dalje, samo ako može da se ne brukaš, prvo se informiši.Postoje, to su one spravice špricevi i iglice što su te njima uboli da istisnu sadržaj koji nazivaš vakcinom, u tvoje tkivo.
Nisu, vakcina je ime sadržaja koji injekcijom injektiraju u tebe .To su vakcine. Idemo dalje, samo ako može da se ne brukaš, prvo se informiši.
Veliki broj vakcina se pije, tako da si promašio. Injekcija je način davanja leka i daleko je širi pojam od vakcine. Kad se govori o injekcijama koje pacijenti primaju, reč je o lekovima koji se ne daju na isto mesto kao i vakcine.Nisu, vakcina je ime sadržaja koji injekcijom injektiraju u tebe .
Naprotiv, upravo sam ti pokazao da sam pogodio. Hvala što si pomogaoVeliki broj vakcina se pije, tako da si promašio. Injekcija je način davanja leka i daleko je širi pojam od vakcine. Kad se govori o injekcijama koje pacijenti primaju, reč je o lekovima koji se ne daju na isto mesto kao i vakcine.
Tako je, lekovi se daju injekcijama, vakicne su nešto drugo. Napokon si ukapirao?To što bodu su inekcije a vakcine su nešto drugo.
Vi ste zamorci i ne bi se moglo reći da ste baš mnogo pametniJbga, neko je pametan, vi ste kukavice. Sad trpite, jer smo predugo svi trepli zbog vas neobrazovanih.
Nije to igra sreće pa da pogađaš. Ili znaš ili kao ti, ne znaš.Naprotiv, upravo sam ti pokazao da sam pogodio. Hvala što si pomogao
I neke vakcine se daju injekcijamaTako je, lekovi se daju injekcijama, vakicne su nešto drugo. Napokon si ukapirao?
Naravno da znam, tebi sam objašnjavao a ti uotrebio izrazNije to igra sreće pa da pogađaš. Ili znaš ili kao ti, ne znaš.
Naravno, ali su one i dalje vakcine a ne injekcije.I neke vakcine se daju injekcijama
Prov objasni sebi... naravno, kad bi znao.Naravno da znam, tebi sam objašnjavao a ti uotrebio izraz
Objasnio sam tebi.Prov objasni sebi... naravno, kad bi znao.
Dovoljno si bede navukao time što ćeš morati od Bilija da kupuješ patcheve po neznanoj ceni i neznanim intervalimaIzgleda da neću.![]()
Nismo o tome raspravljali, već o injekcijama. Njima se daju lekovi i ubrizgavaju se najčešće u zadnjicu. Za razliku od vakcina.Objasnio sam tebi.
injektriati znači ubrizgati
Ko je Bili? Ko to i šta to kupuje, a da nije u tvojoj zbunjenjo glavi?Dovoljno si bede navukao time što ćeš morati od Bilija da kupuješ patcheve po neznanoj ceni i neznanim intervalima
Antivirusi se ne pune. Definitivno nisi baš stručan za bilo kakvo znanje iznad IV razreda osnovne.Ako ne izgrade novu fabriku za punjenje antivirusa, tvoj sistem ima da baci kašiku i zabaguje skroz bez antitela vučiću pomagaj![]()
.....bitno da si ti nama ukapirao šta su injekcije, a šta vakcine....Nismo o tome raspravljali, već o injekcijama. Njima se daju lekovi i ubrizgavaju se najčešće u zadnjicu. Za razliku od vakcina.
ovde si ti taj zbunjeniKo je Bili? Ko to i šta to kupuje, a da nije u tvojoj zbunjenjo glavi?
Ti se i dalje hvali po selu kako znaš. Mada nisam siguran da su baš svi poput tebe, danas ljudi čitaju, znaš?ovde si ti taj zbunjeni
Po selu nema potrebe da objašnjavam ljudima , uglavnom znaju šta je injekcija i čemu služiTi se i dalje hvali po selu kako znaš. Mada nisam siguran da su baš svi poput tebe, danas ljudi čitaju, znaš
Da, znaju kao i ti. I plaše je se kao ti. Nego ovde je reč o vakcinama.Po selu nema potrebe da objašnjavam ljudima , uglavnom znaju šta je injekcija
Nedovoljno ispitanim.Da, znaju kao i ti. I plaše je se kao ti. Nego ovde je reč o vakcinama.